barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben de mi yüklesem lan. ama karizma profil fotosu lazım bana. hep dandik dandik fotolar var. nasıl çekicez? var mı taktiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ooo aramiza yeni abazalar katilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Update gelmiş uygulamaya. Tinder kullanılmayan bir yerde olduğumdan kontrol edemiyorum. Sıfırdan fb hesabı acmayla kim uğraşacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 stormeagle said: kozalak said: abi benim telefon android. gece hesabı sildim, facebook ayarlarından da uygulamayı kaldırdım. biraz vakit geçsin sıfırdan başlayacam bakalım. Sıfırdan bir facebook adresi açıp o hesap ile login olduğunda düzeldiğini söyleyenler var. Denemek lazımda üşeniyorum. peki düzeldikten sonra silip eskisiyle tekrar girebilirmiyiz yoksa sadece yenisinde mi düzelme oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 lan çirkin çirkin adamlarsiniz uygulamaya bok atmayın.ispartada bile 5 match oldu.gayet iyi çalışıyor uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 uzun süre eşleşme gelmemesi normal. aylar önce aktif olan insanlar falan geliyor çünkü önümüze. bas geç yapınca dikkat edilmio da bi durup bakınca mesela kız en son 3 ay önce girmiş. o kızla ne ara meçleşcen bi de erkek drumu ne acaba. aradıklarını erkek yapıp bi denemek lazım binlece herif vardır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 1 kıza 9 erkek düşüyor diyolar.bide tamamen sanal bi ortam olduğu için kezbanlikta sınır tanımıyorlar.hatunlar hep 2-3 lvl üstü adamlara like atıyor.ortalamanin üstünde bi tipiniz yoksa işiniz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 o bini yüzbinlerce yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 barbu said: ben de mi yüklesem lan. ama karizma profil fotosu lazım bana. hep dandik dandik fotolar var. nasıl çekicez? var mı taktiği? http://galeri4.uludagsozluk.com/102/facebook-icin-imaj-fotografi-cekilir_153772.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 said: peki düzeldikten sonra silip eskisiyle tekrar girebilirmiyiz yoksa sadece yenisinde mi düzelme oluyor ? Düzeleceğinden emin değilim zaten ama başarılı diyenler gördüm. Düzelirse eğer öyle devam et problem olmaz ki sonuçta. Sadece fake facebook hesabına 3-4 resim upload et gitsin. Resimleride tinder'a tanıttıktan sonra facebook'a gelip "bana özel" olarak ayarla kimse göremesin. Sonuçta tinder sadece yaş - resim v.b gibi bilgileri almak için fb kullanıyor. ps. update gelmiş demişsiniz ben şimdi tablet ve tlf den eşleştirip like ederim belki düzelme olmuştur. edit2: ios için herhangi bir güncelleme gözükmüyor. En son 17 temmuzda güncellenmiş. Bakın güzelim çocuk 800 like basmış bir tane geri dönmemiş diye bunalıma girmiş ^^ Bunda da aynı problem var. http://www.thestudentroom.co.uk/showthread.php?t=2619392 Editten ayrılamıyorum :) Tamam çocuğun resim rezaletmiş ama elbet biri yanlışlıkla da olsa geri dönüş yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bay Frodo tindere mi girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 geçen hafta yüklemiştim dün girdim baktım 2 tane 0km 5-6 tanede 3 km içerisinde buldum beğendim bugun baktım 3 tanesi ile match olmuşuz ama anlamadıgım şey bu program kapalıyken beni nasıl match yaptılar benim resmim göründü mü hep kapalıyken program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kayıt olman yetiyordur heralde başında mı bekletecek app seni öyle iş mi olur sdkvjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Somon said: geçen hafta yüklemiştim dün girdim baktım 2 tane 0km 5-6 tanede 3 km içerisinde buldum beğendim bugun baktım 3 tanesi ile match olmuşuz ama anlamadıgım şey bu program kapalıyken beni nasıl match yaptılar benim resmim göründü mü hep kapalıyken program? Hacı sen facebook u filan nasıl kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Yanlis soru. Dogrusu: Haci sen nasil oksijeni nasil karbondiokside donduruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Bide gemiler o kadar agirlikla nasil suyun ustunde duruyo desen tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Bu adam bi de match bulmuş yani. Vaşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bi trap e doğru gidiyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 dün bug fixes diye patch gelmiş.çok ümitlendim bu eşleşmeme problemini giderdiler diye ama hala gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 uygulamanın mesajlaşma ve ileti sistemi berbat amk ya resmen ekmek düşmanı. öncelikli hedef watsap kapmak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 çapı 5-10 km ile sınırlasa daha iyi aslında bir de yeni online olanları daha öncelikli göstermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 zipzip said: dün bug fixes diye patch gelmiş.çok ümitlendim bu eşleşmeme problemini giderdiler diye ama hala gelen giden yok. Android'e mi gelmiş? Kezbanlar içinde iyi aslında. Her yerde 100 mesaj gelirdi, burada kimse mesaj atmıyor benim beğendiklerim de geri dönmüyor diye yıkılmışlardır asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 he ya.girdim uygulamaya bug fixes yazdı hemen likeladım ne varsa hala yok dönen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Rerore said: çapı 5-10 km ile sınırlasa daha iyi aslında bir de yeni online olanları daha öncelikli göstermesi lazım sus kız. florya'dan da mı karı kaldırmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar