Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sinan engin'e de hak verdim ilk defa (gerçi saatler geçti üstünden)
ocak ayında genç yetenek alınmaz, kurtarıcı alınır dedi, doğru.
2003-2004 sezonunda fb nobre'yi almıştı devre arasında müthiş katkı yapmıştı
Mesaj tarihi:
türkiye'de sabır diye bir şey mevcut değil
gs'nin ribery'le yaptığı sözleşme bile ortada
türkiye'de şansınla tutunursan oynuyorsun
yetenek sonradan farkediliyor
Mesaj tarihi:
Biyik said:

o da doğru ama bu ontivero falan pek yetenek değil sadece genç

ya yok yetenekli de ! öyle ahım şahım yetenekli bir çocuk değil.Süper Lig te sürekli oynarsa geliştirir kendini.
Mesaj tarihi:
selcuk dursun da burak direk gitsin. hem burak gidince selcukla kanka muhabbetleri sonlanınca selcuk da rahatlar. hem de gelen parayla 2 3 tane gelecege yonelik genc forvet alır kenara oturturuz. 5 e satsak yeter fazlasında gozum yok.

selcuk yeteneksiz degil aksine turkiyenin en yetenekli orta sahası ama kafası karısık ama basarıya doydu ama kankasıyla arası acık. ama pozisyonunu begenmedi. dertli belli. dertleri gecse yine orta sahayı yonetir

ama burak farklı. yeteneksiz direk.
Mesaj tarihi:
Burak'ı sezon başı satacaktın işte Lazio'ya. 10 küsür milyona. Hayatında etmeyeceği paraya. Ha ama tabii gidip o paraya yine gidip Burdisso'lar, Salih Dursun'lar filan alırdın ya gerçi. Neyse.

Akıllı yönetilseydi zaten şu klup, 2 sezonu bir senede piç etmezdi. Bu adamlar bu şirketleri nasıl yönetiyor anlamıyorum..
Mesaj tarihi:
Buragi biraktilar serbest diye biliyorum ben lazio ile anlasamadiki adama para vermiyolar salak mi lazio 2m den fazla para o da kazanci dusunce kaliyo 1m ortada... Simdi net 2m fln kazaniyordur
Mesaj tarihi:
Burağı satıp Türk Milli Takımın AS forvetini alalım.

Oh wait..

Tamam BUrağı satıp milli takımın ikinci forvetini alalım

Oh!

ee... takımda ÜÇ TANE yabancı forvet kullanalım.

OMG!

Olsun gitsin bu borok güzel gol atamıyo bu.
Mesaj tarihi:
milli takimdan semih harici kimseyi kadroya koymam zaten

milli takimi super lige koysak season targeti top half olur anca o da isminden, tavsanli belediyespordan hallice yoksa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...