DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Herkese merhaba, Kısaca özetlemeye çalışayım. Gittiğim bir yabancı dil kursunda, yeni açılan kurda, bir kızla tanıştım. Aynı sektörde çalışıyoruz, benim firmam ufak ama prestijli bir firma, onunkisi sektörün en önde geleni ve devlet iştiraki. Neyse, kız bu şirkette eğitmen olarak çalışıyor ve haliyle sektöre özgü konularda aynı fikre sahibiz. Türkiye standartlarına göre gayet güzel bir kız. Benim de gönlüm var gibi. Geçen hafta, ders arasında bana işle ilgili, eğitim verdiği alanla ilgili, teknik bir soru sordu. Ben de açıkca hiçbir fikrim olmadığını ama hemen öğrenebileceğimi belirttim. Öyle de yaptım. Mühendis arkadaşlardan gerekli bilgiyi aldım, hatta işyeri laptopumdan sunum yapacak kadar teknik altyapıya sahibim. Sadece muhabbet olsun diye sorduğunu düşündüğüm konuda kendisine bu haftasonu kursta bilgi vermeyi düşünüyorum. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama bugün işyerlerimize yakın bir alışveriş merkezinde kendisini gördüm, üç arkadaşı ile beraber. Öküzlük edip, yanına gidip merhaba demedim. Ama onu gördüğümü farkettiğini sanmıyorum. Facebookta sayfası var. Eklesem, bugün şu alışveriş merkezinde miydin? Sanki seni gördüm diye mesaj atsam, sorduğu soru vs ile devamını getirsem mi? Arkadaşlık teklifinde bulunsam mı? Çok mu üstüne düşmüş olurum? Yoksa cumartesiyi bekleyip hiçbişey olmamış gibi mi yapsam? Aaa ben onu unuttum ya diyip umursamazlık da ilgilenmiyorum anlamına mı gelir? Samimi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :) (Kişisel bir konu olduğu için, sektör vs gibi konularda olduğunca gizli kalmaya çalıştım, affola.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 liseyi ergenlikte kur yapmayı pas mı geçtin sen :D yardır hacı, nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Aynen abi, lisede işimiz gücümüz bilgisayardı. Lanet olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DO IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ooo ateş bacayı sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Fb den ekle kabul ederse Reelde açıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bence yanyana konuşurken bi bahane bul öyle ekle facebookta hatta işte bilgi vermeyi düşünüyorum demişsin ya ver bilgini, sonra "istersen facebooktan ekleşelim takıldığın bişey olursa sorarsın" falan dersin facebookta bişey sorarsa da "bunu kahve içerken konuşalım mı" dersin kahve içerken de öpersin işte artık nebliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 atıl KURT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Yapmamak yapmaktan daha büyük pişmanlık hissi yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 cumartesiyi bekle sunumunu vs. gösterirken laf arasında alışveriş merkezine gittiğini belirt sen ordamıydın diye sorma bodoz, kendin alışveriş merkezine gitmişsin X işin için Y görmüşsün vs. bişey uydur buraya o zaten atlar büyük ihtimalle AAA bende ordaydım ya da Ya ben seni gördüm sanırım ama sen bakmayınca ben de şeyetmedim falan diye çevirir lafı. bir diğer olasılık sallamaz bile bu konuşmayı : kızın gönlü pek yok doğru düzgün dinlemiyor bile detayları, move along. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Açıl en fazla olmayacak en kötü yeni bir arkadaş edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kızın gönlü varsa sunum bağdattan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Forumdaki Yaziya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?20,7549460,7549477#msg-7549477 Saeros said: bence yanyana konuşurken bi bahane bul öyle ekle facebookta hatta işte bilgi vermeyi düşünüyorum demişsin ya ver bilgini, sonra "istersen facebooktan ekleşelim takıldığın bişey olursa sorarsın" falan dersin facebookta bişey sorarsa da "bunu kahve içerken konuşalım mı" dersin kahve içerken de öpersin işte artık nebliym Çok aklıma yattı bu. :) scorch said: cumartesiyi bekle sunumunu vs. gösterirken laf arasında alışveriş merkezine gittiğini belirt sen ordamıydın diye sorma bodoz, kendin alışveriş merkezine gitmişsin X işin için Y görmüşsün vs. bişey uydur buraya o zaten atlar büyük ihtimalle AAA bende ordaydım ya da Ya ben seni gördüm sanırım ama sen bakmayınca ben de şeyetmedim falan diye çevirir lafı. bir diğer olasılık sallamaz bile bu konuşmayı : kızın gönlü pek yok doğru düzgün dinlemiyor bile detayları, move along. Şöyle bir durum var. Alışveriş merkezine yemeğe biz her öğlen gidiyoruz. Benim için olağan bir durum. Bunu belirtmem uygun olur mu? Onun şirketindekiler de arada bir gelir yani, çok kalabalık oldukları için, şirkette yemek yerine, gruplar halinde alışveriş merkezine geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tamam ne güzel işte oraya devamlı gittiğini belirtecek bir senaryo yazman lazım işte. o kızın gittiği gün orada olduğunu belirtecek bişey. sık tatavayı işte nebileyim ilginç bişey olmuş gibi anlat AAA BENDE ORDAYDIM GÖRMEDİM falan yapar muhtemelen :P özet şu ; ne yaparsan yap, manipüle ederek hareket et. Kız kendi fikri olduğuna inansın yapılan şeyin. facebook örneği gibi mesela, o şekilde yaparsan kafasında check sistemi devreye girecek. kendi kararıymış gibi olacak hafızasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Yaa food courtta enteresan ne olacak. Kalabalık vardı en enteresan şey o. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Rerore said: Kızın gönlü varsa sunum bağdattan gelir g.t kısmetten çıkınca da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 dinleme o abuk subuk planlari. hic gerek yok oyle antin kuntin islere. cumartesiyi bekleme. direkt giris. ortak konusacak konunuz da varmis. sikinti yasamazsin. rahat ol. boyle ince ince planlar yapayim, konusacak firsat bulayim da ondan sonra ararim, blusunca konusurum falan diye gidersen haftada 1 kere kursta gorustugu uzaktaki bi adam olursun. yakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Herkes ayrı bişey dedi bak daha çok karıştım. :( Bayanlardan yorum yapan yok mu peki? Bi de onların gözünden bir yorum alsak ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Aaaaarrrğğh kıskıskıskıs Tavlamazsan adam değilsin DEVRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 karı ne gezer patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sevişek mi diye msj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 pardon bayan. bu arada feyzbuk falan karıştırma abi. işlere sanaldan girince daha bok oluyor. yüz yüze go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 beyaz yaka problem vers 3249294923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Facebook olmaz, direkt giriş. kurs çıkışı tost neyim yeyin bi birbirinizi tanıyın arkadaş olun ama arkadaş kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bayan mı :D dilan var sayılır mı bilmem. direk facebooktan mesaj at, kızın gönlü varsa muhabbet gelişir zaten yoksa direk belli eder. eğer bu konu hakkında hiç bişi düşünmemişse bile haftasonuna kadar düşünmesi için zaman açılmış olur sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar