Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 İlk hareket bende ters tepmişti bi kere.Ondan sonra da pek cesaret edemedim. Kızla içtik dışarıda, zaten bir muhabbetimiz vardı. Benim eve geldik kafalar güzel, karanlıktı her yer ışığı bulamıyorum.Derken kafaya geldi tuttum bunu belinden, yapışıyım dedim. Ne o, kaçırmasın mı kendini...Ulan lanet gitsin libidoyu bitirdin dedim kendi kendime.Ben bi lavaboya gideyim dedim gitti sonra tuvalete...Hala gerilirim düşündükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 gözlere bakarak yaklaştıkça kızın gözlerinin uzaklaşması çok iyi oluyor ya ahahaha amansız kaçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 oğlum olursa mühendislik okutmayacagım ben. gitsin güzel sanatlar okusun. en kötü endüstri müh. okuyabilir. (o günün şartlarına uyarsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 beyler peki sevgili sınırı nasıl belirleniyor, sevgili olmadan nasıl sevişilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 seni seviyorum aşkım zart zurt geyiği çekmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 karşı taraf çekerse kaçıcaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ehe mehe yav he he falan susup baska bişey soyleyeceksin konuyu falan değiştireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ilk hareket mutfağa yöneltmek olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: hep fırsatını bulup yabıştım. HİÇ terslenmedim şimdiye kadar. en basinda adam soulemis ne konustunuz bu kadar karsi taraftan hissediyorsun zaten ben de daha terslenmedim iliskilerede hep boyle basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ahaha nolmuş burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bende fırsatını bulup yapışıp ilişkilerimden birini öyle başlatmıştım da diğerleri epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 YAPIŞTIR GİTSİN. o değil de bende henüz böyle yapışsak mı yapışmasak mı tereddütleri yaşadığım toy dönemden birinde içimden eeh sikerler diyip, 5-6 kişilik arkadaş grubuyla dışardayken kıza lavaboya kadar eşlik eder misin dedim. ilk bi tabi ne alaka bkaışı attı. neyse mekanın wc kısmına gelince tuttum çektim kendime yapıştım direkt. o an ıslandığına yemin edebilirim sdfs. tuvalete falan girmeden 10 dakka yiyiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 benjani said: karşı taraf çekerse kaçıcaz mı arkasından bişey alıyomuş gibi yapıcaksın "noldu niye ürktün küçük aptal" diceksin sonra kız ha ben şey zannettim eheh falan derken BASTIRICAKSIN DUDAĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Panpa 3 gun once ayni noktadaydim. Genelde zorlanmam bu sefer zorlandim. Genede oldu. Tenhada,Once yansilir yavas yavas. Muhabbet en yuksek tansiyonda tutulur. " Ee napcaz simdi?" gibi salak sorular sorulmaz. Anakonda gibi sessiz sessiz sarinilmaz! Telefonda fotograf, bisey gosterme numarisi ile daha da yanisilir, samimiyet arttirilir. Cok klasik ama niye yaptigimi ben de bilmiyorum? Elini tutup " cok guzel ellerin var, kucukken piyano falan caldin mi?" derim her zaman. Hayir diyen cikmadi :) Normal oturusum kolum yanimdakine degmese de onun omzunun ustundedir. Elini kacirmazsa o kol iner saclarini oksarim. ( Bundan sonra en ince nokta olan opusme fasli baslar) Herseyi cok dogalmiscasina yapmak lazim. Karsindaki sinyal verir zaten surekli. Sen yaklasinca o kacarsa sarilmanin alemi yok. Simdilik bu kadar kizlar. Terazime tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 adam tiyatro oyuncusu çıktı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Şu tarz yaklaşmak lazım faili minimum seviyede tutabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hunty güzel yazmış bi bi daha buluşma ayarlamam lazım hatunla, pati etkisini görelim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Saeros said: benjani said: karşı taraf çekerse kaçıcaz mı arkasından bişey alıyomuş gibi yapıcaksın "noldu niye ürktün küçük aptal" diceksin sonra kız ha ben şey zannettim eheh falan derken BASTIRICAKSIN DUDAĞI BANA DA BASTIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 mission accomplished btw :D - - - o değil de ilk hareket olayını gene aşamadım çünkü awkard bi durumda kızın sarılıvermesi akabinde ancak öpebildim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://olivethepeople.com/wp-content/uploads/2013/11/applause-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://img.pandawhale.com/post-29616-Well-done-Sir-Reaction-GIF-Uop2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 :D sağolun arkadaşlar sizi seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ginaly said: inyormaynd said: ginaly said: en kritik kısım bel boşluğundan kavramadır. belden kavradın mı kendi gelir otomatikman. Kessin bilgi mi? %100 çalışıyor, aynısı teyzemin başına geldi. Doğru. Da teyze şey olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar