Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THE BEST KONTAKT LENS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

ben acuve oasis kullanıyorum. bazen bulanık bazen net görüyorum sebebini anlamadım bi türlü.
başka marka mı denesem acaba.

sag sol numara farkın varsa karıstırmıs olmayasın?
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ya saçmalamayıııın.

nigh and day.

oasys ne anasını satayım a4 gibi.

bunun yanında aqua yazan modeli çıktığından beri kullanamıyorum ben. eskiden focus markası altında satılırken çok çok iyiydi.

en son biofinity aldım baya memnun kaldım. oasys'ten daha iyi bence denemeyenler bi baksın.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

sanssizsansli said:

ben acuve oasis kullanıyorum. bazen bulanık bazen net görüyorum sebebini anlamadım bi türlü.
başka marka mı denesem acaba.

sag sol numara farkın varsa karıstırmıs olmayasın?

yok ikisi de aynı benim. 1.5 miyop
Mesaj tarihi:
astigmatlilar icin en iyisi avaira idi. rahatlik acisindan air optix ama o da her sartta 100/100 gorus saglamiyor. avaira sagliyor ve rahat.

ama trde yok sanirim.
Mesaj tarihi:
Drall said:

Laurelin said:

bide bu aylik olayi ne oluyor? bir ay sonra atin diyorlar oysa 4-5 gun kullandigim lens var hani, kullanima goremi yoksa ambalajdan cikarinca otomatik omrumu 1 ay?

Açtıktan sonraki ömrü diye hatırlıyorum ama tam da kesin emin değilim. Ama muhtemelen açıldıktan sonra bir aydır. Yine bi gözcüye denk gelirsem sorarım, iki haftalık stajla bu kadar hatırlayabiliyorum sdf

ben sadece dışarıda lens kullanıyorum
evde gözlük
hiç uymuyorum 1 aymış falan diye gittiği yere kadar kullanıyorum
günde 3 4 saat kullandığım bazen hiç takmadığım lensi 1ayda 1 çöpe mi atıcam
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Eğer lens gözde çok kuruma yapıyorsa cornean incelmiş olabilir. Önerim bir doktora görünmen 9 sene uzun bi süre lens ömrün bitmiş olabilir.

Bende şu durum var ama bu durum aynı lensin -3.00 dan -3.25e geçince oldu, geri dönsem mi 3e diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Rerore said:

bioinfint alıyorum beğenmessen siz takarsınız 5,75

night & day olayı bitince bende cooper vision bio infinity'ye geçtim gayet memnunum
night & day aqua diye bişi cıkmış eski night &day e göre leş ötesi bişi hiç tavsiye etmiyorum cok sorun cekmiştim
  • Yeni Oluştur...