kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Rerore said: http://i.imgur.com/Jxe4qlv.png açıklamarı okumadan kaydırdım sapa geldim aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Millet coşuyor lan burda, biz denk gelmiyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kozalak said: Masticore said: Len match dediniz dank etti kafamda. Match olmasi icin iki tarafinda birbirinin farkinda olmadan like mi yapmasi lazim ? Aboww ben bi kac ciks resim koydum arada bi kac ultra guzel kizlara like yapiyorum ve koltuga kuruldum bekliyorum ki koca istanbul'da birileri like'lasinlar beni goreyim. 2 aydir tik yok. AHAHAHAHHAHA Liste bitene kadar sildim süpürdüm hala tık yok... 1 kişi bilemi olmaz ya tipiyle dalga gecilen cocuk gibi hissediyorum http://i.imgur.com/8ELJyFU.png en sonunda bunlara ve profil resmine takım forması koyanlara like yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 trap gibi duruyo arkanı kolla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 İstanbul da çok fazla kullanan var ya kaydır kaydır bitmiyor Erkek sayısı 37377373 katıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben kaydır kaydır bitirdim ama kimse beni kaydırmıyor :( http://i.imgur.com/1EI2Pxw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 lan en beğenerek like'ladığım hatunlardan birinden match gelmiş ama girdim match göstermiyor silmiş arada heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hot or not yükledim baklaım belki bişi burdan buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 beyler ilk kez match oldu çok umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 eeh yemisim uygulamasini sildim gitti amk ulkesinde trden cok kezban varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Nasiplenemeyince hemen kezban tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 nasibini yemisim ya isi gucu yok milletin ergen gibi elinde telefon butun gun mesajlas dur 6 ay sekssiz kalsam bile kutup ayisina giderim daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 DoruK said: eeh yemisim uygulamasini sildim gitti amk ulkesinde trden cok kezban varmis ya abi bırak http://img.izismile.com/img/img5/20120801/640/wearing_hot_short_shorts_is_always_a_win_640_17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bunlar tinderda yok ya tinderda olanlar ya kirmizi isikta elinden telefonu dusurmeyen teenagerlar ya da 30 yasina gelmis seks yapmazsa olecek muhtemelen 250 cesit STI tasiyan bekar anneler. butun gun mesajlasarak "birbirini tanima" amaci tasiyan hos gorunumlu forklift driveri hatunlar var bi de arada. sanki kalkip duzeyli bi iliski kasicakmisiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu kadsar rage lik ne yaptılar lan are you sex dedin no mu dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ne saçma bi rage'e girmişsin. kız erkek tanıştırma platformu işte. her bi bok var. bunu bilerek ya kullanır ya kullanmazsın sinirlenmek nedir fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 3-5 gun sonrasina coffee houseda bulusma ayarlamaya karar verdikten sonra gunde 150 tane mesaj gelmesi, cevap vermeyince tavir yapip blusmsk dha iyi yha diye trip atmalar, bi de bunu 3 kizin ayni anda yapmasi ustune telefona bakicaz diye is yerinde managerla papaz olmak. allahim seneler sonra bu kadar ergen icine dusecegimi bilsem hic acmazdim uygulamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kezban mı buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 En azından bir match bulmuşsun. Koca istanbulda bir tane matchim yok :( Ankara'ya gittiğimde de sağa çekecek kız bulamamıştım 170 km çap içinde -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 valla haksiz degil adam. Oturalim gunlerce tinder chatten konusalim kafasindakiler geldi bana da. 100 mil yapinca cesmeden falan cok guzel hatunlar cikiyordu ama eslesemedik hic :( bana en son boyle biri cikti kapattim hesabi sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lan çok eğlenceli birşeye benziyor bu. ben de mi yüklesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lan böyle cansu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Cinselliğe tepki olarak doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 beyler fake location uygulaması kullanıp denediniz mi ya? kendimi izmirde falan göstermek istiyorum sdfasdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yazlık beldeler daha kullanışlı aslında bir de kızlar çapı 160 km yapıp kullanıyordur 234232 3tane erkek yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar