Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Beyler maul'dayız dediniz diye geldim, önüme gözlüklü bir adam çıktı ok var sadece elimde. niyeyse içime doğdu bir iki ok attım silah çıkardı birbirimizi öldürdük. yakında doğdum lootladım silah, framed backpack yemek su vs. dolu loot geldi airdrop atmış galiba sdf. Pleasent Valley'e doğru yoldayım varsa bi ekip katılayım size
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün adam akıllı bi şekilde oynadım bayağı. Bana sorarsanız bayağı iyi oyun. Yaşadığım heyecan, aksiyon falan çok iyiydi. Uzun zamandır bi oyunda bu kadar eğlendiğimi hatırlamyorum ben.

Eğer aranızda Maul'de Erendivandelen diye birini vuran varsa alacağınız olsun, iki yakanız bi araya gelmesin :D
Sosyal ağlarda paylaş

oh$ biraz önce pleasent valleydeki loot chestini açtım ama bi deli üöçbuçuk ata ata, bi adamdan kaçtım öncesinde deli gibi fln acayip eğlendim ama 2 kişi olsak öttürdük baya.

shotgun military backpack fln aldim loottan, şmidi de oyundan çıktım lel kalbim dayanamadı strese :p
Sosyal ağlarda paylaş

Obs 'u bilmiodum şok gzl programmış, tavsiye ederim bende

Densiz said:

fraps kaldımı bu devirde ? :p

obs kullanın, local kayıtı iyi, kayıt sırasında codec de uyguladığından sıkıştırma yapıyor. Disk kullanımını aza indiriyor.. Çoklu işlemcilerin olduğu şu devirde, diğer şeylerdeki yükü aldığından pc kasmıyor bile..

denemyen varsa bir araştırsın. Saatlerce sorunsuz kayıt yapın. Bu oyunda nerede ne olacağı belli olmuyor.

https://obsproject.com/

(local kayıta alacaksınız. kalite bit rate yükseltip vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...