madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 daha iyi hizmet istemen "hakkını aradıgın" anlamına gelmiyor. sen hak kelimesini yanlıs anlamıssın. "Biz daha iyisini hakediyoruz" dan cıkarak olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 çok faktör vardır bu işlerde. bi mağazada 1 tane varsa diğerinde 5 tane varsa uzakta olsa çok olan yerden yollar. elden almaya gelen adam için o mağazadakini bekletir fln. zaten kargo firmaları ile tek fiyat anlaşması yapıyor büyük firmalar. gönderdiği her yerden aynı parayı veriyor. o yüzden diğer kriterler daha önceliklidir mesafeye göre. 1-3 iş günü dediği de kendisinin kargoya teslim etme süresidir. yani dağıtımda 1 gün geçer 2 gün geçer hesabını tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 madcow said: daha iyi hizmet istemen "hakkını aradıgın" anlamına gelmiyor. sen hak kelimesini yanlıs anlamıssın. "Biz daha iyisini hakediyoruz" dan cıkarak olmuyor. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 daha iyi hizmet istemek "hak aramak" değildir zaten. burada da yanlışsam düzeltin ama "hak aramak" için ortada gasp edilmiş bir hak olması ve hakkı yenen (gasp edilen) kişinin hak ettiği şeyi elde etmek için uğraşıyor olması gerekir. ben tüketicinin daha iyiyi hak ettiğini düşünüyorum TÜRKİYE genelinde. firmalar daha müşteri odaklı hizmet verebilecekken vermiyorlar. her alanda böyle. vatan bilgisayar ve/veya herhangi bir mağazanın da %100 müşteri odaklı ve müşteri için elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Sanalmarketim ve webdenal fena degil. Ama vatan in alternatifi olacak online olmayan bir pc market henuz gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Turkiye'de online olmayan kac tane oem satan market var ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esh said: Ama vatan in alternatifi olacak online olmayan bir pc market henuz gormedim. inventus dicem ama tabii 1 mağazası var galiba klsdjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esh said: Sanalmarketim ve webdenal fena degil. Ama vatan in alternatifi olacak online olmayan bir pc market henuz gormedim. sadecenotebook.com dan ben şirkete felan 6 7 tane notebook aldım onlarda em ucuz hem guvenilir ama dediğim gibi hemen lazımsa bir ürün veya vatanda 10 20 lira pahalıysa sadece 1000tl lik urun gidip vatandan alıyorum distrübütör garantisi ot bok urasmamak adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 toggie said: Turkiye'de online olmayan kac tane oem satan market var ki zaten? istanbulda sıkıntı yok o konuda yazıcıoğlunda eksen, exa fln hizmet noktasında iyiler. ama anadoluda her türlü online'a mahkum millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Eksen'in hala durdugundan haberim yoktu. Exa da tek sube ile calisiyor. Inventus ve teknobiyotik iyi ama bunlarin retail store'u var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ben exayı seviyorum valla, indirim mindirim de yapıyorlar ki fiyatlar normalin bi tık altında genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 inventus için gidip kadıköyde sanıyorum mağazadan alabiliosun demişlerdi. bu arada inventus a toplatsam kasayı, cable management yapıyorlar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 onu kendin yapcan. ki en kolay şey o aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 al cırt bantları kablo kanallarını falan bauhaustan, uğraş kendin. zevkli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Eksen kadıköyde var bi tane bide mecidiyeköyde haliç üni binasının arka sokağında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ben yaptım valla çok zevkli, cırtcırtla uğraşmadım ama direk güzelce anakartın o kanallarını kullandım işte sararak kabloları birbirine. cırtcırt da alıp düzenleyeyim tekrardan aslında zevkli iş heehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Vatanın indirimlerine baya laf edilmiş ama 1050-1070₺ arası değişen kartı indirimle 894₺ ye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 peki bir şey sorucam. vatanda 740 tl olan kartı bu adam nasıl bu fiyata satıyor? http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/powercolor-r9-280x-turboduo-o-c-3gb-384bit-125248351#product-information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paket hasarlıymış ürün, mağazada satamazlar diye heralde. Elmasepetinde falan da oluyor öyle şeyler. Grey market da olabilir ama, nispeten dandik garantili gibi oluyor o zaman. Valvyn said: Vatanın indirimlerine baya laf edilmiş ama 1050-1070₺ arası değişen kartı indirimle 894₺ ye aldım Anlık indirimle alınabildiği de söylendi zaten kaç kere, laf edilen şey sitenin en tepesinde 7/24 yer alan %30 indirim saçmalığı. Ürüne özel kampanya denk gelince güzel oluyor, arkadaşa 460 parasına 470 AMP almıştık bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 30%'a varan yazıyor orada? 30% demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Dworgian said: inventus için gidip kadıköyde sanıyorum mağazadan alabiliosun demişlerdi. bu arada inventus a toplatsam kasayı, cable management yapıyorlar mı acep? Yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Haftasonu gidip konuştum da zaten indirim daha ziyade notebook ve OEM reyonunda oluyor diyor. Onun dışındaki telefon vs digital ürünlerde pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esh said: onu kendin yapcan. ki en kolay şey o aslında. ben daha kasa içini açıp hardware sök tak olayına yeni yeni cesaret ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 toggie said: Dworgian said: inventus için gidip kadıköyde sanıyorum mağazadan alabiliosun demişlerdi. bu arada inventus a toplatsam kasayı, cable management yapıyorlar mı acep? Yapıyor. inventusu şimdiden sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesela şu anda bunun fiyatı fena değil gibi. http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Gerci her yerde ucuzmus. Boktan kart demek ki sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar