aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Her turlu pic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ekşiye girdim spoilerın dibine vurdum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 spo vermeyın lan nese tahminim spo Bence kılıçta bi bokluk var, pastaya bulaştı ve zehirlendi. tyrell tayfasının yapması anlamsız, margery daha doğurmadı çünkü. Lannisterlarda anlamsız, çünkü krallık direk gidiyor. Bu olaydan kim fayda sağlıyor? robertın soyundan gelenler, ama stannis mal o yapamaz. Çok enteresan robertın kimsenin bilmediği bi çocuğu falan var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 10 numara bölüm sonuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 pastaya kilici vurunca lan icine kimi soktular da oldurtuyolar acaba diye tedirgin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ahhhah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Lan Tyrion Joffrey'in oğluyla kızının çocuğu olduğunu duyup ayartadabilir Sansa'yı. O herif kral olmayı da istemiş olabilir. Garip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Tyreller kuzeyin intikamını aldı. Margeary le Jon un evlenmeleri için uygun koşullar oluştu. Littlefinger da Tyrion la evleniyor son kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 balon said: Lan Tyrion Joffrey'in oğluyla kızının çocuğu olduğunu duyup ayartadabilir Sansa'yı. O herif kral olmayı da istemiş olabilir. Garip şeyler. Ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 3 kere falan okudum ben de anlamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 adam balon greyjoy abi işin ucu kendine dokumasın diye hikaye sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Tywin demeye calismis ama tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 tywin demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 cumle kurgusu gene anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 tywin darbe yanlısı mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sansa yapti belli ya kadehi verirken icine atti birseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 O kadar beyin yok ondaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ne tywini lan, babaları yok mu bunların? O herif olabilir diyorum, duymuştur kızıyla oğlunun malı olduğunu joffrey'in, al sana virgüllü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi uzun olan tywin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 tywin de gerçek babaları değil demek istiyor olabilir gfdgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Sansa şu an serideki içten pazarlıklı olmayan tek kişi olabilir ya. Oyun beklemeyin ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ren said: abi uzun olan tywin Hep karıştırıom onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
05425232481 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aquila said: cumle kurgusu gene anlamsiz. site acmısın h.o gasdfsagsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ne? yahu ben de mi problem var, yoksa siz gercekten anlamli cumle kuramiyo musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar