S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 raspy said: bu lesser charmlari farmlamanin kolay bir yolu var mi? Frog farm da surekli 100 kisi var mob taglenmiyo resmen. Hallow's End falan geliyo onda vs var mi seri farmlanan bi yol acaba? bi arkadaşın low pop serverdan hesap açıp size invite atsın, boş serverda frog farmlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 timeless island'da rare kesicen. 16 tane falan dusuyo, yakalarsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Kalten said: Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun şu bende işe yaradı. derken biraz gidip yine hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Absolut said: WoD resmen geldiğinde item upgradeler gene Lesser Charm ile mi yapılacak? Daha doğrusu şimdi kullanayım mı bunları yoksa ilerideki tem upgradeleri için saklıyayım mı? Gold olacak upgradeler, apexis ilede epic gear alınıyor, seviye seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 lesser charm apexis hiç biri bişey ifade etmio bana baya uzak kalmışım lan oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bu oyuna giriş sorununa çözüm bulabilen varmı. Burada yazılan çöazüm dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 apexis tbc de de vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 apexis neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Launcher açarken admin yetkileri ile deneyin belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Şunlar Bunların mini versiyonlarıda çıkardı birşeyler satın alırdık. Daily si vardı bu meretin mini oyun gibi, hafısa testi, ışıklar yanıp sönerdi sonra bizimda aynı ışıkları sırasıyla yakmamızı isterdi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yapamazsan çarpar öldürürdü bide ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bc den sonra çok bozdu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 hasittir hatırladım o hafıza oyununu. Korka korka gidiyodum anasını satiyim. Bi de netherray mi çekiyoduk falan of ogre daily leri. Dailylerin daily olduğu vakitler tabi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 başlattıracaksınız yine ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ya mmo bu. internetim var. tıklayıp oynayabilmem lazım. neden saçma salak dns bilmem ne uğraşmak zorundayım daha önce giriyodu. ofişal forumlara gidicem fanboylar yüzünden başlık yalan olacak. ama hala initializing diyo başka bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 accountum yok bütün oyunu indirdim starter olarak başladım, siz nasıl başlayamadınız :D hd olmuş oyun yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Darksun said: Şunlar Bunların mini versiyonlarıda çıkardı birşeyler satın alırdık. Daily si vardı bu meretin mini oyun gibi, hafısa testi, ışıklar yanıp sönerdi sonra bizimda aynı ışıkları sırasıyla yakmamızı isterdi hehe. ABV onların :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 haa of blade's edge mountains mıydı off felakent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 evt ogrilla nın oralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 onun addonu vardı onla yapıyordum ben ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Tbc dailyleri of. Skettis yuvaları bombalama, kafeslerden rehineleri kurtarma, hafıza oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Of bide notalı müzikli falan bi questi vardı bunların. Druid tank trinketi için kasıyorduk falan arrgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Netherdrake için yumurta spawn kovalamaca... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 axedice said: Of bide notalı müzikli falan bi questi vardı bunların. Druid tank trinketi için kasıyorduk falan arrgh o bu zaten hem ışık yanar hemde nota verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 pattisliborek said: Netherdrake için yumurta spawn kovalamaca... :( lvl90'da yapmak bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar