Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arenada mage'in bu kadar aşırı kötü gelmesi bi tek bana mı özel?
ilk seçimde pyroblast geldi aha dedim güzel bir mage yaratıcam sonunda. daha sonra 1 polymorph geldi o kadar.

blizzard, fireball, frostbolt, flamestrike, water elemental, hiçbiri gelmedi. deliricem.
Mesaj tarihi:
bu oyunun esprisi ne deck build falan?
Basic deck seçip matchfindinge girersek karşıdaki de mi basic deckle girmiş oluyor?
Ya da nedir olayın aslı?

Ulan deneyim dedim play modu bi elemanlara sağlam kartlar geliyor, illa combine falan mı etmemiz lazım başlamadan önce?
Random değil mi yani kart dağılımları?
Mesaj tarihi:
stingbull said:

Basic deck seçip matchfindinge girersek karşıdaki de mi basic deckle girmiş oluyor?
Ya da nedir olayın aslı?

Ulan deneyim dedim play modu bi elemanlara sağlam kartlar geliyor, illa combine falan mı etmemiz lazım başlamadan önce?

önce yapıcan abi bende başta öyle sanıyodum da dğlmiş dhfhdfh

http://www.hearthhead.com/deck=543/basic-mage

mesela bu basic mage deck,basic diye aratıp bütün classlarınkine bakabilirsin,hepsini yap zaten kenarda dursun.Gold kasıp pack açtıkça çıkanları kafana göre eklersin,he bide oynadıkça çözüyosun olayı her türlü,twitch tv izlemektede fayda var tabi
Mesaj tarihi:
stingbull said:

Ya da nedir olayın aslı?

random olmasını istersen arena oynayabilirsin
MTG biliyosan ordaki draft mantığında 30 defa 3 karttan birini seçerek deck olusturup 3 defa kaybedene yada 12 defa kazanana dek oynuyosun
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

Druid destesi yapmak istiyorum da çok pahalı ya leg de cıkmıyo bana leeroy, thalnos, van cleef cıktı suana kadar

Sana mesajı vermiş oyun, ver kendini Miracle a. Sana çıkan 3 leg de gidiyor işte ne güzel.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Allahtan çıkmıyo bana 100 packda 1 çıkıyo :D
Betadan beri oynuyorum öyle düşün
golden nozdormu > van cleef yapmıstım sdf
rank 5'e kadar geliyom da gerisi sıkıyor direnç kalmıyor bende suan rank 7 de yatıyom oynasam cıkarım heralde 1 hafta içinde de
zoo, aggro mage, miracle, shaman arasında dönüyom rank oynarken zoo hiç sevmiyorum lost streak çok olursa dönüyom anca :D
Mesaj tarihi:
yok abi kafayı yedirticekler, dayanamadım sildim koduğumun oyununu.

herkes kasparov kesilmiş, 2 oyuncudan biri istikrarlı bi şekilde her round son saniyeye kadar bekleyip basıyo end turn tuşuna.

etmediğim küfür kalmadı, yanımda falan olsalar bağırsaklarını deşip kanlarında dans edicektim hibnetorların
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...