SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Başka takımların şl'den elenirken getirdiği paraları saçıyoruz olm ne kıskandınız ya.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 mevlut icin parada anlasılamamıs falan diyolar mesela hic konusmaya gerek yok verip alsınlar. var belliki para. cunku sacıyolar sacma sapan. Benteke'yi alalım asıl. ona da yıllıgı 4m den 5 yıllık kontrat verdik mi sırtımızz yere gelmez
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ulan 10-15m extra bi para ya geliyor ya gelmiyor o olaydan, daha şubatta batırdığınız para bunun misli misli. Kulüp batıyor bunlar hala CLden extra gelen parayla teselli buluyor lel
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 su kulup de bi batamadi anasini satayim senelerdir batiyor bi batamadi. ne kulupmus arkadas.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ünal aysal tam bir küçük demirören
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 selam kizlar "Kulüplerin maç hasılatı, yayın bedeli, lisans hakkı ve sponsorluk kazançları dikkate alınarak yapılan sıralamaya göre Galatasaray, değerini geçen yılın üstüne 25 milyon dolar koyarak 141 milyon dolara yükseltti ve 2013 değerlendirmesinde olduğu gibi 17. sırada yer aldı." said:
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yatın kalkın özhan canaydına dua edin, adamın yaptığı atılımlar olmasa çoktan galatasaray gençlik ve idman yurdu olmuştunuz. http://www.youtube.com/watch?v=A78C35jNmPI toprağı bol olsun
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Şike yapmak yerine dürüst kalıp açık açık konuşarak kazanç sağladığı için seviyoruz zaten rahmetliyi.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 madcow said: fenn said: madcow said: Dunya uzerinde isini kotu yapan bi adama belki isini iyi yapar lan diye %33 zam verip 5 sene is garantisi saglayan baska bi sektor yok. cunku mantıksız. adam isini kotu yapıyorsa once isini iyi yaptırtırsın illaki yapmıyorsa da kovarsın. ama bizde bu basit matematik ters isliyor. Güzel konuşuyorsunda Burak ın yerine kimi alalım bu paradan az isteyecek. Maçların özet görüntülerine bakmayın fazla. Ronaldo bile her ayağına gelen topu gol atamıyor. Öyle bir futbolcu yok!Burak'ı almamıza gerek yok. Burak bizim zaten ve 2(yazıyla iki) sene kontratı var. Bi yere kacmıyor. Kotu oynarken kontrata iyilestirme vermek nedir hemde UEFA FFP'den bize ceza kesmisken ve takımda iyilestirmeye yapmaya calısırken? Hemde 700k euro bedelinde bi iyilestirme oyle gostermelik 50 100k degil+ havadan 5 sene veriyosun herife ve bu adam 28 yasında. Genc yıldız adayı aman 5 sene elimden kacmasın diye bi derdin de yok.. Baktım selcuk'un kontratı da aynen 2016 ya kadar varmıs. unity said: Kuyt, Volkan, Almeida, Mehmet Topuz, Krasic gibi topcularin 2.5+ aldigi ligde tabiki Maestro ve Kral bu maaslari alacak. Şu görüşü savunuyorum. Maça doğru düzgün çıkmamış krasiç bu paraları alırken sen banko oynayan adama bunu yapmazsan o adam giderek kötüleşir. Zamanında yaşadığımız Ribery vakalarının benzerlerini yaşamaya gerek yok.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aynen abi açık açık galatasaray kulübü sizden hiçbir şey istemiyor diyor işte sdsfd
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ulan riberynin maasini vermedik de gitti, ayni sey mi. bazilariniz gercekten taraftar olmak on kosulu akli fikri birakmak zannediyo.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 hayroviçin parasını ödemediler kaçırdılar. burak'a bu kadar zam yaptılar AYSAL İSTİFA SDFDS
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Adamları kovsak kimi alacağız bu yabancı kısıtlamasında. Zaten akıllarını çelmeye çalışan kulüpler var ortalıkta. Sağolsın demirören
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 cunku zam yapmadıgımız herkesi kovuyorduk
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aquila said: ulan riberynin maasini vermedik de gitti, ayni sey mi. bazilariniz gercekten taraftar olmak on kosulu akli fikri birakmak zannediyo. Para her şeyin başı fanatikliği bi kenara bırakalım. O para denen şey üstünde bjk forması varken gider fenere imza bile attırır. Ribery para için gitti. Burak ve Selçuk kendilerinden beklenen performansları vermeleri ve transfer olaylarını düşünüp performanstan düşmesin diye çok yönlü düşünülüp yapılmış bir şey bunlar. Şimdi türkiye den bi takım bu futbolcu yokluğunda Selçuk a güzel paralar verse ya gider ya da gideyim mi gitmeyeyim mi diye kafası karışır performansı düşer. Burak ın bu sene performans düşüklüğünün sebeplerinden birisi bu durum bence.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yukari edit gelince alakasiz oldu sdf
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 of burak'in sozlesmesindeki iyilesitrme savunulurken ribery ornegi verilmis. ki hajrovic ribery'ye benzer sekilde bonservisini eline alma hakkini kazanmisti parasi yatmadigi icin. yonetim o kadar amator ki her yandan elde kaliyo. ha bu arada hajrovic o kadar kotu ki, bonservisini bedava sekilde alip istedigi avrupa kulubune gidebilecekken bunu yapmadi, cunku onu alacak kulup yok. bu arada emre colak, ufuk, aydin falan onlara da zam gelecek mi? hayir madem sacacaksiniz en azindan paralari yabancilara vermeyin, turklere vermeyin de ulke ekonomisi deger kaybetmesin.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 fizban said: of burak'in sozlesmesindeki iyilesitrme savunulurken ribery ornegi verilmis. ki hajrovic ribery'ye benzer sekilde bonservisini eline alma hakkini kazanmisti parasi yatmadigi icin. yonetim o kadar amator ki her yandan elde kaliyo. ha bu arada hajrovic o kadar kotu ki, bonservisini bedava sekilde alip istedigi avrupa kulubune gidebilecekken bunu yapmadi, cunku onu alacak kulup yok. bu arada emre colak, ufuk, aydin falan onlara da zam gelecek mi? hayir madem sacacaksiniz en azindan paralari yabancilara vermeyin, turklere vermeyin de ulke ekonomisi deger kaybetmesin. ilk kez bu adama katılıyorum. ilk kez, bir daha katılacağımı sanmıyorum. kulübun yanlış transfer politikasını siz hesap edin işte. gerçekten burakla selçuğun seneye kötü oynama lüksü yok. burak, selçuk biraz da taraftar baskısından dolayı mancini. tüm yönetimi yakarlar bunun kaçarı yok yani. gerçekten soğuyorum takımımdan da, ülke futbolundan da. gerçek gs li değilsin diyecekler de bıraksın gitsin bu işi ya. göz göre göre taraftar bu kadar hiçe sayılmaz. aynı taraftarın gönderdiği hocaları da unutmamamız gerekir. "Tatar Ramazan" said: Ulan 10-15m extra bi para ya geliyor ya gelmiyor o olaydan, daha şubatta batırdığınız para bunun misli misli. Kulüp batıyor bunlar hala CLden extra gelen parayla teselli buluyor lel tatar daha önce de söyledik birader, bu tip büyük şirketlerde, ekonomi 3-4=-1 tamamdir kulup battı gittiiiiiii hesabı değil.galatasaray da bakkal değil. şu hayallerinizden bir vazgeçin ya. komik gözüküyorsunuz, cahillik akıyor her tarafınızdan.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 valla ben aydın yılmaz maaşı beğenmeyip serbest kalıp sezon başı geldiğinde istediği parayı verdiklerinde takıma para kazandıracak herhangi bişey yapmamaya karar vermiştim baya haklıymışım
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu sene kombinelere de yüzde 25 civarı zam geldi ki Burak ile Selçuk'un parası çıksın. Valla ben almıyorum bu sene.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Cons said: valla ben aydın yılmaz maaşı beğenmeyip serbest kalıp sezon başı geldiğinde istediği parayı verdiklerinde takıma para kazandıracak herhangi bişey yapmamaya karar vermiştim baya haklıymışım Cons haklı.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 o zaman fatih terim vardı takımın başında. Demiştim ki FT'nin bok yemesi ama malesef FT gitse de aynı kafalar devam ediyor.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Cons said: valla ben aydın yılmaz maaşı beğenmeyip serbest kalıp sezon başı geldiğinde istediği parayı verdiklerinde takıma para kazandıracak herhangi bişey yapmamaya karar vermiştim baya haklıymışım aman ab klüp batar sonra
Öne çıkan mesajlar