marksman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 9 sayfa lan bütün millet dertlerini dökecek şimdi emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ginaly said: onun yerine, muhabbet devam ederken "bu arada akşam bi kahve içiyoruz" diye patlatacan mesela. 1. kural özgüven. ama iticilik sınırına dayanmış bir özgüven. sonuna kadar zorla. kadın için etkileyici olan bu. şu o kadar doğru ki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hamsili zeytin ver kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 lan ben de bi kızla tanıştım ama kızı bir daha görmem minimum 1 ay sonra o da kısmet. o yüzden facebooktan yürüyeyim dedim, kız facebook mu kullanmıyor napıyorsa request sent de kaldık... linkedin e mi abansam bir de ya. gerçi abanmak için de geç kaldım artık 1 ayı bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BabacumMostors said: şu taktik besin piramidinin dibinde çalışıyor, yukarı çıktıkça iticilik oranını düşürmeniz gerek, bu bağlamda hedefinizi (kavramsal oalrak) iyi tespit edin O taktik besin piramidinin her yerinde çalışıyor hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kozalak said: lan ben de bi kızla tanıştım ama kızı bir daha görmem minimum 1 ay sonra o da kısmet. o yüzden facebooktan yürüyeyim dedim, kız facebook mu kullanmıyor napıyorsa request sent de kaldık... linkedin e mi abansam bir de ya. gerçi abanmak için de geç kaldım artık 1 ayı bekliycez. Bir facebook kurbanı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 a hacı napalım, eldeki imkanlar oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 normal bir özgüvenden bahsediyorsan evet ama iticilik oranındaki özgüvenden etkilenecek kız.. durumun karaktersizliği midemi bulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 öyle kız olsa olsa GOP ludur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 facede beni her ekleyen erkeği ben de kabul etmicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 feys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 erkeği kabul etme zaten abi, erkekle ne işin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 millet ne meraklıymı ya engin bilgi ve deneyimini paylaşmaya, arada hayrına açılsın tavsiye topikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bu konudaki postları temize geçip kitap bastırsak yok satar anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 foto var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 erkek arkadaşı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 2014 hala kadınlar tek tip sanan erkekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 2014 hala 10 dakika seks için maymunluklar yapıyoruz. en çok o zoruma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 genellemeden ayrı tutuyorum kendimi izin verirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bu topic nasıl 10 sayfa oldu lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 cumartesi sunumundan sonra açacağı konunun kaç sayfa olacağı merak konusu aidşöasişdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 çıkar masaya vur abi. dendi mi komikli post haklarımı kullandıkdan sonra şunları söyliyim abi. şartlar olgunlaştığı an fırsatını kaçırma çok geç olabilir. ama uygun anı yakalamak çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: Bayanlardan yorum yapan yok mu peki? DA2019 said: Bayanlardan yorum yapan DA2019 said: Bayanlardan DA2019 said: Bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Abin adın bora falan değilse ekleme facebook tan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yalnız ekleme tek taraflı olmuyor geri eklerse gönlü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar