axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: ben anlamadım Hiç şaşırtıcı değil http://www.pt-subs.net/Smileys/ptsubs/pfftch.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 AAABBBBBBBAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWW LORD BAELISH NAPTIN SEN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 axedice said: SNA1L said: ben anlamadım Hiç şaşırtıcı değil http://www.pt-subs.net/Smileys/ptsubs/pfftch.png yok bence sen saçmaladın kömür makarna fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bence gayet yerindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 açıklayın olm ozaman harbi anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Anlaman icin okuman gereken cok sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ne mesela baya okudum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 cahil demiş işte sana bence bu lafın altında kalma git baltazarı şişlet hepimiz kurtulalım ayrıca hodor naptı lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi 3-5 bestsellers kitabı okumadım diye cahil oluyosam vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitaplar kötü dedi diye niye cahil oluyor adam ben de anlamadım alakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Axedice'a o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 kitaplar kötü demedi ki, okumadığı için cahil denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 işte onu diyorum bende bestseller bi kitabı okumadım diye cahil olmak niye.ki ilk kitabı okudum sarmadı.yüz tane kitap yazarım okuduğum 1 tanesini okumadıysa çok pis yüklenirim ozaman.ayrıca kitap sikko yazdım kötüledim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dizisi var kitabı ne okuyacam yığaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Cehaletin bestseller kitabi okuyup okumaman degil; "hayatinda hic kitap okumamis adamlar bu sikko kitaplari okuyore gelip konusuyorre amk" diyerek ufaladigin insanlar en azindan birsey okuyor. Bunu goremeyip kahve agziyla devam etmen malesef sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ona bakarsan ben de iki sayfa önce paylaşılan haritadan bir çıkarımda bulundum ama adamlar beni direkt akp'li ilan etti. Mağdurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mağdursan akpli olman çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sansa said: sansa: nereye düştük amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yok şaka şaka lan hodor heder olacak diye tırstım ben http://pbs.twimg.com/media/BmoLovlIYAAtfMV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yalniz sansaya kahkaha attim resmen, hatun kesin cenabet nasil oluyosa artik:) ama hodor guzel kuturdetti valla. yalniz sasilacak sey, ulusoy otobusunde izledim bolumu susurluk-gemlik bolumunde takilmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mono said: Cehaletin bestseller kitabi okuyup okumaman degil; "hayatinda hic kitap okumamis adamlar bu sikko kitaplari okuyore gelip konusuyorre amk" diyerek ufaladigin insanlar en azindan birsey okuyor. Bunu goremeyip kahve agziyla devam etmen malesef sorun. olm adamlar en azından bişey okuyo fln o değil sıkıntım.ama gelip burda 4 sezondur bık bık konuşmaları sinirimi bozan.sanarsın hayatında okudukları ilk kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Makarna bitti boşuna kalabalık yapmayın. Bulgur var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bak hala lan bişey demicektimde sinirlerimi bozdunuz amk hayatınızda lord or the rings yok raistlin yok erdarhanın daşşağı yok dragonun siki 3-5 kitap okuyup gelip burda sadece diziyi izleyen (ki çok doğal kitabı okumayıp sadece diziyi izlemek) 3-5 insana zehir ettiniz başlığı.yeter ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sana giren cikan birsey varmis demek ki..seviyorsan git konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bölümden aklımda kalan teyzenin bağırmasıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar