Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ren said: themomentyourealizewhyyouarelonely.gif http://i.imgur.com/tFmcS.gi Hahahhah müthiş. Bu arada bu tarz konuları çok seviyorum. Dalga geçmiyorum, harbiden. Gelen cevaplar, konuyu açan kişinin yaşanan gelişmeleri anlatması falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 eee abi gelişmeleri alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 pascalnouman said: cikar masaya vur dendi mi ? "çıkar masaya vur dendi mi?" bile dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 dedigin kadariyla az cok tipin var niye bu kadar kastin anlamadim yani basit seyler bunlar acilmasi falan asil zor olan adi herif olup kizi beklememek gidip arkadasi ile yatmak sonra kiz uzaklasinca her cuma/cumartesi kiz goturup ask acisini sindirmeye calismak falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. eee hani yok mu gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kavurma said: DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. eee hani yok mu gelişme? var Seen 22:52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://37.media.tumblr.com/b802a6691747a88e26e51747060d8d43/tumblr_mzx9jb3Xa11ra0onfo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sdfgghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bende sevisip, pismanlik yasiyorum surekli. Yapmasaydim keske diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu şimdi okudum, keşke kızla yüz yüze konuşsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hunty said: Bende sevisip, pismanlik yasiyorum surekli. Yapmasaydim keske diye. Ben sürekli pişmanım abi, neden sevişemiyorum diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi bendeki oyle degil ya gayet like a boss modunda oluyorum olay keske piclige baslamadan adam olup bekleseydim sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ulgio said: hunty said: Bende sevisip, pismanlik yasiyorum surekli. Yapmasaydim keske diye. Ben sürekli pişmanım abi, neden sevişemiyorum diye... boy selfiesi cek at sana direk soyliyelim/yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi bende pişman olcam diye sevişmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sevişip pişman olmak falan daddy issue'lu kızlarda oluyo sanıyodum ben bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abicim anamadım bu kadar liseli mi lan forum ekle facebooktan hatunu selam mudur naptın de atla deve değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 meaeauh selam müdür naptın derse kızın tepkisini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 agatör demediğine dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi nolcak normal bi insansa iyidir mudur sen naptın der tamam mudur demesi sart değilde yane ozeti bu naber naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Liebe said: DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. abi adamlar burda sana 11 sayfa sakın ekleme dedi. ben ekle dedim bi tek gidip beni mi dinledin auehauehau ben de ekle dedim bi kere. beni dinledi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi iyi etmiş eklemiş nedir stressin sebebi işnsan deil m bu sıçmıyo mu yemek yemiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 tatava yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kedi gibi siciyodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 BonePART said: abi iyi etmiş eklemiş nedir stressin sebebi işnsan deil m bu sıçmıyo mu yemek yemiyo mu sıçtığını hatırlattın ya rahatladım beni adrenalin düştü biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar