Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 druid vs hunter noluyor consctructedta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 face hunter'ı yener druid. mid-range hunter ise zorlar, hatta daha fazla kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Narius said: Hunter için en kolaylardan mage ya tek avantajı highmanei poly yapabilmesi ve water elementalin kill commande ölmemesi. Secret falan demişinizde secret kıran tek class hunter ve magein çoğu secretı etkisiz huntera. 2 pyro falan hiç bel bağlancak şey değil o turne kadar hunter alır zaten bütün decki eline. huntera karşı pyroya baglıysan zaten ölürsün huntera karsı magerin en buyuk avantajı class abilitysi ve eger o kadar uzarsa oyun board clearlar mesela arcane expo fena bi kart değil çok rush hunter geliyosa oyun genelde flamestrikea kadar uzamıyo zaten magede amac hunterın kart aantajını bitirmek ve unleashleri kullandırtmak işte gerekiyosa 1 canlı 2 canlı unitelerini trade edip yeti boulder fist gibi creatureları tauntta tutmak oyun uzarsa hunter alamıyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 druid oynamak masraflı biraz ama ya ragnaros felan lazım ancient watcherlı druid decki elenceli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yazıldı mı bilmiyorum HUNTERIN ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ben kontrol shaman yapıp sırf aggro hunter düdükleyerek 2 günde rank 9 oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Druid oynamaya başladım. Çokta eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Face hunterı druid harcıyor. Hem Ramp hem de token druid dövüyor. Midrange ise tamamen başka bir şey. Şu haliyle çok güçlü. Saboya göstermiştim. http://challonge.com/hearth2pmasters EU vs CN. İlk 16'daki 13 oyuncu hunter deck kullanmış. Ki bunların tamamı midrange hunter deckleri. Savjz turnuvayı sırf hunterı sayesinde kazandı... Ha bir de. Watcher druid çok feci düşüşte ya. Midrange hunterlara karşı watcher druid çok zayıf kalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 mageyle tutunamadım ya huntard oynayacaz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Rush hunter kalmadı en çok gelen deck mid range hunter. Ondan sonra işte zoo, miracle, p2w, druid falan arada da shaman handlock mage yok nerdeyse. Yapacağınız decki karşınıza midrange gelecekmiş gibi yapın yani yalan olursunuz yoksa rank5ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 midrange ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bikaç sayfa geride attıydım üşendim şimdi bakmaya onun varyasyonları 1-2 kart tercihe göre değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Vingthor said: midrange ne demek ya Orta menzilli. Rica ederim bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 OHA. burak açıklamışsın ne güzel ama xesqe oquma bilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 mahoolmez said: mageyle tutunamadım ya huntard oynayacaz mecburen Sen yazdigim devk i yaptin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Vingthor said: midrange ne demek ya Aggro decklere karşı daha defansif oynayan, control decklere karşı daha agresif oynayan deckler işte. Genelde board clearları kısıtlı fakat control deckleri combo mombo yaparak erkenden bitirebilen deckler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 haa eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sizde de araıyor araıyor ve rakip bulamıyor mu dünden beri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 evet, sonra tekrar rakip aramaya çalışınca da hata verip kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 omg lag blizz plz fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 pfff arenada takıldı kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 tam oyuna girdim oynayabileceğim dedim oyun dondu arkadaş. turn bitmedi. kapattım açtım şimdi de girmiyor sunuculara. 40 yılın başında bi oynayalım dedik o da yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Aynen ya.. Hırs yaptım. Legendary'e gireyim de şu janjanlı kartları açayım dedim. Rank 4'e çıktım. Maç yapacam ama yapamıyorum... Oyun mala bağlamış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Streak yakalarsan yardır tavsiyem ara verme. Rank 1 3 yıldızda bıraktım sonra hallederim diye tersine streakle rank 4 oldum oynayasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 rank 5'ten sonra streak bonus var mı da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar