hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ama halen low gear demek ki adama duzgun anlatamamissiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Bu ne arkadaş yeni sezonda dh oynayan yokmu? Yani varsa buildlerinizi görelim pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yeni sistemde şöyle bişi gidicem, hazır armoru da kolayca veriyorlar... http://www.diablofans.com/builds/70429-2-4-demon-hunter-ninja-shadows-mantle-build http://www.icy-veins.com/d3/demon-hunter-shadows-mantle-build-with-impale-patch-2-4 sorum şu, orda yazılan silah yerine fulminator/thunderfury/shard of hate alsam daha faydalı olmaz mı? zaten +%x lighting damage bonusum var ve hep lightning damage vuruyorum, fulminator'ın özelliği çok efektif olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 vurdukça hatred veriyor o silah o sayede spamlıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ama "eğer impale'lenmiş düşmana vurursanız" diyor. impalelediğimiz düşman ölüyorsa, sürekli yeni gruba sıfırdan impale atmış oluyoruz. bu silahın özelliği geçersiz kalıyor. fulminator gibi bir şey kullandığımızda her seferinde daha fazla damage verme şansı elde ediyoruz? zaten impale'in harcaması 20, bu silahla geri dönüşü 10 felan oluyormuş. ücretsiz impale atmış gibi de olmuyoruz ki, sadece biraz daha indirimli atmış oluyoruz. ayrıca dediğim gibi ne kadar spam yapsan da, her yeni düşman grubuna dalarken impalelenmemiş olarak hesaplanacak. bilemiyorum bana çok pratik gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Tek attığın creepler için mantıklı bir yaklaşım ancak build area damage ve creep temizlemek üzerine kurulu değil. Survival'ı yüksek bir build olduğu için direk elit gruplara koşup onlara odaklanan bir build. Bu durumda ileri GR seviyelerinde tek atabileceğin elit ve hatta creepler bulunmadığından, impale spamlamak zorunda kalıyorsun. Bu durumda hatred kalmadığında sap gibi kalacağından hatred return gerekli oluyor. Area kesecem diyorsan marauder buildine odaklanmalısın. Solo'da Marauder iyi gidiyor area özelliği sebebiyle. Ama 3 kişilik grup leaderboard'unda birinci olan grupta melee DH var. Sırf single target dps stack olayı çok yüksek olduğu için. Bir yandan da impale'i ricochet ile kullanarak kalabalı gruplarda da asgari desteği sağlayabiliyorsun bir Wiz, Barb yanında. Umarım yardımcı olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bone said: ama "eğer impale'lenmiş düşmana vurursanız" diyor. impalelediğimiz düşman ölüyorsa, sürekli yeni gruba sıfırdan impale atmış oluyoruz. bu silahın özelliği geçersiz kalıyor. fulminator gibi bir şey kullandığımızda her seferinde daha fazla damage verme şansı elde ediyoruz? zaten impale'in harcaması 20, bu silahla geri dönüşü 10 felan oluyormuş. ücretsiz impale atmış gibi de olmuyoruz ki, sadece biraz daha indirimli atmış oluyoruz. ayrıca dediğim gibi ne kadar spam yapsan da, her yeni düşman grubuna dalarken impalelenmemiş olarak hesaplanacak. bilemiyorum bana çok pratik gibi gelmedi. ilk impale attığın mob ölmeyecek zaten yüksek grift yaparken ki ölse bile impale rune ricochet kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 @Konn güzel açıkladın sağol anladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 dagger DH grift 60 solo yapabiliyor mu? sezonda solo tier 60 yapınca extra stash tabı veriyormuş, hem onu alıyım hem de beleş setle melee DH alıyım diyorum da, sonra pişman da olmak istemiyorum arkadaş Wizard kastı fire setle 60 yapamadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 dh solo gr60 ı UE setle yapabilir gibi geliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bu arada bugün akşamdan itibaren 2 3 akşam full online olurum gibi. Sezonda oynayan varsa. Dworgian#2669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Xeph said: dagger DH grift 60 solo yapabiliyor mu? sezonda solo tier 60 yapınca extra stash tabı veriyormuş, hem onu alıyım hem de beleş setle melee DH alıyım diyorum da, sonra pişman da olmak istemiyorum arkadaş Wizard kastı fire setle 60 yapamadı :p Beleş setlerden en sıkıntısız yapabilecek olanı crusader sanırım shadow seti solo için pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Xeph said: dagger DH grift 60 solo yapabiliyor mu? sezonda solo tier 60 yapınca extra stash tabı veriyormuş, hem onu alıyım hem de beleş setle melee DH alıyım diyorum da, sonra pişman da olmak istemiyorum arkadaş Wizard kastı fire setle 60 yapamadı :p Şu anda Marauder seti ile oynuyorum ve maksimum 68 yapabildim. Shadow setimin eksiklikleri mevcut ama dün yaptığım builde bakacak olursak 60 GRift rahatlıkla yapabilirim gibi geliyor. Akşam deneyip bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Xeph said: dagger DH grift 60 solo yapabiliyor mu? sezonda solo tier 60 yapınca extra stash tabı veriyormuş, hem onu alıyım hem de beleş setle melee DH alıyım diyorum da, sonra pişman da olmak istemiyorum arkadaş Wizard kastı fire setle 60 yapamadı :p Ben dagger DH ile 60 yaptim. Bunun yaninda baska seyler de yapman gerkeiyor stash alabilmek icin. Su adresten detaylara bakabilirsin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 şöyle bir adam linklemişler redditde https://www.youtube.com/watch?v=Ae6QQst7pbI deaths bargain pantalonuyla life regeni 0lamış permanent low life ile shi mizu chestden %100 crit küpte fan of knives daggerıyla burst itemlerde critden boşalan slotlara cdr basıp estoric+vengeance+fortress balista shieldleriyle de survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 DH karakterleriniz neler ya bi linkler misiniz? Ona göre neler toplamam lazım bi bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dworgian-2669/hero/71915703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 her parçaya thorns gelmiş abi sen crusader istiyordun da DH mi doğdu ehueh diye iğrenç esprimi de yapar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 abi şimdi eeaaa, denk geleni koyduk malum, yenisi düştükçe fln yeniliyoruz, ya da malzeme bulup recraft fln işte anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 yok yok gayet güzel DH, zaten monka resist crusadera thorns lazım da hani DH için secondarylerin pek bir önemi yok sonuçta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 teşekkürler. ama hala 20 milyar vuramıyorum. biri "ben bu build ilen 20 milyar vuruyorum" dediğinde gaza geldim de sdkaşlska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 20 milyar awww thats cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ne blim abi, ben impale ile 3 4 milyar vurunca heyecan yapıp ss almıştım asdlkjasdklj. ona gelen cevaptı "bu da bişey mi" şeklinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Benim garibanlar: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yigit-6705/hero/73403036 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yigit-6705/hero/27116971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fin-2676/hero/71801741 girebildim biraz toparlanmadı ama daha pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar