Narstil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Leona blush var roze şarap ama yanına hiç bir şey olmadan yazın bira gibi gider , renk biraz feminen Onun dışında Leona'nın öküz gözü , shiraz , kalecik karası güzel seçenekler , kötü şarabına rastlamadım açıkçası
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Masticore said: Aradigim baslik sonunda acilmis. 10tl'ye sarap olmaz gercekten. Bu arada vedat milor'a katiliyorum 20 tl sarap icin kutsal cizgi... Hani 20,25tl'ye guzel yerli sarap olmali,uretilebilir yani. En buyuk sorun tadini sabit yutamiyorlar. Bir sonraki mahsul bozuluyor. Soyle bir yazisini okumustum. Onu paylasiyim. http://www.vedatmilor.com/seçtiklerimiz/Siziniçinseçtiklerimiz/Türkiye/Diğer/20TLaltındaiyişarap.aspx Edit: link'i telefondan duZgun cikarmayi beceremedim. google'a vedat milor 20 tl alti yazin ilk link Benim bir hayalim var . Kuruyemisle iyi giden sarap... Yokmu boyle birsey ya? Kurtulalim su biradan. Bu arada istanbul'da (turkiye'de) sarap nereden alinir onuda yazalim. Bence metro market güneşli'den cesitlisi, uyguna satan bir yer daha yok bu gün gitmeyecektim ama bu konu için gideceğim metroya:) hiç denemedim ama dolucanın beyaz bir şarabı vardı, misken ve/veya başka bir üzümün, tadı uyar gibi geliyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Leona'nin fiyat uygun da tadi iyi mi cidden? Aldigim en kotu sarap Kayra Terra, ona gore bir yorum.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ayrıca, 50-100 tl arası olmayan şaraplardaki mantar takıntısından bir vazgeçmeliler aslında, birde küçük şişelerde olmalı
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 10 tl ye şarap olur 8 liraya bile var 2011 köylüm şirince bulursanız alın deneyin
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 takıntı degil o yaw yani bekledikçe tadı boktanlaşıyor dogru ama daha cabuk boktanlaşmaması için lazım... ya da şirincenin bazı şarapları gibi 3-6-9... aylık raf ömrü olucak http://www.alternatiftoptanmarket.com/admin/bilgi_resim/buyuk/15082013215703_layer_4_.jpg bir de kutu şarapların şişe şaraptan pahalı oldugu tek ülke tr heralde http://4.bp.blogspot.com/_PS5KW6yUM-E/S-Us5LYEk6I/AAAAAAAAAwg/8y-m_sWAI7Y/s1600/Kayra_Cumartesi_Musluklu.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ya ben bi kere beyaz şarap almıştım kayra tılsım diye hatırlıyorum fakat şişesine bakınca o değil değişti mi onun şişesi
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 beyler topiğe pek bakamadım ama eğer meyveli şarap konusu falan açılmadıysa veya meyveli şarap sevenler yeteri kadar aşağılanmadıysa vincent yaban mersini şarabı diyerek konuya giriş yapmak isterim.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oldu olacak şehirli züppe gibi sherry için
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Black-ice said: beyler topiğe pek bakamadım ama eğer meyveli şarap konusu falan açılmadıysa veya meyveli şarap sevenler yeteri kadar aşağılanmadıysa vincent yaban mersini şarabı diyerek konuya giriş yapmak isterim. güzel mi dayı? birazdan kemeraltına gidicem, alayım diyorum
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 rid1 arkadasin dedigi sarabi al sen baa guven
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ooo konum açılmış yahu gelişine vuruyorum;meyveli şarap aslında şarap değildir,sori. sıradan gelsin,10 tl 'ye şarap olmaz,en azından bandrollü olamaz,kaçak göçek,yahut butik bir üretimdir bilemem az para verip azcık güzel şarap alayım diyorsanız benim önerilerim: beyaz :kavaklıdere çankaya kırmızı: pamukkale anfora trio (2012sini beğenmedim,13 henüz içemedim,ama beğenmediğim 12 bile meyve kokusuyla dolu,taneni yerinde,zevk işi tabi şarap,ama kimse kötü diyemez,en çok beğenmedim diyebilir benim gibi) bence 40tl'ye çıkmadıkça bu iki şarap domine eder o fiyat aralığını bunların dışında sevilen'in şaraplarını seviyorum,bi hayli ucuzlar,bazen indirim denk gelir 15'tl ye majezikler fln olur,kaçırmayın görürseniz ama asıl bu işe azcık gönül vermiş arkadaşlar,lütfen bana kulak verin,en yakın butik şarap evine gidin,beşiktaşta rogue yahut galatada sensus ilk aklıma gelenler. umurbey savinyon blank yahut kabarnet savinyon isteyin (yazmam yazamam doğrusunu) 40 tl fln,lütfen deneyin bu abilerin yaptıkları şarapları,sonra bana teşekkür edeceksiniz ahanda http://www.umurbeyvineyards.com/satis_noktalari.php 50tl'ye çıkacaksam benim kişisel tercihim,kavaklıdere selection , şarabın şinitzeli gibi,o kadar para veriyosam maceraya giremiyorsam selection kalitesi belli,asla yanıltmaz,hediye fln diye götürceksem herdaim mutlu eder şarap almak için şarapevlerini(biraz önce verdiğim umurbeyin linkinde bi haylisi mevcut) metro gross market ama en önemlisi kipaları öneriyorum kipalar,neden bilmiyorum,çok güzel şarap reyonları düzenliyorlar,seçenek bol oluyor,ve fiyatlar migrosa fln göre 3-4 tl daha ucuz en az,bazen 10 tl lik sıçramalar bile görüyorum,en azından benim tecrübem öyle oldu.oturdugum semtin 3m migrosunda,el kadar kipada olan şaraplar yok.olsada daha pahalı anlamsızca. öpüldünüz.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Theridone said: Black-ice said: beyler topiğe pek bakamadım ama eğer meyveli şarap konusu falan açılmadıysa veya meyveli şarap sevenler yeteri kadar aşağılanmadıysa vincent yaban mersini şarabı diyerek konuya giriş yapmak isterim. güzel mi dayı? birazdan kemeraltına gidicem, alayım diyorum seviyosan böyle tatlı, hafif ekşi mayhoş tadları al tabi 15 mi ne zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 50TL alti Kayra Terra, Turasan saraplari da iyi epey.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 pascalnouman said: rid1 arkadasin dedigi sarabi al sen baa guven ALIYORUM O ZAMAN BEN OKE. tişikkir ederim candostlar
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 buzbağ memleket serisi elazığ deneyin
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Rhom said: Angora iyidir. troll bu yak!!
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bunu bi için. http://ct-static.com/labels/281261.jpg
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 veya http://ct-static.com/labels/295282.jpg
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 geçen 8 yıl kilerde unutulmuş dandirik şarap buldum sirke olmuştur bu ehi ehi diye açtım nası güzel olmuştu gerizekalı , içmelere doyamadım
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 meyveli şarapta favorim küp'ün vişne mistel şarabı. alkol oranı %18 lan meretin ve muhteşem bi tadı var. uçuruyor resmen. ama bulmak zor bu arkadaşı. satıldığı yerleri bilen varsa söylesin.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hmmm merak ettim görürsem çakayım hemen ondan bu arada meyveli şarabı normal şarapla karıştırarak içmek de iyi performans veriyor haberiniz ola.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 dandirik sarap ile colayi karistirin profit.
Öne çıkan mesajlar