Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Rerore said: bu arada oasys ler 15 günlük 1 ay kullanmaya kasmayın gece çıkarmayan piskopatları bende anlamıyorum Çok rahat 30 gün kullanılıyor en ufak sorun yaratmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sanssizsansli said: ben acuve oasis kullanıyorum. bazen bulanık bazen net görüyorum sebebini anlamadım bi türlü. başka marka mı denesem acaba. sag sol numara farkın varsa karıstırmıs olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 day and night olayı sağlıksız, lens kullanıyorsanız gece çıkartmak lazım bence. oasys bana en rahat geleni, deneyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Lectre said: ya saçmalamayıııın. nigh and day. oasys ne anasını satayım a4 gibi. bunun yanında aqua yazan modeli çıktığından beri kullanamıyorum ben. eskiden focus markası altında satılırken çok çok iyiydi. en son biofinity aldım baya memnun kaldım. oasys'ten daha iyi bence denemeyenler bi baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bombilo said: sanssizsansli said: ben acuve oasis kullanıyorum. bazen bulanık bazen net görüyorum sebebini anlamadım bi türlü. başka marka mı denesem acaba. sag sol numara farkın varsa karıstırmıs olmayasın? yok ikisi de aynı benim. 1.5 miyop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 astigmatlilar icin en iyisi avaira idi. rahatlik acisindan air optix ama o da her sartta 100/100 gorus saglamiyor. avaira sagliyor ve rahat. ama trde yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 astigmat var bende de, air optix kullanıyordum su dedıklerınıze bı goz atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Drall said: Laurelin said: bide bu aylik olayi ne oluyor? bir ay sonra atin diyorlar oysa 4-5 gun kullandigim lens var hani, kullanima goremi yoksa ambalajdan cikarinca otomatik omrumu 1 ay? Açtıktan sonraki ömrü diye hatırlıyorum ama tam da kesin emin değilim. Ama muhtemelen açıldıktan sonra bir aydır. Yine bi gözcüye denk gelirsem sorarım, iki haftalık stajla bu kadar hatırlayabiliyorum sdf ben sadece dışarıda lens kullanıyorum evde gözlük hiç uymuyorum 1 aymış falan diye gittiği yere kadar kullanıyorum günde 3 4 saat kullandığım bazen hiç takmadığım lensi 1ayda 1 çöpe mi atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gavuç ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Dediğim gibi onu tam hatırlamıyorum, 30 kullanım günüdür belki. Araştırmam lazım ya da gözün o taraflara yolum düşerse sorarım birine bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bioinfint alıyorum beğenmessen siz takarsınız 5,75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Eğer lens gözde çok kuruma yapıyorsa cornean incelmiş olabilir. Önerim bir doktora görünmen 9 sene uzun bi süre lens ömrün bitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 normal muayenede anlaşılıyor mu şimdiye kadar uyaran doktor çıkmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Deathblade said: Acuvue Oasys bende bunu kullanıyorum varlıgı yoklugu bir, güzel lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 BonePART said: Eğer lens gözde çok kuruma yapıyorsa cornean incelmiş olabilir. Önerim bir doktora görünmen 9 sene uzun bi süre lens ömrün bitmiş olabilir. Bende şu durum var ama bu durum aynı lensin -3.00 dan -3.25e geçince oldu, geri dönsem mi 3e diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 lens ömrü nedir ? 13 yıl oldu, kaç sene bu ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Rerore said: bioinfint alıyorum beğenmessen siz takarsınız 5,75 night & day olayı bitince bende cooper vision bio infinity'ye geçtim gayet memnunum night & day aqua diye bişi cıkmış eski night &day e göre leş ötesi bişi hiç tavsiye etmiyorum cok sorun cekmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 günlük lens en mantıklısı. temizleme solüsyonu, riski derken daha ucuza geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 onlar da çok kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 en iyisi aylık lensi günlük kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar