DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 şu webspinner şart her hunter destesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Millet mage ile arena girer 50 tane spell atar biz gireriz ne bir fireball ne bir flamestrike 4 mana drop yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi bunu postlamalıyım :) bu 1. http://postimg.org/image/syfkibd7f/ adam ne yapsam diye düşünüyo falan bi dahaki turn benim bu da 2. http://postimg.org/image/pg9jfr4id/ Sıra bana gelmeden concede bastı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 adam nub. rogue snipe konusunda iyi. adam nub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 stingbull ilginç olan ne abi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sanırım ilk kez 24 vuran bir minion olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 dreagloth said: stingbull ilginç olan ne abi orda :) abi saf herif engelleyemedi bir türlü harcadı kartlarını falan. vura vura 24e çıkardı işte dmg ını minionun. Sonra bi de give up diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 give up demesi mantıklı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Son patchle Windows 8 üzerinde oynayanları s*kmişler. Oyundan her çıkışınızda battlenet kitleniyor. Forumda ağlama duvarı gibi thread var günlerdir bir cevap yazmadı bir tane developer çıkıp da. Windows 8 kullanıyorsanız şimdilik windowed mode yapıp quit yerine köşedeki çarpıdan kapatın oyunu, makinanıza ikide bir reset atmak zorunda kalıp harddiskinizin ömründen bad sectoründen yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 4 tane arena macim yandı o yüzden. kitleniyor,bilgisayarıda kitliyor. Ama çözdüm sonunda , oyunu alta almıyacaksın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Facebook grubunda biri Windows 7 uyumluluk moduna alınca Hearthstone exe sini düzeliyor yazmış. Bir bakın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Vay be rank10 priestte ooze gördüm bugün :D rank 20 den beri ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 biri ipad'den 2 wing'in fiyatını söyleyebilir mi ya pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 21 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 asdasd4441 said: Vay be rank10 priestte ooze gördüm bugün :D rank 20 den beri ilk defa görüyorum arka arkaya 3 4 warrior paladin gelmiştir sinirlenmiştir adam ooze güzel minion aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Holy said: 21 lira 10 lirasını geri verecek finansbank. eh güzel 11 liraya 2 wing alırım 1400 goldum da kendime kalır. mantıklı bir fiyata geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=I3UcKvCaHBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 son zamanlarda dotadan bile daha uyuz bi oyun olmaya başladı bu ya mis gibi deck kuruyorum allahın belası bi tane bile kullanılabilir bi kart gelmiyo. karşımdakine her el ard arda tam zamanında kullanabileceği kartlar geliyor. ve sürekli oyun streak e sokuyo seni blizzardın ölmüş grandparents ına sövmeye basladım artık hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 axedice sana gereken cevabı versin de gör gününü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Stingbull a karşı blizzardın yürüttüğü yıpratma politikası bu kadar barizken daha ne cevabı vereyim. Bildiğin komplo var, kazandığı az bi oyunu tamamen bilek hakkı ve doğru seçimlerle zorlu ve güçlü rakiplere karşı oynuyorken, kaybettiği bütün maçlar yeteneksiz ama şanslı oyunculara karşı.. Kesinlikle blizzin parmağı var ve stingbullun başarılı olmasını istemiyor adiler. Pis blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 vay hınısını ya. blizz pisliğin teki çıktı rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 niye abi bırakın şimdi trollüğü de sonuçta kart oyunu değil mi? kart gelirse yenersin gelmezse yenemezsin/beklersin? pişti mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 aynen. tamamen sans. kapa pcyi yazi tura at ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İşte kartlar hep sana kötü geliyor rakiplerine iyi geliyor, biz ona üzülüyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar