Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açılmalı mı, açılmamalı mı?

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba,

Kısaca özetlemeye çalışayım. Gittiğim bir yabancı dil kursunda, yeni açılan kurda, bir kızla tanıştım. Aynı sektörde çalışıyoruz, benim firmam ufak ama prestijli bir firma, onunkisi sektörün en önde geleni ve devlet iştiraki.

Neyse, kız bu şirkette eğitmen olarak çalışıyor ve haliyle sektöre özgü konularda aynı fikre sahibiz. Türkiye standartlarına göre gayet güzel bir kız. Benim de gönlüm var gibi.

Geçen hafta, ders arasında bana işle ilgili, eğitim verdiği alanla ilgili, teknik bir soru sordu. Ben de açıkca hiçbir fikrim olmadığını ama hemen öğrenebileceğimi belirttim. Öyle de yaptım. Mühendis arkadaşlardan gerekli bilgiyi aldım, hatta işyeri laptopumdan sunum yapacak kadar teknik altyapıya sahibim.

Sadece muhabbet olsun diye sorduğunu düşündüğüm konuda kendisine bu haftasonu kursta bilgi vermeyi düşünüyorum.

Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama bugün işyerlerimize yakın bir alışveriş merkezinde kendisini gördüm, üç arkadaşı ile beraber. Öküzlük edip, yanına gidip merhaba demedim. Ama onu gördüğümü farkettiğini sanmıyorum.

Facebookta sayfası var. Eklesem, bugün şu alışveriş merkezinde miydin? Sanki seni gördüm diye mesaj atsam, sorduğu soru vs ile devamını getirsem mi? Arkadaşlık teklifinde bulunsam mı? Çok mu üstüne düşmüş olurum? Yoksa cumartesiyi bekleyip hiçbişey olmamış gibi mi yapsam? Aaa ben onu unuttum ya diyip umursamazlık da ilgilenmiyorum anlamına mı gelir?

Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

(Kişisel bir konu olduğu için, sektör vs gibi konularda olduğunca gizli kalmaya çalıştım, affola.)
Sosyal ağlarda paylaş

bence yanyana konuşurken bi bahane bul öyle ekle facebookta
hatta işte bilgi vermeyi düşünüyorum demişsin ya
ver bilgini, sonra "istersen facebooktan ekleşelim takıldığın bişey olursa sorarsın" falan dersin
facebookta bişey sorarsa da "bunu kahve içerken konuşalım mı" dersin
kahve içerken de öpersin işte artık nebliym
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesiyi bekle

sunumunu vs. gösterirken laf arasında alışveriş merkezine gittiğini belirt

sen ordamıydın diye sorma bodoz, kendin alışveriş merkezine gitmişsin X işin için Y görmüşsün vs. bişey uydur buraya o zaten atlar büyük ihtimalle AAA bende ordaydım ya da Ya ben seni gördüm sanırım ama sen bakmayınca ben de şeyetmedim falan diye çevirir lafı.

bir diğer olasılık sallamaz bile bu konuşmayı : kızın gönlü pek yok doğru düzgün dinlemiyor bile detayları, move along.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumdaki Yaziya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?20,7549460,7549477#msg-7549477

Saeros said:

bence yanyana konuşurken bi bahane bul öyle ekle facebookta
hatta işte bilgi vermeyi düşünüyorum demişsin ya
ver bilgini, sonra "istersen facebooktan ekleşelim takıldığın bişey olursa sorarsın" falan dersin
facebookta bişey sorarsa da "bunu kahve içerken konuşalım mı" dersin
kahve içerken de öpersin işte artık nebliym

Çok aklıma yattı bu. :)

scorch said:

cumartesiyi bekle

sunumunu vs. gösterirken laf arasında alışveriş merkezine gittiğini belirt

sen ordamıydın diye sorma bodoz, kendin alışveriş merkezine gitmişsin X işin için Y görmüşsün vs. bişey uydur buraya o zaten atlar büyük ihtimalle AAA bende ordaydım ya da Ya ben seni gördüm sanırım ama sen bakmayınca ben de şeyetmedim falan diye çevirir lafı.

bir diğer olasılık sallamaz bile bu konuşmayı : kızın gönlü pek yok doğru düzgün dinlemiyor bile detayları, move along.

Şöyle bir durum var. Alışveriş merkezine yemeğe biz her öğlen gidiyoruz. Benim için olağan bir durum. Bunu belirtmem uygun olur mu? Onun şirketindekiler de arada bir gelir yani, çok kalabalık oldukları için, şirkette yemek yerine, gruplar halinde alışveriş merkezine geliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ne güzel işte oraya devamlı gittiğini belirtecek bir senaryo yazman lazım işte.

o kızın gittiği gün orada olduğunu belirtecek bişey.

sık tatavayı işte nebileyim ilginç bişey olmuş gibi anlat AAA BENDE ORDAYDIM GÖRMEDİM falan yapar muhtemelen :P

özet şu ;

ne yaparsan yap, manipüle ederek hareket et. Kız kendi fikri olduğuna inansın yapılan şeyin.
facebook örneği gibi mesela, o şekilde yaparsan kafasında check sistemi devreye girecek. kendi kararıymış gibi olacak hafızasında :D
Sosyal ağlarda paylaş

dinleme o abuk subuk planlari. hic gerek yok oyle antin kuntin islere.

cumartesiyi bekleme. direkt giris. ortak konusacak konunuz da varmis. sikinti yasamazsin. rahat ol.

boyle ince ince planlar yapayim, konusacak firsat bulayim da ondan sonra ararim, blusunca konusurum falan diye gidersen haftada 1 kere kursta gorustugu uzaktaki bi adam olursun.

yakin ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...