Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 açlıktan ölen bebekleri de karma felsefesiyle açıklıyolar bu adamlar herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Fakat ben şunu gördüm ; ateistler ne kadar allahın varlığına laf ederlerse o kadar bağlanıyorum allaha ve dine.. ateistler içinde aynısı söz konusumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 değil. mesela ben mantık, araştırma, bilim gibi öğeleri kullanıyorum düşüncelerimi oluştururken. başkalarına bakıp "ne kadar mal, baktıkça ateistleşiyorum mütemadiyen" demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/286/ibret-al%C4%B1nan-b%C3%BClent-ar%C4%B1n%C3%A7-a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1_359561.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8GDGckvF5BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ortamlarda inanimyorum dersin, kim carpilcak mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Netgeo izliyordum, dinozor zamanı yaratıkların evrimini açıklıyor adamın birisi işte bitmeye dogru sonucu insana bagladılar, neymiş işitmemiz x canlısından beynimiz x canlısından evrim geçirerek atamız olan x canlısından bu hallere geldik diye. az kalsın inanıp ateist oluyordum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 olsaydın abi acaip seks dönüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben ortamlarda inaniyorum diyorum. benim ortamlar cok farkli. seksi de daha lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Gezegen üzerinde inandığı şeye inandırmaya kasmak kadar saçma bir çaba yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 "inandigin" seye bagli. hala climate change yok diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 İyi de ona "inan"mıyorsun. O var, bilimsel bir gerçek; açar bakarsın istatistiklere, okursun çalışmaları gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Gerçek bir müslüman olarak ortamlardaki primim ateistleri geçti son 6 ayda. Dine dönün beyler su çok güzel. ateizm artık hipster işi oldu uyandiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bazen şaka maka müslüman olursam diye tedirgin oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tedirgin olunacak bi şey yok mübarek, bakire kanı içmiyoruz müslüman yapmak için şahadet getir iman et yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 İnanmayan daş olur daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 deadwoll said: İyi de ona "inan"mıyorsun. O var, bilimsel bir gerçek; açar bakarsın istatistiklere, okursun çalışmaları gg no re. insanın kendi suretinde yarattığı dünyada ve kendi belirlediği sınırlar dahilinde tuttuğu istatistiklere tapınmak da başka bir dini ibadet biçimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Matriks, hepsi matriks sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ayetler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Biyik neo'ymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 madem allah yok kuran niye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 en saçımı başımı yolduğum şey şu mesela işte göklere bak sence KENDİLİĞİNDEN Mİ OLMUŞ diyorlar ya kuran ve muhammed default legit oluyor. açıklanmayacak kadar salak bir durum yani daha nasıl salak olunabilir bilmiyorum deist desen eblek eblek suratına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Sensin eblek pis atayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hayır bak nasıl sinir oldum. HİÇ KENDİLİĞİNDEN OLUR MU nasıl bir karşı argüman ya. dese ki evet bence bunları düzenleyen biri olmalı bana göre en mantıklı açıklama böyle. benim mantık hesaplarımda tanrının olma olasılığı daha fazla falan dese tamam. sonuçta nasıl olduğunu bilmiyoruz kur hipotezini istersen sevişen iki karşı anti atomun boşalmasıdır bizi oluşturan de(BIG CUM). ya da tanrının aklına bi fikir gelmiş çok heyecanlanmış ejeküle olmuş(BIG THINK) ama öyle salaklık var ki. adam ard arda şu cümleleri kuruyor bak. HİÇ KENDİLİĞİNDEN OLUR MU BU YÜZDEN ALLAH VAR İYİ Kİ MÜSLÜMANIM ya ben senin ne diyim abi ne diyim. sebebin bi kere olanaksız değil, üstüne çıkardığın sonuç senin şu an inandığını doğrulamak ile uzaktan yakından alakası yok. ne bileyim koltuğu olan her objeye araba demek gibi bişey yani allah varsa müslümanlık var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tamamda deistleri bunun içine katma gözünü seveyim. Yoksa bende çok duyuyorum şu argümanı. Tek sebebi sorgulamaktan korkmak. Bu öğretilmiş korku cam/sivrisinek etkisi yaratıyor insanlarda. https://www.facebook.com/radikalgazete/photos/a.307599035972136.69134.114240998641275/656892794376090/?type=1&theater Şunun altındaki yorumları oku bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar