Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk hareket

yav

Öne çıkan mesajlar

İlk hareket bende ters tepmişti bi kere.Ondan sonra da pek cesaret edemedim.

Kızla içtik dışarıda, zaten bir muhabbetimiz vardı. Benim eve geldik kafalar güzel, karanlıktı her yer ışığı bulamıyorum.Derken kafaya geldi tuttum bunu belinden, yapışıyım dedim. Ne o, kaçırmasın mı kendini...Ulan lanet gitsin libidoyu bitirdin dedim kendi kendime.Ben bi lavaboya gideyim dedim gitti sonra tuvalete...Hala gerilirim düşündükçe
Sosyal ağlarda paylaş

YAPIŞTIR GİTSİN.

o değil de bende henüz böyle yapışsak mı yapışmasak mı tereddütleri yaşadığım toy dönemden birinde içimden eeh sikerler diyip, 5-6 kişilik arkadaş grubuyla dışardayken kıza lavaboya kadar eşlik eder misin dedim. ilk bi tabi ne alaka bkaışı attı. neyse mekanın wc kısmına gelince tuttum çektim kendime yapıştım direkt. o an ıslandığına yemin edebilirim sdfs. tuvalete falan girmeden 10 dakka yiyiştik
Sosyal ağlarda paylaş

Panpa 3 gun once ayni noktadaydim. Genelde zorlanmam bu sefer zorlandim. Genede oldu.
Tenhada,Once yansilir yavas yavas. Muhabbet en yuksek tansiyonda tutulur. " Ee napcaz simdi?" gibi salak sorular sorulmaz. Anakonda gibi sessiz sessiz sarinilmaz!
Telefonda fotograf, bisey gosterme numarisi ile daha da yanisilir, samimiyet arttirilir.
Cok klasik ama niye yaptigimi ben de bilmiyorum? Elini tutup " cok guzel ellerin var, kucukken piyano falan caldin mi?" derim her zaman. Hayir diyen cikmadi :)
Normal oturusum kolum yanimdakine degmese de onun omzunun ustundedir. Elini kacirmazsa o kol iner saclarini oksarim. ( Bundan sonra en ince nokta olan opusme fasli baslar)
Herseyi cok dogalmiscasina yapmak lazim. Karsindaki sinyal verir zaten surekli. Sen yaklasinca o kacarsa sarilmanin alemi yok.
Simdilik bu kadar kizlar. Terazime tiklayin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...