Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Merhabalar, Aralıkta alıp toplamda 20 saatten az oynadığım PS4'ümü satışa çıkarıyorum. iki tane eksisi bulunmakta; birincisi gamepad'in sol analogunun lastiği parçalandı (çok eleştirilen meşhur sıkıntı - gerekirse o analoga takılan lastik aksesuardan gamepad'e satın alıp o durumu düzeltirim.) Bir de zamanında karaborsa'dan aldığım için aletin garantisi bulunmamakta. Bu iki eksik dışında alet sorunsuz tıkır tıkır çalışmakta.Yanında piyasa değerleri 200+ ve 180 lira civarında olan Fifa 2014 ve Killzone oyunlarını da vereceğim. Oyun fiyatlarını da içine katarak 1400 lira istiyorum bu bundle için, ufak bir pazarlık payı da vardır. Bilgilerinize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 garantili ps4'ler 1400 lira dğeil mi zaten ya? oyun veriyosun yanında tamamda garantisi olmayan alet için bence fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 garantisiz ps4'e o kadar para vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sonra biz mezarcı oluyoruz arkadaş he he ben 2000 veriyorum az istemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bence oyunları ayrı sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 2 dal malbuş + lvl 80 çar veririm (mest eden ayakkabılı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 2001 veririm bi kuruş oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 şuan syd bilgisayarda 0 fifa'lı garantili ps4 1550 think twice seller kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 900 dese yeridir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Pazarlik payim var demistim :) ama madem garantili o civarlarda aletler var fiyati 1100 e cektim, ilgilenen olursa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Almamis olsam alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 1100 cok iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Rdoann said: Pazarlik payim var demistim :) ama madem garantili o civarlarda aletler var fiyati 1100 e cektim, ilgilenen olursa beklerim Fiyat iyi (tu) Trolleyemedim bile tüü sana. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Noldu? Satıldı mı 1100'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 garantisiz derken zaten 2 sene distributor garantisi olması gerekmiyo mu faturası bile olmasa sony türkiyenin garantili bakması lazım üretim tarihinden 2 sen egeçmediyse ps lerde garanti nasıl aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 fatura vesaire almadi herhalde karaborsa aldim dedigine gore ondan garanyisi yok diyordur. amerikadan alip getirip satmistir birisi, ama belki seri numarasindan garantisi vardir da ugrastirirlar adami tr'den alinma fatura yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bakmıyor ne yazık ki Sony TR. Burada Sony International değil de Sony Avrasya garantisi geçiyor galiba. Ama Amerikadan alınan bir cihazın garantisi ne yazık ki burada geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Selamlar satılmadı, fiyat hala geçerlidir. Evet faturasız aldım Yazıcıoglu'ndan kadıköyden.Sonucta tanıdığım adamlar orada herhangi bir ps4 teknik servis çıksa yönlendirebilirler bile. Zaten alet ciddi anlamda sıfır durumda salonda çalıştırılmadan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 900 yap alayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 1100 tl verdim aldım. yarın çalışmaz oldu alet ? napacağuk 500tl nakit çalışır. killzone istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 mezarcılar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 dün aldım marketten 550$'a ps4+fifa14+controller 0, garantili vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 xaty said: dün aldım marketten 550$'a ps4+fifa14+controller 0, garantili vs. Güle güle kullan o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 850 cash çalışır garanti maranti istemem ben yaparım bozulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Arkadaşlar son fiyat 1000 lira daha da aşağı inmeyeceğim.Gerekirse odamın bi köşesinde bırakacam öylecene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar