aente Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Aradığım en temel özellikler, -Çok ağır olmasın günde 10 saat kullanacak adamın kafasını boynunu koparmasın. -Sesler elbette kaliteli olsun. -Az terletsin, terletmesin hatta mümkünse. -Ses izolasyonu iyi olsun -Mikrofon tuş sesi, kasa uğultusu gibi durumlara karşı güzel bir noise cancelling yapsın. Fiyat 200-350 TL arası olacak. Razer megaladon, cm sirus vs bakıyorum arada kaldım, sonra astro'ya baktım ne tatlı dedim 900 tl yazıyordu gerildim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Steelseries baktın mı? Fiyat olarak pahalı gerçi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 tatava yapma, sennheiser al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 plantronics gamescom.. nasa kullanıyor daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 -Crawler- said: Steelseries baktın mı? Fiyat olarak pahalı gerçi ama.. ofiste var bir siberia, acayip derecede rahat cidden, 350 tl olması lazım fiyatının düşündürmüyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Siberia v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/125084364/logitech-g230-stereo-gaming-headset bunu denedim mediamarkta bugün, 166 lira idi fiyat, baya rahat geldi bana, ses filan da eyidi. Yanında birde bu vardı, da onu deneyemedim, 2 tane velet ayrılmadı başından. http://www.teknosa.com/urunler/125084365/logitech-g430-surround-sound-gaming-headset da ikisi de kılakları tam kavriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Çıldırıp 380 TL'ye Razer Kraken 7.1 alsam değer mi parasına acaba. Yoksa insan Siberia V2'de mi kalsam. Hayat ne kadar zor, kuşlar falan. Sennheiser gamecom 777 çok iyiydi köpenk yedi. 800'e bakıyorum aletin malzeme kalitesi çok tırt duruyor. Kaldı ki bir kaç yorum okudum hepsi aynı şeyi söylüyor, hatta direk çatlayan, kırıldı diyenler var. Logitech zaten tırt bir firma, G35 var iki tane elimin altında ikisi de birebir aynı yerden çatlamış olarak ofiste duruyor, zaten öküz gibi ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kraken pro candır, yapıştır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sana 10 senedir diyorum kulaklik al diye yenimi aklina geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 logi g330 var bende, ummadığım beklemediğim bir kaliteye sahip çıktı süpriz at gibi. 90-100 civarı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 geç olmul ama oyun kulaklığı konusu gördümü dayanamıyorum siberia v2 al taktığını hissetmiyosun resmen o derece rahat. biraz fazla büyük olmasa işe falan giderken bile kullanmak istiyorum o kadar güzel sesi falan. gerçi amp istiyor tam performansını vermek için ama olur o kadar , 50mm driver sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 razer kraken pro almıştım ben 7-8 ay önce dr'den. düz kraken değil ama, pro olmalı mutlaka. çok çok memnunum. 250 tl gibi bir şeydi galiba. daha az da olabilir. veyahut logitech'in çok iyi bir modeli vardı, ama unuttum hangisiydi sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya baştan açmayım başlık hazır yukarıdayken ben de kulaklık alıcam da 2 kulaklık arasında kaldım. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4384 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6300 yukarıda steelseries çok rahat demişsiniz, benim kulaklıkla 3. dkdan sonra başım ağrımaya başlıyor, onun için steelseries aklıma yattı ama diğer şerefsizin de tipi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Amazondan yari fiyatina kapiya teslim al veya ayni fiyatlara cok daha iyisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar