Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Rewendor said: Sağolasın Bone, bir bakayım. Oyunun temelini anladım zaten de hala deck oluşturmak, kombolar falan konusunda yeniyim. Bir de eldeki standart kartları biliyorum (2-3 tane de deck aldım gerçi oyun içi parayla ondan da çıktı basit kartlar). FtP olarak da normal şekilde oynanır mı oyun? Yoksa gerçek parayla satın alınca daha iyi kartlar geliyor ya da özel kartlar geliyor falan gibi şeyler var mı? Tamamen F2P oynamak istiyorum, ne kadar başarılı olurum? amaz f2p priest deckiyle şu anda 18 saat playtime ile rank 5 ladderda questlerden gelen parayla arenaya girip deck falan da açıp biraz daha toparlayabilirsin decklerini, ya da dust ile craft ederek yani oyun tamamen f2p olarak oynanabiliyor ne yaptığını biliyorsan para vermen sadece deck açmana ya da arena yapmana yarıyor bunlarda da düzgün kart geleceği garanti değil zaten
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 questleri duzgun yapar gelen paralarla arenalarda da sıcmassan (3 kendini amortiliyo(deck + 50 gold veryo 7 uzeri nereyse deck + amorti cıkartıyo) free2play oynanıyo cok guzel
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Düzgün karttan ziyade dust geliyor baya toplu pack açınca. Oynanıyor yoksa bende 2€ harcadım totalde ama çok çok şanslı değilsen ya da aşırı oynamıyorsan yetişmek çok zor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bunu bile ozlemisim oynamayi be
eycuf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sorieno said: Knight çok iyi ama şey hissi çok kötü "adam Tirion atar, Ironbark atar saklayayım" diye diye elinde çürütmek Knight'ı. En iyisi Sylvanas'tı bence 5 mana olduğu dönemde. 5 mana olduğu zamanlarda sylvanas açık ara en iyi legendary idi. Ki hala da oyunun en iyi legendarysi olduğunu düşünüyorum.(leeroy hariç. Leeroy bozuk ve oyunda olmaması gereken bir kart.) Sadece eskisi gibi OP değil. Çünkü elinizde silence ya da psuedo silence olmadığı müddetçe rakibinizin bütün oyun planının içine edebilen bir kart. Black knight genel olarak biraz situational. Yani rakibinizin taunt kullanması üzerine olduğundan sıkıntılı. Şöyle ki... 4/5 yeti 4 mana. +2 mana harcayarak tempo olarak öne geçmeye çalışıyorsunuz. 4 manalık bir tazdingoyu öldürmek size +1 kart ve +2 mana avantajı sağlıyor. Ama gidip Ancient of War patlatırsanız +5 mana avantajı sağlıyor. (Ki genelde druidler 3 manayı kullanamadıkları için doğrudan bir turn bile sayılabilir.) Aggro decklerine karşı 6 mana çok geç. Kontrol decklerinin ise bazıları ya hiç taunt kullanmıyor ya da tauntu protectorlar ile kazanıyorlar (Warrior, Priest, Handlock gibi.) Bu nedenle biraz sakat. Gerçi her türlü ilk 3e sokarım. Thalnos bütüüüüün decklere giriyor da diğer legendaryler kadar kritik etki yaratamayabiliyor. Ama şu oyunda çıkarsa en çok mutlu olacağım legendary olacağı kesin.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 eycuf said: Sorieno said: Knight çok iyi ama şey hissi çok kötü "adam Tirion atar, Ironbark atar saklayayım" diye diye elinde çürütmek Knight'ı. En iyisi Sylvanas'tı bence 5 mana olduğu dönemde. 5 mana olduğu zamanlarda sylvanas açık ara en iyi legendary idi. Ki hala da oyunun en iyi legendarysi olduğunu düşünüyorum.(leeroy hariç. Leeroy bozuk ve oyunda olmaması gereken bir kart.) Sadece eskisi gibi OP değil. Çünkü elinizde silence ya da psuedo silence olmadığı müddetçe rakibinizin bütün oyun planının içine edebilen bir kart. Black knight genel olarak biraz situational. Yani rakibinizin taunt kullanması üzerine olduğundan sıkıntılı. Şöyle ki... 4/5 yeti 4 mana. +2 mana harcayarak tempo olarak öne geçmeye çalışıyorsunuz. 4 manalık bir tazdingoyu öldürmek size +1 kart ve +2 mana avantajı sağlıyor. Ama gidip Ancient of War patlatırsanız +5 mana avantajı sağlıyor. (Ki genelde druidler 3 manayı kullanamadıkları için doğrudan bir turn bile sayılabilir.) Aggro decklerine karşı 6 mana çok geç. Kontrol decklerinin ise bazıları ya hiç taunt kullanmıyor ya da tauntu protectorlar ile kazanıyorlar (Warrior, Priest, Handlock gibi.) Bu nedenle biraz sakat. Gerçi her türlü ilk 3e sokarım. Thalnos bütüüüüün decklere giriyor da diğer legendaryler kadar kritik etki yaratamayabiliyor. Ama şu oyunda çıkarsa en çok mutlu olacağım legendary olacağı kesin. leeroy bozuk falan değil. rogue harici bozuk olduğu bi yer yok. rogue da fazla kart çekiyo ve shadowstep'i var. bu ikisinden biri nerf'lenecektir yakında. şu anda açık ara ve çözümsüz bir deck konumunda miracle rogue.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Evet bu akşamlık 2-0 da bıraktığım arena Hunter destem, bir de görünmeyen en altta Stormwind Champion var. Hiç legendary yok :((( Kaça gider sizce?
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Çözümsüz çok iddialı bir laf. Aggro destelerine karşı şansı yok miracle'ın.
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Neden olmasın yeteri kadar removalı mevcut aggrolara karşı miracleın. Taunt dışında pek bir problemi yok onda da sap var. Warlock ve shamanın leeroy combolarıda op aslında ama en azından aynı turn tauntu aşamıyorlar.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 murlock aggro lockla oynadın mı hiç sdfsdg
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Murlock oynayan yok ki zoo geliyor en çok aggro o da en nihayetinde drawa baksada özel bir zorluğu yok öbür decklere göre. En büyük sıkıntı zooya karşı mulligan yapıp handlock gelmesi ya da tam tersi.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Sorieno said: Çözümsüz çok iddialı bir laf. Aggro destelerine karşı şansı yok miracle'ın. face hunter evet ama zoo falan hak getire. gayet çatır çatır temizliyor zoo'nun yaratıklarını miracle
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 sıralamada kungen'in üzerindeyim stream açsam beni de 5k kişi izler mi ? :/
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Abi yalnız buraya gelen, 2 gün önce hearthstoneu download etmiş adamlara hep HACI ARENA KAS TAMAM YA GOLD GELİYOR BENİM RAGNAROSUM VAR ŞAHSEN diyorsunuz da. Bunu söyleyenler hep şurdaki topic#1den beri oynuyonuz lan. 1 sene olmuş nerdeyse. Betadan beri bir sene daily quest yaptım arena yaptım ben anca şimdilerde ele avuca iki kart geldi de desenize :p
cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 dün kadıköy'de goblin sözlük tarafından şahane bir turnuva düzenlendi. 32 kişinin katıldığını turnuvanın şampiyonunu listedeki tek yabancı arkadaş roland'ın olması ilginçti. sabahtan akşama kadar litrelerce bira içen roland hiç değiştirmediği şaman decki ile turnuvanın galibi olarak 15 adet pack açtı ve hayallerini süsleyen malygos'a sahip oldu. röportajlar;
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 böyle rng'nin taaaaaaaaaaa ............ 4 minion var, mind control tech atıyorum. 8-8 frostwolf 8-8 ironbark protector 5-2 enrage troll var. gidip 1-1 elven archer cekti ya
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Video güldürdü. Göbekler, sigaralar... :D.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 türkün nerdi de daha bir egzantirik oluyor sdf hepiniz böylesiniz dimi lanç
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 hayallerini süsleyen malygos lol : D Bir daha ki turnuva ne zaman ? Salak applestore yuzunden gelemedim yoksa ben de gelmek istiyordum. 3 dur gidip geliyorum zorlu center'a nihayet telefonu degistirebildim bedavaya...
cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 buda dünkü turnuvanın ödülü olan packlerin açılışı. bütün final maçları neredeyse son maçta bittiği için saat 11'de şampiyon belli oldu. beyinler sulanmış biraz.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bal önemli şey tabii. bizde hiç yok :(
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 4o yılın başı işe yarayan legendary çıktı oda leeroy. Neden leeroy ya nerflenir inş.
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben aralıktan beri oynuyorum bir legendary bile yok bende
Öne çıkan mesajlar