paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Beyler maul'dayız dediniz diye geldim, önüme gözlüklü bir adam çıktı ok var sadece elimde. niyeyse içime doğdu bir iki ok attım silah çıkardı birbirimizi öldürdük. yakında doğdum lootladım silah, framed backpack yemek su vs. dolu loot geldi airdrop atmış galiba sdf. Pleasent Valley'e doğru yoldayım varsa bi ekip katılayım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Sanki zombili ultima online sphere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bugün adam akıllı bi şekilde oynadım bayağı. Bana sorarsanız bayağı iyi oyun. Yaşadığım heyecan, aksiyon falan çok iyiydi. Uzun zamandır bi oyunda bu kadar eğlendiğimi hatırlamyorum ben. Eğer aranızda Maul'de Erendivandelen diye birini vuran varsa alacağınız olsun, iki yakanız bi araya gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 grup yapsanıza şöyle 4-5 kişilik talan edersiniz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oh$ biraz önce pleasent valleydeki loot chestini açtım ama bi deli üöçbuçuk ata ata, bi adamdan kaçtım öncesinde deli gibi fln acayip eğlendim ama 2 kişi olsak öttürdük baya. shotgun military backpack fln aldim loottan, şmidi de oyundan çıktım lel kalbim dayanamadı strese :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Obs 'u bilmiodum şok gzl programmış, tavsiye ederim bende Densiz said: fraps kaldımı bu devirde ? :p obs kullanın, local kayıtı iyi, kayıt sırasında codec de uyguladığından sıkıştırma yapıyor. Disk kullanımını aza indiriyor.. Çoklu işlemcilerin olduğu şu devirde, diğer şeylerdeki yükü aldığından pc kasmıyor bile.. denemyen varsa bir araştırsın. Saatlerce sorunsuz kayıt yapın. Bu oyunda nerede ne olacağı belli olmuyor. https://obsproject.com/ (local kayıta alacaksınız. kalite bit rate yükseltip vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi oyun stresi iyi yaşatıyor ya. Elinde sadece yay varken bir de sırtta çanta kafada kask ve silah yemek falan doluyken çanta yaşadığın stres davranışın çok farklı oluyor. Paranoyak gibi dolaşıyorsun etrafta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Pleasant Valley civarlarında takılıyorum ben de, server shutdown'dan önce 3 kişi daldı dagıttılar baya SİZ MİYDİNİZ LAN YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ne zaman açılcak bilgi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Abi yine loota ayar çekmişler sanırım. Fazla loot iyi değilki, oyuncu her zaman ağlar, bu kadar meme verirlerse yandık yani. bakım içinde 2 saat yazmışlardı. Tabi güven olmaz laflarına, yatacak varsa kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 serverlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bi süre daha hardcore pve serverda oynadım da pvp olmadan hakkaten anlamsız oluyomuş ahah neyse oyunu öğrenmiş oldum bu sırada en azından yarın pvp serverına geçiş yaparım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Abi bu adamlar mal mı acaba? Tamam loot çok raredı da, heryerden loot düşüyor şimdi. Herkeste silah, bolca mermi ve çanta var. Arasını bir tutturamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 aynen deli loot var serverda şuanda. silahları sokucak yer bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 selam, free ts3 serverı sayı limiti yok bildiğim kadarıyla; free.gamersvoip.net kendiniz kanal açabiliyorsunuz, eğer kanal şifresi sorarsa: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 topluca bir servera maulmuydu dalalım 6-7 kişi gang style dolanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 abi girin kasın item takılalım mauldayız hepimiz galiba. her yer loot şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 anladığım kadarıyla herkes burada ama bir türlü haberleşemiyoruz steam grup kurdum, herkes oraya girebilirse oyuna girerken haberleşiriz en azından http://steamcommunity.com/groups/patih1z1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Mosquito said: selam, free ts3 serverı sayı limiti yok bildiğim kadarıyla; free.gamersvoip.net kendiniz kanal açabiliyorsunuz, eğer kanal şifresi sorarsa: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Densiz said: Abi yine loota ayar çekmişler sanırım. Fazla loot iyi değilki, oyuncu her zaman ağlar, bu kadar meme verirlerse yandık yani. bakım içinde 2 saat yazmışlardı. Tabi güven olmaz laflarına, yatacak varsa kalmasın. ya bi yükseltip bi azaltıp dengesini bulacaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ZaugnaKhaldun said: anladığım kadarıyla herkes burada ama bir türlü haberleşemiyoruz steam grup kurdum, herkes oraya girebilirse oyuna girerken haberleşiriz en azından http://steamcommunity.com/groups/patih1z1 gurup invite only olmuş ama giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 düzelttim şimdi, sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 spompas said: ZaugnaKhaldun said: anladığım kadarıyla herkes burada ama bir türlü haberleşemiyoruz steam grup kurdum, herkes oraya girebilirse oyuna girerken haberleşiriz en azından http://steamcommunity.com/groups/patih1z1 gurup invite only olmuş ama giremiyoruz düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Name: Amish Paradise Gamers (amishgaming.com) Voice: TeamSpeak 3 Browse: TeamSpeak 3 Servers Address: 173.234.237.214 Port: 9987 Status: Alive Server Manager: torkeh (claim server) teamspeak server gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=lBHn9i3mxRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar