Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 scorch said: ahahaha return of the sax sana gelsin bu Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=30oTLYBKj9A&feature=youtu.be kartları gördüm zaten manually çalmaya başladı beynimde hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Yanlız bu adamın bütün oyunları böyle tek turnde 450 armor kazandırıyor warriora Shadow step ve cost düşüren kartlar ile vur kaç yapıyor bilmemne monitör kırdırır rakibe normal kafada bir tip değil kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bir şey sorcam. Bu yeni hunter kartı, webspinner. Koleksiyonunuzda olmayan bir kart da verebilir mi ölünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 evet oyundaki herhangi bir beast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Geçen bana 3. turndeyken the beast gelmişti webspinner'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bu oyunda sanki deck i 3lük-4lük çerez minionlarla böyle buff veren falan doldurmak daha mantıklı gibi. Tabi bi de card gelmesi lazım. Saçma işe yaramayan cardlar gelince de yenemiyosun o eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 season başlayalı 1 hafta oldu hala rank 17-18'ler legendary kartlar kaynıyor galiba oyun bitmiş benim için kart almak lazım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bende arada sırada giren biri olarak, rank20'de leeroylar malygoslar havada uçuşunca bunu anladım. Kartsız olmuyor pek. Benim en iyi kartım Azure Drake yani dsagasgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Todesengel said: bende arada sırada giren biri olarak, rank20'de leeroylar malygoslar havada uçuşunca bunu anladım. Kartsız olmuyor pek. Benim en iyi kartım Azure Drake yani dsagasgda 4 rareyle rank 14ü gördüm daha da kazanamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Yeterince iyi oynayanlar yeni hesapla da rank 2-3leri görüyorlar, siz kötüsünüz. Ha ben de o kadar iyi oynamıyorum, ama bunu dert etmiyorum. Zaten oyunun pazarlama mantığı eziklerin yenildiğinde gaza gelip parayla bişeyler alması üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hehe ne kadar lazım olmayan legendary varsa çıkıyor bana. deathwing geldi şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 axedice said: Yeterince iyi oynayanlar yeni hesapla da rank 2-3leri görüyorlar, siz kötüsünüz. Ha ben de o kadar iyi oynamıyorum, ama bunu dert etmiyorum. Zaten oyunun pazarlama mantığı eziklerin yenildiğinde gaza gelip parayla bişeyler alması üzerine kurulu. o yeni hesapla da rank 2-3 leri görüyolar dediğin adamlar şimdi imkanı yok gelemez o ranklara f2p accountla. geçen sezon raresiz rank 12yi görmüştüm şimdi 14ü geçemiyorum oyun şu an çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 asdasd4441 said: axedice said: Yeterince iyi oynayanlar yeni hesapla da rank 2-3leri görüyorlar, siz kötüsünüz. Ha ben de o kadar iyi oynamıyorum, ama bunu dert etmiyorum. Zaten oyunun pazarlama mantığı eziklerin yenildiğinde gaza gelip parayla bişeyler alması üzerine kurulu. o yeni hesapla da rank 2-3 leri görüyolar dediğin adamlar şimdi imkanı yok gelemez o ranklara f2p accountla. geçen sezon raresiz rank 12yi görmüştüm şimdi 14ü geçemiyorum oyun şu an çok farklı birader ac biraz stream izle ne agladin yahu. adamlar 0 hesaplarla HALEN catir catir rank kasiyorlar. olay meta ne yonde onu tespit edip ona karsi avantajli bir deck yapmak. trump, kolento, amaz gibi adamlarin yiginlar dolusu free deckleri var, 2-3 tane de sen craft ediver. kartlarin boktansa da gir arena oyna nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hergün o adamların streamini izliyorum hiç de görmedim o sıfır accountla çatır çatır rank kastıklarını yanlış stream izliyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Trump F2p priest ile rank 2'deydi dün. Gold kazandıkça rare craftlıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Abi rankı niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamıyorum ben. Hani bir armory gibi bir şey olsa, bu hayvan şu sezonlarda rank 1di şurda şuydu falan diye. Veya starcraft gibi olsa bronz gümüş altın lig falan olsa, profilinize tıklayınca insanlar görse, bronzelarla dalga geçseler hede hödö anlıcam ama yok yani. Mynet tavladan okeyden bir farkı yok oyunun, oyun cidden amaçsız. Dailymi yapıyorum çıkıyorum ben, altın totemlerim de geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 shaman totemlerinin random çıkması çok saçma bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Vallahi ben zaten arada sırada giriyorum f2p, yenilsem de koymuyor. Ama karşılaştırma için örnek verdiğiniz adamlar biraz saçma olmuş Trump, Amaz falan :D Adamlar zaten saçma oynuyor. Trump f2p mage ve shaman ile legendary aldı. Amaz zaten RNGJesus yani. Adamın ragnaros akıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 E tamam da sonuçta yapılamaz, edilemez denince örnek verilecek adamlar bunlar. Sonuçta yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bu kadar beklenmez kodugumun oyununda ya, millet sırf kanser etmeye oynuyo artık resmen bekliyo bekliyo, well played diyip son saniye kart oynuyo yeter abi, 3 oyunun 2 tanesi böyle bu oyunda bekliyo karsımdaki mal gibi adamları ekliyom niye böyle yapıyonuz diye, kabul de etmiyolar yeter amk siliyom oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ben yenildiğim kesinleşince son elde yapıyorum onu. Taksit taksit kart atıyorum, sanki oyunu döndürecekmiş gibi. Son anda cc basıyorum tabii. Adamda ne gerilim oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 JrStorMesT said: Bu kadar beklenmez kodugumun oyununda ya, millet sırf kanser etmeye oynuyo artık resmen bekliyo bekliyo, well played diyip son saniye kart oynuyo yeter abi, 3 oyunun 2 tanesi böyle bu oyunda bekliyo karsımdaki mal gibi adamları ekliyom niye böyle yapıyonuz diye, kabul de etmiyolar yeter amk siliyom oyunu Abi moron çok ya oyunda yapacağı hareket bariz belliyken bile en az 5 dk düşünenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ilk turn öyle yaparsa normaldir diyorum , ikinci turn da öyle olursa aynısını yapıyorum , fuse çıkmadan end turn demiyorum oyun bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 sıra bana gelince kartlara bakıp max 15, kilit noktaysa 1 dakika bekleyip oynuyorum, ama genelde 15 saniyeyi geçmiyo, ama sıra adama geçtikten sonra karsı tarafın süre bitene kadar durup son saniye kart oynamasına dayanamıyorum artık, sabrımı tüketti resmen. ilk turnler kısa yapsınlar süreyi, sonradan uzatsınlar, adamın elinde 5 kart var, 3 tanesini oynayamıyo zaten ilk iki turda, ne gerek var 2dk beklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 eldeki kart sayısına göre bekleme süresi ayarlanabilir blizz e mail atayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar