Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dynun said:

rank10'a geldim
destede legendary yok :)
epic de 1 tane var

hangi class hangi deste

http://static.comicvine.com/uploads/original/5/58339/2388236-do_not_want21.jpg
Mesaj tarihi:
Al'akir'e ben de bir değişiklik bekliyorum la.

Ya da hiç değilse o naxxın açıklanmayan neutral kartlarından biri mana costlarla ilgili birşey olsa, bir sinerji yapsa birşey yapsa.

Herifin şuan tek sinerjisi 10. turnde flametongue ile emenike, ya da %90 daha önce harcadığın rockbiterla. Ki onun için de yine en az 9. turn lazım.

Hatta bir de overload da olmıcan da, sdfsdf.
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Cho ve leeroy'un değişçeğini pek sanmıyorum ben :D.
Al-Akir de King Krushla kapışır en kötü class legenderysi olarak.

Cho muhtemelen değişmeyecek ama şu anda komik bir kart. yani nozdormudan farkı yok neredeyse. o yüzden belki değişebilir diye tutuyorum.
leeroy hakkında aşırı ağlanıyor, değişebilir.
al'akir 4/5 falan olabilir belki. çok da iyi değil çünkü. ama daha iyi bir buff gelirse bu sefer de sonraki patch'te geri nerf yer :D
Mesaj tarihi:
mage control deck git asdasd

nova nova blizzard atıp adamın 6 7 minionu tek flamestrikela almak çok eğlenceli, hayır tüm minionların hpsini 4e çekiyorum hala çıkıyor hayvan gibi asuhjdad
Mesaj tarihi:
abi o dedin de yani

"eline leeroy gelicek de cold blood olucak da shadowstepler olucak da" gibi bir şey

shaman çılgın kart çekiyor kontrolü sağladıktan sonra
Mesaj tarihi:
yok ya o kadar sıkıntı değil bende deneme aşamsındayım 6 murloc aldım ele drawda herşeyi discard ediyorum haliyle 7-8 round damage almıyorum barrierdır novadır e sonra grulla bitiyor işte, olmadı uğraşıyorum vs baya.

hunter oynarım belki bilemedim.
Mesaj tarihi:
abi alakire win min denmiş, boardda flametongue yanına koy süpermegafag kombo yap denmiş

k*çımla gülüyorum

7. turnde koyduğum flametongue 8. turnü gördüğü zaman ben ertesi gün oruç tutuyorum lan.

adam manatide'e dokunmuyor flametonguela spell totemi alıyor direk.

flametonguea polymorph atan gördüm lan daha bugün.

geçen hunter vardı, wolf+hound combosu yaptı, herif wini kaçırdı gitti 2 tane houndu flametonguea vurdurdu 4 canla kaldım ben falan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...