Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ya, 1 saat boyunca sitenin bahçesinde yavru bir köpek ağlayıp, inleyip durdu. Sonunda yanına gidip ekmekle süt verdim. Yedi sanırım karnı doyuncaya kadar. Sevdirdi kendini falan ama bayağı titriyor gibi. Üşüdüğünden mi korktuğundan mı annesini mi arıyor bilmiyorum. Hastalığı da olabilir hiçbir bilgim de yok köpekler hakkında.Eve gelirken de peşimden takip etti, şimdi eve aldım güzel bir hazırladım uyudu orada. Herhangi bir sorunu olabilir mi ki? Yoksa normal birşey mi yavru kopeğin böyle davranması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 yavru köpeklerin olması gereken çok önemli aşılar var.bi veterinere götürürsün çok iyi olur.karma aşı falan olması lazım.bata hayati önemi var çünkü o aşıların yavru köpekler için. ayrıca duyarlılığın içinde teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Sabah bulunca daha goturemiyorum uyuyor simdi de kaloriferin yaninda. Bir seyleri disleriyle oynuyordu disleri mi kasiniyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 evet lan. bence de duyarliligin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 O da olabilir,pirede olabilir. Resim cek pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 http://i.hizliresim.com/Vp28Yv.jpg http://i.hizliresim.com/nPY9rM.jpg http://i.hizliresim.com/vzYA44.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 lan canım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Çok tatlı ya. Bakışları ayrı bi saflıkta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 http://i.hizliresim.com/oQnq0X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 gönlüm sokağa tekrar salmaman yönünde ama eğer salıcaksan da en azından aşılarını yaptır bide kulağına damgalardan takıyor ya belediye onlardan taktırt. eğer bahçeniz varsa orda da baksana olum buna. hadi lan bak salma şu yavrucağı sokağa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 annesi arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Annesini mi ariyor acaba diye dusundum de bekci surekli atiyormus disari da gelip duruyormus yine. Vala benim de gonlum el vermiyor salmaya yavru bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 imkanın varsa bak bence, şu hayvanı evine alıp bakıp sevmenin sahiplenmenin yüceliği gerçekten pahabiçilmez benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bence de bak bırakma hayvanı, belki son şansı sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 asilarini yaptir bakamasam da sahiplendirirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 site gibi bir yerde yaşıyorsun sanırım maddi durumun da yeterliyse yaptır aşılarını takılsın işte sizin oralarda, komşular ne der bilemedim ama pati pet bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sitede illa ki mendeburun biri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Delicatessen said: http://i.hizliresim.com/oQnq0X.jpg border collie kırmasına benziyor. Akıllı kopektir bu ya... yazık atma sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 fayansın kaygan ve soğuk zeminin üzerine bırakma. geçen gördüm bi yavru köpeği öyle bırakmışlar yamuk yumuk olmuş bacakları. evde bakmayacaksan uygun bi yere yer yap yemeğini felan oraya götürürsün bi süre kendini toplayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bahçeye kulube yaptım ya sonunda. Yemeğini suyunu falan ayarladım. Yün kazak ceket ne varsa koydum içine. Bağlamadım umarım çekip gitmez sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 inşallah cani çocuklar gelip işkence etmezler, ara sıra kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Kendi evim site içi olunca anneannemin evini kullanma kararı aldım. Müstakil ev zaten arka bahçesi gibi bir yer var orada göremez de kimse rahat rahat takılır bu sayede hem. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bir canın hayatını kurtardın, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 olm benide sevsenize http://forum.paticik.com/read.php?22,7550148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar