Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acaba dertsizlik daha büyük bir problem mi ?

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

3 hafta oldu San Diegoya geleli ve şu ana kadar gördüklerimden yaşadıklarımdan bazı şeyler aktarmak istiyorum siz patilere,

Geçen gün yolda yürüyorum dikkatimi çekti bir tane homeless yerde uyuya kalmış sonra adamın biri polisi aradı ve şöyle bekleyim bakalım nolucak dedim bir baktım 3 tane itfaiye 1 tane ambulans 4 tane polis arabası bir anda geldi adamı gördüler herhangi bir problem falan da yok ama bütün yolu kapattılar 1 saat çok sıkı güvenlik önlemleri aldılar falan filan,acaba ülkenin derdi olmaması sadece boşluktan itfaiye polis boş durmasın diye böyle şeyler yapmak daha mı iyi diye düşündüm..Baksanız burda yaşayan bütün amerikalılar çok mutlu hiçbiri siyaset konuşmaz Obamaymış veya başka bir siyasi durummuş kimsenin umurunda değil hepsi hayatlarını sürdürmekle ve aktivitelerle mutlu yaşıyolar.Acaba sadece biz mi bu kadar ülkemizin durumuyla haşır neşiriz acaba bizde mi tek konuşulan konu Akp'ymiş veya Chp'mi,problem bizdemi onlarda mı daha tam anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerinde umrunda dğl aslında,sadece şu an için insanlar siyaset konuşmak zorunda,prim toplamak için,yoksa herkes bakıyo işine gücüne yiyo içiyo,geziyo ediyo,sadece prim,yoksa adam biliyo yani nasıl bir ülkede dünyaya geldiğini,bi avrupa bi amerikan vatandaşı seviyesine asla gelemiyeceğinin farkındadır yani,he kasar eder gider başka ülkeye kurtarır kendini.Hiç yoktan daha az sömürülür yine yaşamına devam eder,bunu kabul edemiyen insanlarada geçmiş olsun diyorum şimdiden,boş muhabbetleriniz bol ola
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ara sokaklara gir. bi tane homless bul deki. they say you homeless. hey man.. you know your home is whole world. look at the peoples. they are worldless like shit. go on man. selamımı söyle bide.

oyle olmaz
soyle diyecek

You want some money?. Some food? Why don't you get a job? Listen, do you think it's fair to take money from people who do have jobs? From people who do work?

Get a goddamn job. You've got a negative attitude.
That's what's stopping you. You've got to get your act together.
I'll help you.

sonra da adami bicakla
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Mal said:

ara sokaklara gir. bi tane homless bul deki. they say you homeless. hey man.. you know your home is whole world. look at the peoples. they are worldless like shit. go on man. selamımı söyle bide.

oyle olmaz
soyle diyecek

You want some money?. Some food? Why don't you get a job? Listen, do you think it's fair to take money from people who do have jobs? From people who do work?

Get a goddamn job. You've got a negative attitude.
That's what's stopping you. You've got to get your act together.
I'll help you.

sonra da adami bicakla

Bence you got hands and feet. Why don't you looking for a job? demeli, tam türk işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...