Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Cikti. Indiriyorum su an. Haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kaç gün olacak çıkalı. geç kaldın. mainstream'e düştü bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Microsoft simdi posta yolladi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 iOS application'ı vardı zaten ama öküz gibi pahalıydı. Şimdi bedava yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 openoffice vardi zaten sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bedavasında sadece görüntüleyebiliyorsun, yoksa yıllık 150 dolar sanırım. Bu adımın Microsoft için çok büyük bir paradigma değişimi olduğunun işareti olduğuna yönelik bir yazı okudum geçenlerde. Yani bilhassa kendi tabletlerini satarken casual/pro Office kullanıcısını hedef alıp, en temel argümanını "işte bunla her yerden Microsoft yazılımı kullanacak, Office dokümanlarınızı takip edeceksiniz" üzerine oturtan Microsoft'un iPad'e Office çıkarmasını skerim hardwaresini, surfacesini ben software firması olmaya geri dönüyorum şeklinde yorumlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Office 365 ile kullaniliyor bu sadece sanirim. O var zaten bende. 4 yillik 100TL'ye almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Sorieno said: hardwaresini Hardwareını Sorieno said: surfacesini Surfaceını Yeni windozu da Our Lord and Saviour GABEN'ı kızdırmayacak şekilde yaparlarsa 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 axedice said: windozu Windows'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 başlat butonu da geliyor http://arstechnica.com/gadgets/2014/04/future-windows-8-1-update-will-finally-bring-back-the-start-menu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 GERGE said: Office 365 ile kullaniliyor bu sadece sanirim. O var zaten bende. 4 yillik 100TL'ye almistim. sende olmayan lisanslı yazılımların listesini yapsana bi ara, kısadır zaten sdfg appstoredaki office ücretsiz falan değil, sadece doküman görüntüleyebiliyorsunuz. yıllık 150 tl istiyor edit için falan, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 4 yillik 120₺ o ogrenciysen: http://office.microsoft.com/tr-tr/professional-academic/FX102918415.aspx Zaten Office 365 varsa ucretsiz, ben indirdim ve kullanmaya basladim. iPad uzerinde korsan Microsoft Office kullanilmiyor, isin icin gerekiyorsa ya alacaksin, ya da iPad'de kullanmayacaksin. Ogrenciye ucuz zaten, calisan icin de gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Calisan icin gerekli tarafi az biraz tartismaya acik, ogrenci kismini hic bilmiyorum cok yillar gecti ustunden. MS Office disinda artik butun diger rakip yazilimlar da Microsoft tabanli format lari desteklemeye basladi, kendi adima hic office eksikligi duymadim son 2-3 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Office 365 4 yıllık 100 liraya nasıl aldınız yahu ? Link verin de ben de alayım öyle bi durum varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Verdim yukarda işte, .edu adresi gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar