Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben gerizekalı değilim ama senin okumayı bilmediğin kesin.

"belirli bir yerden yardım almazsanız 2 sene içinde batıcaksınız."

ondan sonra altta belirtiyorum ki lobiniz güçlü, o yardımı alırsınız.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

dimiyim dimiyim didim, RED didi.

iyiki didi

paticikte lobi kurup benimi banlanttıracaksınız? 2001'de üye olduğunuza göre çoktan kurmuşsunuzdur siz o lobiyi.

gs'li olduğunuz için gayet normal karşıladım bunu. sonuçta lobi işinde iyisiniz.
Mesaj tarihi:
CthuLhu = klasik gs taraftarı.

sonra soruyolar ki neden gs'yi sevmiyorsun. çoğunluğunuz böyle CthuLhu gibi başka insanlara karşı saygısız, hakaret içeren sözler içeriyor, o yüzden.

sonra diyorlar türkiyede futbol neden gelişmiyor? cevabı stada gidip tek işi rakip taraftara küfür etmek olan CthuLhu gibi gs taraftarları yüzünden.
Mesaj tarihi:
turk futbolu besiktas gibi bir takim oldugu icin gelismiyor. halbuki besiktas yerine bi tane daha galatasaray gibi takim olsa simdiye avrupa futbolunda soz sahibi ulkelerden biri olurduk
Mesaj tarihi:
Bıyık banlandı bu arkadaş geldi , bıyık zamanında bir alt açmış olabilir dikkat. Hayır adamın bütün olayı sizi kışkırtıp hakaret ettirip banlatmak. Bıyıkta böyle gelip gelip trollüyodu sonra gerizekalı merizekalı diince hop ünlem , bizim adminlerde trolü feedleme o zaman birader diip çatırt diye banladığından yalan oluyodunuz.

Yapmayın o yüzden , adam galatasaraylı bile olabilir , fenerlilerden duydugu muhabbetle buraya gelip sırf sizi trollemek için yapıyor olma ihtimali bile var sırf troll olsun diye.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

o değil de alenen adama hakaret edince adam kazanıyor...

herkesden önce dbfrd arka sayfalarda birine sığır diye hakaret etmişti de editlemiş sanırım mesajını ünleme basaydım keşke hala uçmamış
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Robert_Poche said:

o değil de alenen adama hakaret edince adam kazanıyor...

herkesden önce dbfrd arka sayfalarda birine sığır diye hakaret etmişti de editlemiş sanırım mesajını ünleme basaydım keşke hala uçmamış

Ben bastım o sığır olayına. Ayrıca d...mış diye bir terbiyesizlik daha vardı onu da şikayet ettim. Ancak bir yaptırım yok henüz.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

gsli sığırlar yosmalar diye konuşurken sıkıntı yok da gerizekalı olduğun yüzüne vurulunca mı zoruna gidiyor?

lan tam klasik gs taraftarı ahahahah.

zorunamı gitti?????????? hahahahahahahahahahahhahahah
Mesaj tarihi:
Beşiktaşlıları sallamayın.

Bu sene ellerindeki tek hayali de yıktığımız için üzgün ve öfkeliler. Hem de böyle verir gibi yapıp "ZIIIT ERENKÖY" diyip aldık ya şl'yi, of nasıl acıdı.
Mesaj tarihi:
dbfrd said:

Darkrider galatasaraylı sığırlara laf anlatmaya değmez.

2 sezon sonra durumları atletico madrid'den çok daha kötü olacak ama farkında değiller. bırak şimdilik eğlensinler. yine ligi 7. 8. bitirince dalga geçeriz.

burda darkrider a sığır dmeiş. kapatın abi bence üyeliği 3-5 ay gerçekten yaz da geldi hem.
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

dbfrd said:

Darkrider galatasaraylı sığırlara laf anlatmaya değmez.

2 sezon sonra durumları atletico madrid'den çok daha kötü olacak ama farkında değiller. bırak şimdilik eğlensinler. yine ligi 7. 8. bitirince dalga geçeriz.

burda darkrider a sığır dmeiş. kapatın abi bence üyeliği 3-5 ay gerçekten yaz da geldi hem.

darkrider'le hiç bir alakası yok dediğimin hahahah.

lan emre yoksa nickindeki 333= 3+3+3=9 yaşınımı temsil ediyor??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...