Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 sağolun. bugün gittim kadıköydeki passolig gişesi sadece fenerbahçe kartı veriyormuş. yolum taksim tarafındaydı bi de gidip kasımpaşa stadında denedim şansımı. orası tüm takımlarınkini satıyormuş. Aldım kasımpaşadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 İnadına passolig almıyorum, almayacağım da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ne zamanda çıkıyor bu pasolig.. 1 hafta oldu hala onayda bekliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ilginç, yoğunluk falan vardır belki, benimki bi günde onaylanmıştı zamanındaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 protesto ediyoruz, boykot.. calik'i mi zengin edecez!!!den acaip bi yogunluk var lan, bakin bi suredir bekliyoruma bir turk klasigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Yeni Türkiye alışacan bunlara, git 2 kek ye parkda bahçede yuvarlan stres at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 altayım çıkmış yıllar sonra 1.lige hükümet desteği arkasında çatır çatır özgür başkan gereken yağlamaları yıkamaları yapıyor stad geliyor almayakta ne yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi eski turkiye'de koyunluk farkli miydi ki? koyun her yerde koyundu, her donemde koyundu. satilik her zaman satilikti. yuzlerce yildir degismeyen lezzetli cipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Yurtdisindan yabanci misafirim gelicek, Galatasaray in sampiyonlar ligi macina gitmek istiyor. Haliyle benimde gitmem gerekecek. 1. Yabanci misafir e passolig isteniyor mu? 2. Biletleri misafirim alicak, benim passolig e basvurmam lazim mi? Benim oturumum yurtdisinda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Misafirini bilmiyorum ama sana kesin lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ilk mac portoysa kasmayin, koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 beşiktaş passo istiyor avrupa maçlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Gallant said: Yurtdisindan yabanci misafirim gelicek, Galatasaray in sampiyonlar ligi macina gitmek istiyor. Haliyle benimde gitmem gerekecek. 1. Yabanci misafir e passolig isteniyor mu? 2. Biletleri misafirim alicak, benim passolig e basvurmam lazim mi? Benim oturumum yurtdisinda bu arada. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UxH4ZXjNf84 pasallig cıkarması gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Evet malesef ev sahibi takim tribunu icin bilet alan yabancilar icinde passolig lazimmis. Kisacasi passoligsiz mac yalan gibi bisi. Neyse soyleyeyim elemana cok heveslenmesin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 cl maçları da mı pasolig olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar