kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi cumartesi kurs yerinde sakın anlatayım deme, kursta karşılaştığın zaman ya senin konuyla ilgili bilgi edindim istersen kurs çıkışı şurda hem bir şeyler içeriz hem de anlatırıma getirirsen olayı win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 E mesaj atmak için cumartesiyi beklemeden faceten atayım. Faceten de ekleyeyim, bak bu şöyle böyle diye anlatayım faceten. Takıldığın bir konu da olduğunda mesaj at derim. Yoksa cumartesiyi mi beklesem? :( Yahu başlığı konuyu çözeyim diye açtım, şimdi daha çok karıştım. Herkes başka bişey diyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kadın dediğin git internetten kendin bul lan diyince aşık oluyor sana ya sunum olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ayrıca liseli ergenler gibi facebooktan falan ekleme, erkek ol. onu mesajlarınla değil davranışlarınla hapset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Facebooktan ekle tüm fotoğraflarını beğen buna hiçbir kız hayır diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 @ad3m :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuşucak şey konusunda sıkıntı yoska direk kahve içelim mi diye sor işte abi laf lafı açar, sonra yemeğe çağırırsın sonra olaylar olaylar. Sen zaten en büyük problemi kafadan aşmışın ortak nokta olayını böylece çıkmaza girmeyen bir dialog opsionu sunmuş oldu sana otomatik aynı seköterden olma işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Trollüyorumda çok kasıyorsun hacıt çıkışta birşey içmeye davet et zamanın varmı diye sor zaten hatun senin tipinden anlar hislerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 facebook ekleme konusuna katılmıyorum, herşeyi konuşarak ve görerek çözebilirsin. kusura bakma ama facebook tam bir kumar. hatunun düşüncelerini okuman için ona bakıp davranışlarını analiz etmen gerekir. hatta senden hoşlanmayacağı varsa bile bunu bire bir görüşerek başarabilirsin. monitöre mi sokacaksın afedersin nedir bu facebook düşkünlüğü arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Siyasi görüş olarak açılıma karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Lanet olsun içimdeki facebook sevgisine. :( Yok asıl sıkıntı cumartesiyi beklemeden, tek iletişim kanalı olan facebook üzerinden diyaloga geçmek. Yoksa twitterda bulsam DM ile konuya girerdim ne bileyim. O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz. Sonra da kafasına vurup mağaraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 karıştırma hacı feysi fln feys ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: E mesaj atmak için cumartesiyi beklemeden faceten atayım. Faceten de ekleyeyim, bak bu şöyle böyle diye anlatayım faceten. Takıldığın bir konu da olduğunda mesaj at derim. Yoksa cumartesiyi mi beklesem? :( Yahu başlığı konuyu çözeyim diye açtım, şimdi daha çok karıştım. Herkes başka bişey diyor. :( faceten ekleme. telefonu yoksa bekle cmt. cmt konusursun. sordugun seyi ogrendim, cikista vaktin varsa anlatayim dersin. zaten cevabindan az cok tahmin edersin kafasi ne yonde. olmazsa baska bi zaman gorusuruz anlatirim dersin. facebook falan alma, ekleme. telefon numarasi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 facebook ve whatsapp insanligin erkeklerin dusmani siteler. yok edilmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Lan fb da konuşma ekle sadece Kursta konuş işle ilgili olmasın Zaten kızın sevgilisi var boşa kasıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 karıştır karıştır face iyidir. at bi mesaj haceli naaptın diye. şu bizim iş vardı bi ara görüşelim bilgilendireyim seni de. naber bu arada napıyorsun de. iki lafla. yüzyüze buluşmalarda bi miktar samimiyet dozunu arttırıyor böle önden mesajlaşmalar, daha rahat olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Yok tamam Facebook'u ya da diğer elektronik iletişim imkanını devre dışı bıraktık. Cumartesi yüzyüze, ben ve karşı koyulmaz Bruce Willis gülüşüm doğaçlama çalışıcaz artık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 scorch said: tamam ne güzel işte oraya devamlı gittiğini belirtecek bir senaryo yazman lazım işte. o kızın gittiği gün orada olduğunu belirtecek bişey. sık tatavayı işte nebileyim ilginç bişey olmuş gibi anlat AAA BENDE ORDAYDIM GÖRMEDİM falan yapar muhtemelen :P özet şu ; ne yaparsan yap, manipüle ederek hareket et. Kız kendi fikri olduğuna inansın yapılan şeyin. facebook örneği gibi mesela, o şekilde yaparsan kafasında check sistemi devreye girecek. kendi kararıymış gibi olacak hafızasında :D DA2019 said: offffffff scorch bile öneride bulunuyorsa durum vahim Devrim. Sen kızın facebook profilini ver gerisini biz Sercanla hallederiz. TECRÜBE, TAM BURADA. dreagloth said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ulan koca koca adamların yaptığı muhabbete bak, feysten ekle bilmemne, tey allam. normal muhabbet ederken bi kahveye/yemeğe davet et, işi gücü olan kocaman adamsın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 cumartesiye kadar o kızı facebooktan bağlarlarsa ne gülerim ama ya.. - bak bu Berkecan, yeni sevgilim. geçen salı facebookta tanıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ginaly'ı dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz. Bu gayet guzel iste, karistirma simdilik facei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ha şöyle ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Cmts aybard ve taylanla konuşur kız sen de kös kös bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar