dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben gerizekalı değilim ama senin okumayı bilmediğin kesin. "belirli bir yerden yardım almazsanız 2 sene içinde batıcaksınız." ondan sonra altta belirtiyorum ki lobiniz güçlü, o yardımı alırsınız.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-BhLaBdwDzZk/T6JLed2U5LI/AAAAAAAAAdk/5tJEFpdmU5Y/s1600/Dark-Side.jpg
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 sostizm said: dimiyim dimiyim didim, RED didi. iyiki didi paticikte lobi kurup benimi banlanttıracaksınız? 2001'de üye olduğunuza göre çoktan kurmuşsunuzdur siz o lobiyi. gs'li olduğunuz için gayet normal karşıladım bunu. sonuçta lobi işinde iyisiniz.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 az kaldı illuminatiye bağlayıp yörüngede illumination yaşayacak.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Red'le hemfikir olduğumuz o kadar az konu vardır ki :) haa adamı çok severim bak o konuda haklısın.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 biz lobi kurduğumuz için değil sen gerizekalı olduğun için olur o anca.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 o değil de alenen adama hakaret edince adam kazanıyor...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 allah hakaret etmiş adama alanen bizimki mi koyacak?
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 CthuLhu = klasik gs taraftarı. sonra soruyolar ki neden gs'yi sevmiyorsun. çoğunluğunuz böyle CthuLhu gibi başka insanlara karşı saygısız, hakaret içeren sözler içeriyor, o yüzden. sonra diyorlar türkiyede futbol neden gelişmiyor? cevabı stada gidip tek işi rakip taraftara küfür etmek olan CthuLhu gibi gs taraftarları yüzünden.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 http://www.vetanswers.com.au/assets/dont-feed-the-trolls.jpeg
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 turk futbolu besiktas gibi bir takim oldugu icin gelismiyor. halbuki besiktas yerine bi tane daha galatasaray gibi takim olsa simdiye avrupa futbolunda soz sahibi ulkelerden biri olurduk
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bıyık banlandı bu arkadaş geldi , bıyık zamanında bir alt açmış olabilir dikkat. Hayır adamın bütün olayı sizi kışkırtıp hakaret ettirip banlatmak. Bıyıkta böyle gelip gelip trollüyodu sonra gerizekalı merizekalı diince hop ünlem , bizim adminlerde trolü feedleme o zaman birader diip çatırt diye banladığından yalan oluyodunuz. Yapmayın o yüzden , adam galatasaraylı bile olabilir , fenerlilerden duydugu muhabbetle buraya gelip sırf sizi trollemek için yapıyor olma ihtimali bile var sırf troll olsun diye.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Robert_Poche said: o değil de alenen adama hakaret edince adam kazanıyor... herkesden önce dbfrd arka sayfalarda birine sığır diye hakaret etmişti de editlemiş sanırım mesajını ünleme basaydım keşke hala uçmamış
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 sayenizde ünlemden raporlandığını öğrendim, sağolun panpalar. gerekeni yaptım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 gsli sığırlar yosmalar diye konuşurken sıkıntı yok da gerizekalı olduğun yüzüne vurulunca mı zoruna gidiyor?
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Xenus said: Robert_Poche said: o değil de alenen adama hakaret edince adam kazanıyor... herkesden önce dbfrd arka sayfalarda birine sığır diye hakaret etmişti de editlemiş sanırım mesajını ünleme basaydım keşke hala uçmamış Ben bastım o sığır olayına. Ayrıca d...mış diye bir terbiyesizlik daha vardı onu da şikayet ettim. Ancak bir yaptırım yok henüz.
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 CthuLhu said: gsli sığırlar yosmalar diye konuşurken sıkıntı yok da gerizekalı olduğun yüzüne vurulunca mı zoruna gidiyor? lan tam klasik gs taraftarı ahahahah. zorunamı gitti?????????? hahahahahahahahahahahhahahah
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Beşiktaşlıları sallamayın. Bu sene ellerindeki tek hayali de yıktığımız için üzgün ve öfkeliler. Hem de böyle verir gibi yapıp "ZIIIT ERENKÖY" diyip aldık ya şl'yi, of nasıl acıdı.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu adama hala cevap mı veriyonuz lan sdfs
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 pzero nun değerini daha iyi anlıyorum
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 dbfrd said: Darkrider galatasaraylı sığırlara laf anlatmaya değmez. 2 sezon sonra durumları atletico madrid'den çok daha kötü olacak ama farkında değiller. bırak şimdilik eğlensinler. yine ligi 7. 8. bitirince dalga geçeriz. burda darkrider a sığır dmeiş. kapatın abi bence üyeliği 3-5 ay gerçekten yaz da geldi hem.
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Emre333 said: dbfrd said: Darkrider galatasaraylı sığırlara laf anlatmaya değmez. 2 sezon sonra durumları atletico madrid'den çok daha kötü olacak ama farkında değiller. bırak şimdilik eğlensinler. yine ligi 7. 8. bitirince dalga geçeriz. burda darkrider a sığır dmeiş. kapatın abi bence üyeliği 3-5 ay gerçekten yaz da geldi hem. darkrider'le hiç bir alakası yok dediğimin hahahah. lan emre yoksa nickindeki 333= 3+3+3=9 yaşınımı temsil ediyor??
Öne çıkan mesajlar