axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: ben anlamadım Hiç şaşırtıcı değil http://www.pt-subs.net/Smileys/ptsubs/pfftch.png
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 AAABBBBBBBAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWW LORD BAELISH NAPTIN SEN !!!
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 axedice said: SNA1L said: ben anlamadım Hiç şaşırtıcı değil http://www.pt-subs.net/Smileys/ptsubs/pfftch.png yok bence sen saçmaladın kömür makarna fln
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 açıklayın olm ozaman harbi anlamadım lan
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Anlaman icin okuman gereken cok sey var.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 cahil demiş işte sana bence bu lafın altında kalma git baltazarı şişlet hepimiz kurtulalım ayrıca hodor naptı lan öyle
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi 3-5 bestsellers kitabı okumadım diye cahil oluyosam vay ake
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitaplar kötü dedi diye niye cahil oluyor adam ben de anlamadım alakayı
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Axedice'a o konuda ben de çok kırgınım.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitaplar kötü demedi ki, okumadığı için cahil denmiş
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 işte onu diyorum bende bestseller bi kitabı okumadım diye cahil olmak niye.ki ilk kitabı okudum sarmadı.yüz tane kitap yazarım okuduğum 1 tanesini okumadıysa çok pis yüklenirim ozaman.ayrıca kitap sikko yazdım kötüledim yani
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Cehaletin bestseller kitabi okuyup okumaman degil; "hayatinda hic kitap okumamis adamlar bu sikko kitaplari okuyore gelip konusuyorre amk" diyerek ufaladigin insanlar en azindan birsey okuyor. Bunu goremeyip kahve agziyla devam etmen malesef sorun.
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ona bakarsan ben de iki sayfa önce paylaşılan haritadan bir çıkarımda bulundum ama adamlar beni direkt akp'li ilan etti. Mağdurum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sansa said: sansa: nereye düştük amk
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yok şaka şaka lan hodor heder olacak diye tırstım ben http://pbs.twimg.com/media/BmoLovlIYAAtfMV.jpg
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yalniz sansaya kahkaha attim resmen, hatun kesin cenabet nasil oluyosa artik:) ama hodor guzel kuturdetti valla. yalniz sasilacak sey, ulusoy otobusunde izledim bolumu susurluk-gemlik bolumunde takilmadan.
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mono said: Cehaletin bestseller kitabi okuyup okumaman degil; "hayatinda hic kitap okumamis adamlar bu sikko kitaplari okuyore gelip konusuyorre amk" diyerek ufaladigin insanlar en azindan birsey okuyor. Bunu goremeyip kahve agziyla devam etmen malesef sorun. olm adamlar en azından bişey okuyo fln o değil sıkıntım.ama gelip burda 4 sezondur bık bık konuşmaları sinirimi bozan.sanarsın hayatında okudukları ilk kitap
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Makarna bitti boşuna kalabalık yapmayın. Bulgur var istersen.
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bak hala lan bişey demicektimde sinirlerimi bozdunuz amk hayatınızda lord or the rings yok raistlin yok erdarhanın daşşağı yok dragonun siki 3-5 kitap okuyup gelip burda sadece diziyi izleyen (ki çok doğal kitabı okumayıp sadece diziyi izlemek) 3-5 insana zehir ettiniz başlığı.yeter ake.
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sana giren cikan birsey varmis demek ki..seviyorsan git konus bence.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bölümden aklımda kalan teyzenin bağırmasıydı :D
Öne çıkan mesajlar