calomer-dp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 biosnu resetlemeyi bilmiyormusun ? resetle şifre gitsni oyna bilgisayarını istediin gibi[signature][hline]Calomer-dp
Logan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 heh. resetlemeyi biliyorum da nereye kadar? peder her zaman şifre koyuyor. ben resetliyorum o yeni şifre koyuyor. sıkılıyor insan bir süre sonra pc'nin cıvatalarını sökmekten :)..
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben babamla deli gibi world cup98 oynardım şimdi ablamla WE oynuyom kereta iyi de oynuyor arada yeniyor beni :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 benim ki de oynuyordu internetten okey felan, sonra odama cıkardım pcyi dedim bu benim "P"c'm dedim, dokunmadılar bi daha. ben de istedim gibi kullanıyorum, ehhe anlarsınız ya :) signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 11 Ekim 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben ablamla eskiden psx'de neler oynamazdım ki. colin mcrae oynardık, fifa 1999,2000,2001.. 2002'de bıraktık çünkü bombok etmişlerdi psx'de fifa'yı. daha sonra pes'e geçtik. arada marvel vs. capcom oynuoz ve de colin mcrae. babamla da fifa 99 oynamışlığım vardır :D..
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 he evet benimki de WE oynuyo bu arada :) cok pis fark takıyorum anca o fransayı alıyo ben sweden o zaman belki yeniyo :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
nameless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ablamla her tür oyunu oynarızda WE ilginç gelir diye onu yazdım eheh edit: bu arada ablam harbi sağlam oynuyor (bir kıza göre değil erkeğe göre bile) tabi bende baya iyi olduğum için çekişmeli oluyor(çok pis counter-attack yapıyor :D)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 11 Ekim 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 güzelmiş (: benim annem de adventure manyağıdır. myst, myst2, myst3, lighthouse, zork, zork nemesis (gider daha) bitirmişliği vardır.[signature][hline]In flames we trust.
Core Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kardes sasiracak birsey yok.. sen o kadar cok kaptirmissin ki annen belki seni bircok kez arkanda sessizce seytermis ama sen oyunun icine girdigin icin haberin olmamis. Annende bu gun eski izlenimlerine dayanarak birkac yorum yapmis.. Olay bundan ibaret.. Sende oyle bir soylemissin ki.. yanlis anlama ama sanki zihinsel ozurlu birinden bahsediyorsun gibi olmus.. :) bu arada oyuna bu aralar biraz ara ver :-P
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 güzelmiş gerçekten.. benim annem de aynıdır ama öyle bomba falan bilmez :-)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 abimin oyunu ilk oynayışı, ve sadece birkaç saniye bakmış(çayı verirken... ve bahsettiğimiz sevgili annem teknoloji özürlü sayılabilir(üşeniyo öğrenmeye) yıldız savaşlarıyla çok ilgisi yok ve oyun hakkında en ufak bir fikri yok... bu arada "arkanda saklanan" abimin ilk vurduğu adamın arkasındaki ağaçta saklanan adam. arkasında diyecekmiş[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Annem süper Volfied ,Tetris, Mario oynar.. annem sahiplenir annem yönetir..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yok Borbag düzgün söylemiş. Daha önceden seyredip bilemez, oyunu yeni almıştım bu bir. İkincisi benim annem de seyretmek yerine "20 yaşını geçtim, koca adam oldun, hala yorulmadın mı gözlerine yazık" diyerek kapattırır. Ki oyun oynarken babam "Yeter artık, evi poligona/savaş meydanına/ yarış pistine/vs vs çevirdiniz hergeleler!" diye kızdığı için, kapı hep kapalıdır, öyle direk girip arkadan izleme olayı olamaz. Zeka özürlü değil de, annem sevmediği şeylerle ilgilenmez, ilgilenmediği şeyi de bilmez. Tek izah edebildiğim, Yıldız Savaşları onun gençliğine geldiği ve fimleri izlediği için Storm Trooper kimdir, ötekiler kimdir ayırabilmesi. Ama 15 saniyelik bir zaman diliminde kalan analizleri yapabilmesi ve "Bomba varsa" yaklaşımı bence olayı bitiren şeyler oldu. Dünden beri bir dumurlarda geziyorum işte. :)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Pati kardeşlerim, Ayakta uyurken kardeşim olacak hergele Borbagın accountunu kullanmışım, yukarıdaki mesaj tuhaf kaçtı, onu ben yazdım.