piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Selamlar. Uzun bir aradan sonra WoD ile WoW'a geri başlamak istiyorum. Aranızda international bir guild tavsiyesinde bulunabilecek birisi varmı? Çok popüler olmasa da olur. Server farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 beyler feral nasıl betada oynayan varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Vatan bilgisayarda wod kutulu olarak satisa sunmuslar sanirim icinde sadece key var alan varmi yada bilgisi olan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 vatan aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Soris said: beyler feral nasıl betada oynayan varsa? Hem güzel hem değil, mangle felan uçmuş ana saldırı skill i shred olmuş pozisyon felanda gerektirmiyor. 40% dps artışı veren savage roar glpyh değişmiş 0 puanla basıp açılış yapamadığın için sürekli boşu boşuna basıp unutuyorum. Eski glyph stealth ken shredlersen 5 puanlık savage roar ile başlarsına dönmüş. Stealth de 100 olunca perk merk gelecek artık koşma hızında prowl takılabileceğiz o iyi. Ama şu stealth başlamak gerekliliği fazla hammallık getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Soris said: beyler feral nasıl betada oynayan varsa? kendim oynamadım dungeonlarda gördüm sadece, gayet iyi dps yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Argoel said: vatan aral tamam aldik diyelim dijital ile ayni mantikmi keyi alip ilk gun oyundamiz yoksa bunu alip cd mi beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 oyunu normal alacaksanız aral ile uğraşmayın derim, adamlar geç gönderiyor kargo margo size ulaşana kadar zaten serverlar açılıyor millet akıyor ertesi gün şansınız varsa teslim alıyorsunuz. Millet mop a girmişken ben pet battle yapıyordum anca, şu işi 1-2 gün önce yollamayı bir beceremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 aral bazen erken gonderebiliyor. sanirim oyunlarin ellerine gecis suresiyle ilgili bu olay. adamlarin yetersizliginden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Darksun, S-H teşekkürler cevap için. Bakalım nasıl olacak feral. 90 ladım biraz gold yaptım bekliyorum bakalım bir şey kasmaya gerek yok zaten öyle dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 şimdi 2 secenegim var dreanorda oynamak istediğim Druid / Shaman rol olarak Dps/heal olucak sizce hangisini free bosstla 90 yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Çok hoşuma gitti beta be online bir zımbırtı ya da cep telefonu şeysi olsa garrison daki tipleri göreve göndersem heueah. Eşya sistemi çok güzel olmuş, quest reward yeşil mesela, görevi bitiyorsunuz ekranda bir parıltı oluyor bir bakıyorsunuz gelen eşya epic olmuş :) İlk zone a gitmeden önce portalın oralarda hikaye dönüyor size bütün warlordları tek tek tanıtıyorlar. Kamera zoomluyor tanıtırken ismi altın harflerle felan yazıyor, garrison binalarıda yapılınca aynen. Bayağı hoş bir görüntü veriyor. Tüm zoneların sonunda demolar var hikayeler fena değil, haritalarda opsiyonel questler bulunuyor. Tüm rare moblar ve bazı quest mobları paylaşımlı, dokunmanız yetiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Horde'un allies'i ezdigi realm var mıdır? BG'lerde kaybetmekten, timeless isle'da reskill yemekten bıktım lan Karazhan'da. Boyle dominasyon gormedim arkadas, isyan ettirdiler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben twisting netherde ally görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bg ortak ona yapacak bişi yok ama silvermoon sylvanas ravencrest ally ezici baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 toggie said: Horde'un allies'i ezdigi realm var mıdır? BG'lerde kaybetmekten, timeless isle'da reskill yemekten bıktım lan Karazhan'da. Boyle dominasyon gormedim arkadas, isyan ettirdiler artık. Twisting nether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 exp cıktıgında 2 saat sıra bekler miyim peki? kastıktan sonra mı gelsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 beklersin. 2 saati de geçebilri hatta ilk iki hafta. saate bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 level cap'e ulasır oyle migrate ederim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bizim pop şimdiden high, wod da ne olur acaba off ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 toggie said: exp cıktıgında 2 saat sıra bekler miyim peki? kastıktan sonra mı gelsem. Her exp te böyle hazır bekliyorduk server açılsın girelim hemen kasıp max lvl. Ama geçen mop ta serverlar açıldı belki 3 saat adam gibi ne quest yapabildik ne oynayabildik. Ben uyudum arkadaş sabaha kadar uğraştı. Bende kızıp güzel bir uyku çektim sonra rahat rahat questlere başladım sabah guild de 1. 90 olmuştum. Yani şu ilk gece dinlenin yada sabaha karşı 5-6 gibi falan girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 WoD beta gelmiş accounta, yeni fark ettim. Fakat install yarıda duruyor. Çok uğraştım , sildim battlenet app 'i falan olmadı. Var mı bu sorunu yaşayan , çözümü nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 janis said: WoD beta gelmiş accounta, yeni fark ettim. Fakat install yarıda duruyor. Çok uğraştım , sildim battlenet app 'i falan olmadı. Var mı bu sorunu yaşayan , çözümü nedir bunun? abi wod beta geldigini nerden görüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Launcher'da Beta: WoD sekmesi açılıyor install edebilmen için. Ayrıca mailde atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 janis said: WoD beta gelmiş accounta, yeni fark ettim. Fakat install yarıda duruyor. Çok uğraştım , sildim battlenet app 'i falan olmadı. Var mı bu sorunu yaşayan , çözümü nedir bunun? Şu problem düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar