CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bugün öğle arasında cigerin dibine vurmuşum ki :)) 3 öğün yiyebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 CİĞERİN YANINDA YOĞURTLU KURU BİBER KIZARTMASI YENİR ama niye capsli onu bilmiyorum. yeniden yazmaya da üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 EDİRNE AYDIN DA ÇİĞER YEMEYEN ÇİĞER YEDİM DEMESİN AYRICA özendim esh e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 YA SALAKMISINIZ CİĞER SİRKEYLE YENİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Hayir limon suyuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 limonlu haslanmis ekmek arasi beyin *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 CANIM UYKULUK ÇEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 cigerin yanında sumaklı soğan yenir. yemin ediyorum şişten geçiririm hepinizi. çıldırtmayın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ACIKTIM AMK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 sipeyskeyk said: ACIKTIM AMK. izmire geleyim bi ara. orçunla rıdvanı alıp kulüp ali yapak. lagosa vurak karides emek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bende acıktığımı farkettim lan sanırım sabah 10da yaptığım kahvaltıyla duruyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Gidip tıkınam biraz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Vingthor said: sipeyskeyk said: ACIKTIM AMK. izmire geleyim bi ara. orçunla rıdvanı alıp kulüp ali yapak. lagosa vurak karides emek falan kulüp ali ye varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 diaboliq said: jacabo said: kuru cacık demeyi öğren lan suyu az konmuş cacık ne demek asdsad Kuru cacikta hic su olmuyo. Yine biraz su koyduruyoruz bizimkine. İyi bir mezeci,bu hatayı yapmaz Güzel cacığa su katılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bak sahibi geldi onayladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4e7iOIdzwsY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 dur şu konuya iliştireyim. j.petrucci abimiz paylaşmış sahne sonrası akşam yemeği diye. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10152488_734121796639835_1101665255_n.jpg ne yiyo bi gavat şimdi? tandır pizzası diye isim koyucam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 basur pizzası diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 konuyu carpitmayalim ciger beyin kelle paca amerigan zırvalarini baska yere postlayin hadi bakayim http://www.gezipgorduk.com/wp-content/uploads/2009/05/cigerci_niyazi_usta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 çok skolastiksin numan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 şu saatte şöyle resimler atmasanız olmaz mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 benden olsa olsa don lastigi olur tıtıtıttı pardon beyler niyazi ustayi koymusum yannislikla dogru yer cigerci aydın olacaadi benim tercihim tam ciger + cacıki ustune de acik bi cay http://www.sofra.com/www.sofra.com/resimler/aydin1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 cacikta dereotu? iğrenç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://www.e-tarifler.com/wp-content/uploads/2009/06/arnavut-cigeri1.jpg allahsızlığı yaymayın lan :( canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar