Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılmalı mı, açılmamalı mı?

DA2019

Öne çıkan mesajlar

E mesaj atmak için cumartesiyi beklemeden faceten atayım. Faceten de ekleyeyim, bak bu şöyle böyle diye anlatayım faceten.

Takıldığın bir konu da olduğunda mesaj at derim.

Yoksa cumartesiyi mi beklesem? :(

Yahu başlığı konuyu çözeyim diye açtım, şimdi daha çok karıştım. Herkes başka bişey diyor. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşucak şey konusunda sıkıntı yoska direk kahve içelim mi diye sor işte abi laf lafı açar, sonra yemeğe çağırırsın sonra olaylar olaylar.

Sen zaten en büyük problemi kafadan aşmışın ortak nokta olayını böylece çıkmaza girmeyen bir dialog opsionu sunmuş oldu sana otomatik aynı seköterden olma işi.
Sosyal ağlarda paylaş

facebook ekleme konusuna katılmıyorum, herşeyi konuşarak ve görerek çözebilirsin. kusura bakma ama facebook tam bir kumar. hatunun düşüncelerini okuman için ona bakıp davranışlarını analiz etmen gerekir. hatta senden hoşlanmayacağı varsa bile bunu bire bir görüşerek başarabilirsin. monitöre mi sokacaksın afedersin nedir bu facebook düşkünlüğü arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun içimdeki facebook sevgisine. :(

Yok asıl sıkıntı cumartesiyi beklemeden, tek iletişim kanalı olan facebook üzerinden diyaloga geçmek. Yoksa twitterda bulsam DM ile konuya girerdim ne bileyim.

O zaman cumartesi son derse kadar bekleyip, ders arasında vaktin varsa, kurs çıkışı anlatayım sana diyeyim? Hem bi kahve içer laflamış oluruz.

Sonra da kafasına vurup mağaraya..
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

E mesaj atmak için cumartesiyi beklemeden faceten atayım. Faceten de ekleyeyim, bak bu şöyle böyle diye anlatayım faceten.

Takıldığın bir konu da olduğunda mesaj at derim.

Yoksa cumartesiyi mi beklesem? :(

Yahu başlığı konuyu çözeyim diye açtım, şimdi daha çok karıştım. Herkes başka bişey diyor. :(

faceten ekleme. telefonu yoksa bekle cmt. cmt konusursun. sordugun seyi ogrendim, cikista vaktin varsa anlatayim dersin. zaten cevabindan az cok tahmin edersin kafasi ne yonde. olmazsa baska bi zaman gorusuruz anlatirim dersin.

facebook falan alma, ekleme. telefon numarasi al.
Sosyal ağlarda paylaş

karıştır karıştır face iyidir.

at bi mesaj haceli naaptın diye. şu bizim iş vardı bi ara görüşelim bilgilendireyim seni de. naber bu arada napıyorsun de. iki lafla. yüzyüze buluşmalarda bi miktar samimiyet dozunu arttırıyor böle önden mesajlaşmalar, daha rahat olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

tamam ne güzel işte oraya devamlı gittiğini belirtecek bir senaryo yazman lazım işte.

o kızın gittiği gün orada olduğunu belirtecek bişey.

sık tatavayı işte nebileyim ilginç bişey olmuş gibi anlat AAA BENDE ORDAYDIM GÖRMEDİM falan yapar muhtemelen :P

özet şu ;

ne yaparsan yap, manipüle ederek hareket et. Kız kendi fikri olduğuna inansın yapılan şeyin.
facebook örneği gibi mesela, o şekilde yaparsan kafasında check sistemi devreye girecek. kendi kararıymış gibi olacak hafızasında :D

DA2019 said:

offffffff scorch bile öneride bulunuyorsa durum vahim Devrim.

Sen kızın facebook profilini ver gerisini biz Sercanla hallederiz. TECRÜBE, TAM BURADA.

dreagloth said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...