Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bitti, biz bunun için paramı vericez ya . Bu mudur oyunun aylarca beklettikleri şey. Boktan ai'li bir single player oyunu. 4-5 hafta surucek o kadar... Verdiğin paraylada zaten kartların parası hayli hayli cıkıyor zorlatma birşey olmuş. Aylardır bunun için mi bekledik
Mesaj tarihi:
Bir defa normal'i bitirince 2 class challenge geliyor.
Diğer class challenge'lar için diğer wing'lerin de unlock olmasını ve normal mode'da boss'ları kesmeyi mi bekleyeceğiz?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Bitti, biz bunun için paramı vericez ya . Bu mudur oyunun aylarca beklettikleri şey. Boktan ai'li bir single player oyunu. 4-5 hafta surucek o kadar... Verdiğin paraylada zaten kartların parası hayli hayli cıkıyor zorlatma birşey olmuş. Aylardır bunun için mi bekledik

yanlış mantıkla düşünüyorsun. olay 30-35 tane falan yeni kart burada. oynadığın single player sadece event olsun diye var
Mesaj tarihi:
ne yapayım böyle event'i seni bazı kartları craftlatmaya zorunlu bırakıcak durum onu gösteriyor. Bir sonraki dalgalarda öyle bir hero gelicek ki atıyorum malygos'ın olmadan geçemiycen vs... Şu kartları single play'e koyacagına event olmasında draft'a ekleseler daha mutlu olurdum.

(bu kartları arena'ya da koyacaklarsa ileride sözüm yok ama olmayacak dendi) ve hala rank'e ödül yok birşey yok.

2 dakikalık gönül eğlendirme olmuş bu...
Mesaj tarihi:
Masticore said:

varsa iyi en azından arena'ya renk gelir :) peki full set mi var ? yoksa sadece actıgın kadarımı

Hayır var arena'da hepsi.
Druid challenge bitirmeden bana Poison Seeds geldi mesela arena draft'ta.
Ya da o 2 adet 1/1 spiderling summon eden spider, kendini dupe eden oozeling falan.
Mesaj tarihi:
heroiclerin bir anlamı yok ya

cardbacklerin de bir anlamı yok emenike, aybaşı bir kez girip 3 win alınca cardback alıyorsun

hiç değilse bir rank 5de falan verseydi cardbackleri

armory gibin birşey de yok bu herif 6. kez arenada 12 win aldı, 3. sezonda rank1di hede hödö gibi

amaçsız kaldım, diabloya gidiyom ben
Mesaj tarihi:
Heroic son boss

2x Abusive Sergeant
2x Elven Archer
2x Voodoo Doctor
2x Mind Blast
2x Bluegill Warrior
2x Crazed Alchemist
2x Ironbeak Owl
1x Youthful Brewmaster
2x Earthen Ring Farseer
2x Wolfrider
2x Mass Dispel
2x Shadow Madness
2x Holy Nova
2x Stormpike Commando
2x Holy Fire
1x Prophet Velen
Mesaj tarihi:
axedice said:

Lan adamlar beleş oyuna yeni kartlar getirip bunları beleşe verip üstüne nostaljik event yapmış. Daha ne olsun.

Event olması güzel ama oyunda amaçsız kaldık kısacık event için kaç ay harcadı adamlar. Onun yerine event yapmadan sürseydin 3-4 ay önce koysaydın şu kartları daha iyiydi. Benim kızdıgım nokta arena'da yeni kartlar yok sanıyordum ama varmış . Eğer arena'ya gelmeseydi yeni kartlar, amaçsız kalmıştık şimdi.
Mesaj tarihi:

Faerlina enrage'lerle çok kolaymış. İlk deneme oldu.

Maexxna için board'u erken bir şekilde clear edip arcane explosion ve +magic damage'lı bir minion'la 1/1 spiderling'lerle flood ettikten sonra charge'lı minion'larla ağzına çişimi yapmayı düşünüyordum. Bakalım pratikte nasıl olacak.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...