DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tekrar bağlandığında el sende ama oynayamıyorsan son 15 saniye kalınca oynatıyor nedense. 3-4 kere bana öyle oldu
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ya arenada mage'in bu kadar aşırı kötü gelmesi bi tek bana mı özel? ilk seçimde pyroblast geldi aha dedim güzel bir mage yaratıcam sonunda. daha sonra 1 polymorph geldi o kadar. blizzard, fireball, frostbolt, flamestrike, water elemental, hiçbiri gelmedi. deliricem.
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bu oyunun esprisi ne deck build falan? Basic deck seçip matchfindinge girersek karşıdaki de mi basic deckle girmiş oluyor? Ya da nedir olayın aslı? Ulan deneyim dedim play modu bi elemanlara sağlam kartlar geliyor, illa combine falan mı etmemiz lazım başlamadan önce? Random değil mi yani kart dağılımları?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 stingbull said: bu oyunun esprisi ne deck build falan? Basic deck seçip matchfindinge girersek karşıdaki de mi basic deckle girmiş oluyor? Ya da nedir olayın aslı? Ulan deneyim dedim play modu bi elemanlara sağlam kartlar geliyor, illa combine falan mı etmemiz lazım başlamadan önce? Random değil mi yani kart dağılımları? önce yapıcan abi bende başta öyle sanıyodum da dğlmiş dhfhdfh http://www.hearthhead.com/deck=543/basic-mage mesela bu basic mage deck,basic diye aratıp bütün classlarınkine bakabilirsin,hepsini yap zaten kenarda dursun.Gold kasıp pack açtıkça çıkanları kafana göre eklersin,he bide oynadıkça çözüyosun olayı her türlü,twitch tv izlemektede fayda var tabi
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 oha twitch tv falan :) neyse eyv yine de bi bakiim ulan blizzard bi oyunun da über-detaylı olmasın meke hele ki böylesine minimal bir oyunda bile
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Tempo rogue akıyore. Çift evis, çift si:7 agentlar ile adamı 17-0 yaptım 1 hp'im varken. (Ortada azure açıktı) Ne küfür etmiştir belli değil.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 arena'da 0 cektim 80 gold verdi pack'ten de golden doom hammer ile sea giant cıktı asdasf
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 stingbull said: bu oyunun esprisi ne deck build falan? Basic deck seçip matchfindinge girersek karşıdaki de mi basic deckle girmiş oluyor? Ya da nedir olayın aslı? Ulan deneyim dedim play modu bi elemanlara sağlam kartlar geliyor, illa combine falan mı etmemiz lazım başlamadan önce? Random değil mi yani kart dağılımları? random olmasını istersen arena oynayabilirsin MTG biliyosan ordaki draft mantığında 30 defa 3 karttan birini seçerek deck olusturup 3 defa kaybedene yada 12 defa kazanana dek oynuyosun
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2. turnde 18 hp kalan priest intihar etti, yarın haberlerde görebilirsiniz :D
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 3 lük imp vardı, 2-1 ile +2 attack verdim ona, 5 oldu, sonra +4/+4 koydum, 27 den 18'e indi. ilk roundda benden flame imp caldı, onu koydu o yüzden -3 başladı.
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Zoo oynuyanları sevmiyoruz hatta bi keresinde linç girişimi oldu!
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Druid destesi yapmak istiyorum da çok pahalı ya leg de cıkmıyo bana leeroy, thalnos, van cleef cıktı suana kadar
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Allahtan çıkmıyo bana 100 packda 1 çıkıyo :D
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DeBuffAndHeal said: Druid destesi yapmak istiyorum da çok pahalı ya leg de cıkmıyo bana leeroy, thalnos, van cleef cıktı suana kadar Sana mesajı vermiş oyun, ver kendini Miracle a. Sana çıkan 3 leg de gidiyor işte ne güzel.
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 aaabii 28-1 den paladin çevirdi! offf offf deli oldum deli +6 healingle başladı herşey..
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Regalya said: Allahtan çıkmıyo bana 100 packda 1 çıkıyo :DBetadan beri oynuyorum öyle düşün golden nozdormu > van cleef yapmıstım sdf rank 5'e kadar geliyom da gerisi sıkıyor direnç kalmıyor bende suan rank 7 de yatıyom oynasam cıkarım heralde 1 hafta içinde de zoo, aggro mage, miracle, shaman arasında dönüyom rank oynarken zoo hiç sevmiyorum lost streak çok olursa dönüyom anca :D
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 5 kere rank5e gelene bir cardback versinler lan. Rank5den sonrası o kadar bayık ve o kadar rng ki.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 rank nasil oynuyorsunuz ya acayip sıkılıyor insan.Bari chat olsa sohbet etsen rakibinle anasını satiyim ne yeterli kart var suan ne sohbet ne de ödül(asıl problem de bu)
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ya bazen cok güzel win streak geliyo dayanamıyorsun oynuyorsun rank 12 den 6'ya geldim bugün 3 win alınca gold geliyo hala maksimum 19-20 oyunda filan cıktım sanırım 6ya
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 naxxın tarihi bile belli değil di mi diablonun da peçi aylardır çıkmadı 1 hafta tatilim var onda da oynayacak oyun bulamıyorum emenike
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yok abi kafayı yedirticekler, dayanamadım sildim koduğumun oyununu. herkes kasparov kesilmiş, 2 oyuncudan biri istikrarlı bi şekilde her round son saniyeye kadar bekleyip basıyo end turn tuşuna. etmediğim küfür kalmadı, yanımda falan olsalar bağırsaklarını deşip kanlarında dans edicektim hibnetorların
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 JrStorMesT said: yanımda falan olsalar bağırsaklarını deşip kanlarında dans edicektim hibnetorların
Öne çıkan mesajlar