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Revangelis, 11 Ekim 2004 19:33 tarihinde demiş ki: güzelmiş (: benim annem de adventure manyağıdır. myst, myst2, myst3, lighthouse, zork, zork nemesis (gider daha) bitirmişliği vardır. manyaklık ne kelime own etmiş valla.çok zor oyunlardır bunlar.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Revangelis, 11 Ekim 2004 19:33 tarihinde demiş ki: güzelmiş (: benim annem de adventure manyağıdır. myst, myst2, myst3, lighthouse, zork, zork nemesis (gider daha) bitirmişliği vardır. Oha falan oldum Sanitarium u da göster onu da bitirsin bu arada benim peder kral Satranç oynar ama ne abimde ne bende satranç yeteneği yok varsa yoksa tavla gidiyoruz :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 11 Ekim 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Ekim 2004 22:41 tarihinde demiş ki: hoşmuş...bu olaydan çıkartılacak ders ...akıl başta değil yaştadır... *!saçmalar* yok yanlış oldu o sakla samanı gelir zamanı olucaktı..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 annem dx ballun ötesini bilmez ama fpslere yaklaşımı hevesli olsa da tarafımdan geri çevriliyor. Bende yapim ehe diyor falan:) şimdilerde spider solitaire e sardı. bide e-mailleri olmasa çok güzel olucak:( babam 2. dünya savaşı oyunlarında genelde koltuğuma oturur (beni kaldırdıktan sonra neyse ki) sadece mouse la biraz bakınır, bir iki el ateş edip kalkar:) ailede asıl yetenek eniştemdir ama. eskileri oynamayı tercih etmesi kötü tabi de bilgisayarıda kötü adamın:) bi tane de age of empires 1den kopamamış akrabam var. adam random map açıp tüm upgradelerle hede hödölerle zevkini çıkara çıkara oynar. hatta 2.sinide hiç sevmemişti:) benim babamda sten kullanmış bu arada:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ahuahu bende uo ya başladıgım ilk yıllar annem geldi baktı baktı dediki oğlum bu oyun bitmez.:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ben de uo oynarken ölüp sinirlenmiştim wc ye gitmiştim o sırada annem hayalet olarak bi bakıyım demiş gitmiş adamın biri bunu reslemiş bi geldim bi sağa bi sola koşturuyo hüoop diye bağırdım mouse u aldım reskill yedim :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bana bole bişi olmuştu odamda uo oynuorm işte babam rica etti bidk kalkarmısın e-maillerime bakıcam die tmm adamı ewe bırakıp çıkırom oturursun dedim ewede doal olarak atla girdim babamda anneme baardı hanııım çocuk ewe atlaaa girioo koooş die :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: LoMBaK, 02 Ocak 2005 14:51 tarihinde demiş ki: Ahuahu bende uo ya başladıgım ilk yıllar annem geldi baktı baktı dediki oğlum bu oyun bitmez.:D Demek ki annen geleceği görüyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mükemmel tespit :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 annen işe gitmiyip işi kırıp kafeye falan gidiyomuş :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: PhalanX, 11 Ekim 2004 09:47 tarihinde demiş ki: Gerçi,babam oyunlarla haşır neşir adamdır eski fps ve rtslerden bitirmediği nadir oyun vardır said: Revangelis, 11 Ekim 2004 19:33 tarihinde demiş ki: benim annem de adventure manyağıdır. myst, myst2, myst3, lighthouse, zork, zork nemesis (gider daha) bitirmişliği vardır. valla ne güzel herkesin ailesi de pc manyağı çıktı maşallah ne diyeyim. çok güzel birşey. işin sırrı nedir acaba? :) kaç kere babama Half-Life 1, Monkey Island felan oynatmaya çalışmış, uzun uzun anlatmış, yine de becerememişimdir. Ha bir de başka bi forumda okuduğum birşey, eski baya. Çocuğun teki Diablo 2 yüklemiş pc'sine, birkaç level atlamış sonra kapamış oyunu. Ertesi sabah tekrar oynamak için başına geçtiğinde bir bakmış karakteri aşmış, 40-50 levela felan gelmiş. Çok şaşırmış acaba pc mi sapıttı diye. Meğersem babası oynamış gece oyunu, 40-50 levela çıkarmış. Ki babasının pc ile hiç alakası olduğunu bile bilmiyormuş, çok şaşırmış. Daha sonra tabii birlikte D2 oynamaya başlamışlar ehehe.. bizde nerde....[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar