Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Yeterince iyi oynayanlar yeni hesapla da rank 2-3leri görüyorlar, siz kötüsünüz.

Ha ben de o kadar iyi oynamıyorum, ama bunu dert etmiyorum. Zaten oyunun pazarlama mantığı eziklerin yenildiğinde gaza gelip parayla bişeyler alması üzerine kurulu.

o yeni hesapla da rank 2-3 leri görüyolar dediğin adamlar şimdi imkanı yok gelemez o ranklara f2p accountla. geçen sezon raresiz rank 12yi görmüştüm şimdi 14ü geçemiyorum oyun şu an çok farklı
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd4441 said:

axedice said:

Yeterince iyi oynayanlar yeni hesapla da rank 2-3leri görüyorlar, siz kötüsünüz.

Ha ben de o kadar iyi oynamıyorum, ama bunu dert etmiyorum. Zaten oyunun pazarlama mantığı eziklerin yenildiğinde gaza gelip parayla bişeyler alması üzerine kurulu.

o yeni hesapla da rank 2-3 leri görüyolar dediğin adamlar şimdi imkanı yok gelemez o ranklara f2p accountla. geçen sezon raresiz rank 12yi görmüştüm şimdi 14ü geçemiyorum oyun şu an çok farklı

birader ac biraz stream izle ne agladin yahu.
adamlar 0 hesaplarla HALEN catir catir rank kasiyorlar.
olay meta ne yonde onu tespit edip ona karsi avantajli bir deck yapmak.

trump, kolento, amaz gibi adamlarin yiginlar dolusu free deckleri var, 2-3 tane de sen craft ediver. kartlarin boktansa da gir arena oyna nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi rankı niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum ben.

Hani bir armory gibi bir şey olsa, bu hayvan şu sezonlarda rank 1di şurda şuydu falan diye. Veya starcraft gibi olsa bronz gümüş altın lig falan olsa, profilinize tıklayınca insanlar görse, bronzelarla dalga geçseler hede hödö anlıcam ama yok yani.

Mynet tavladan okeyden bir farkı yok oyunun, oyun cidden amaçsız. Dailymi yapıyorum çıkıyorum ben, altın totemlerim de geldi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

Bu kadar beklenmez kodugumun oyununda ya, millet sırf kanser etmeye oynuyo artık resmen

bekliyo bekliyo, well played diyip son saniye kart oynuyo

yeter abi, 3 oyunun 2 tanesi böyle

bu oyunda bekliyo karsımdaki mal gibi

adamları ekliyom niye böyle yapıyonuz diye, kabul de etmiyolar

yeter amk siliyom oyunu

Abi moron çok ya oyunda yapacağı hareket bariz belliyken bile en az 5 dk düşünenler var.
Sosyal ağlarda paylaş

sıra bana gelince kartlara bakıp max 15, kilit noktaysa 1 dakika bekleyip oynuyorum, ama genelde 15 saniyeyi geçmiyo, ama sıra adama geçtikten sonra karsı tarafın süre bitene kadar durup son saniye kart oynamasına dayanamıyorum artık, sabrımı tüketti resmen.

ilk turnler kısa yapsınlar süreyi, sonradan uzatsınlar, adamın elinde 5 kart var, 3 tanesini oynayamıyo zaten ilk iki turda, ne gerek var 2dk beklemeye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...