benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 https://www.passolig.com.tr Hayırlı olsun, yeterki yandaşlar para kazansın. Kısaca özetlemek gerekirse, siteden başvuru yapıyoruz, hesap, kredi ya da normal kart çıkarttırıyoruz.Aldığımız tüm biletler bu kartlara yükleniyor.Senelik kart aidatı 15TL, 14 Nisan'dan itibaren bu kartsız maça girilmiycekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Akbank futbolu satın almış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 akbank değil aktif bank, çalık grubununmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dün abank müşteri temsilcimiz bizdeydi, çok ilgili ve samimi bizimle sağolsun. hep abank için en küçük bankalardan biri deyip durdu, bu en küçük bankanın girdiği işe bak. ne ala memleket valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 abank ile aktifbank ayrı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 15 tl herkes den off off ne peşkeş çekilmiş be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 biletix'e gidecek paranın buraya gitmesi olarak değerlendirilebilir aslında ama bir yandan da zorunlu olarak koyduğun uygulamaya maddi yük bindirmek... orası bambaşka bir şerefsizlik boyutu hani ücretsiz modeli olur, geri kalanlar atıyroum kredi kartı banka kartı, paso vs. ücretli olur anlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yuh be. bedava olması lazım. satılan biletlerden kar payı alsınlar. tüketiciyi zükmek tam bir türkiye klasiği oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 blogda 2 gün önce yazdım bununla ilgili. Hatta o zaman kart ücreti 25 lira idi. Adamların zerre planı yok yemin ediyorum kafalarına göre iş yapıyorlar. Şimdi de bir geri adım daha geldi sanırım, normalde başkası giremiyordu kart ile, söylenene göre ben girecek olan arkadaşımın tcsini karta işleyip onun girmesini sağlayabiliyormuşum. Ben yine de en az 1 sene falan almayı düşünmüyorum. Belki sonra da almam, dayanma sürecime bağlı. http://07harfli.blogspot.com.tr/2014/04/passolig-geldi-devlet-ne-derse-o.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 keşke karaborsa ve bedava bilet bitse, 30tl bile veririm senelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Abi karaborsa falan bitse diye temenni de bulunmak çok saçma. Sen de gidip satın alma karaborsadan bilet. O maçı izlemesen ölmezsin, veya çok istiyorsan senelik kombineler satılıyor zaten. O karaborsa yerine al kombineni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 karaborsa almıyoruz da zaten, biz paramızla bilet bulamazken, kulüp her maç binlerce bedava bilet veriyor derneklere vs.bunların bir çoğu da karaborsaya düşüyor.bunların önüne geçecekse iyi birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi bir kere bile maça gitmek için buna sahip olmak lazım. yani ben kombine aldım ama 1 maça da eşimle arkadaşımla gideyim desem onların kartı olmadığı için giremiyorlar içeri. neden çünkü bu b.ktan kartları yok diye... sisteme bak ya. bu kadar saçma iş mi olur? Arada bir maça gitme zevkimiz vardı onun da içine sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kombineler önümüzdeki sezondan itibaren bu kartlara yüklencek.yani kombine içinde passalig kartı gerekicek.onun dışında aynen maça gitmek için kartı almak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 elimde beşiktaş kartı var diyelim, bu kartla fenerbahce yada gs maçına bilet alamıyorsun diyorlar.. doğrumudur.. yani benim canım istedi fenerli bir arkadaşımla fenerbahçe maçına gidesim tuttu gidemeyecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 benim anlamadığım şey fb kart olmadan bilet alamıyosun fb maçları için. yani alabiliyosun ama kartsız insanlar için en son çıkıyo biletler ve genelde kalmıyo. şimdi ben bilet alabilmek için hem bu kart'a hemde fb kart'a mı para vericem. senelerdir bu taraftar kartlarını satabilmek için bi sürü şey yaptı takımlar. boşuna mı oldu şimdi bunlar hep? ne boktan sistem arkadaş ya. bilet için kart al senelik para öde. bilet için taraftar kart al senelik para öde. bilet için biletix'e her bilet başına hizmet parası öde. bilet için biletix'e her bilet başına teslimat parası öde. oh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 aynen öyle abi. BJK'li de kart 1903 + bu tırt kartı alacak. Bomba olan bu kart normal bir kart değil. ya banka kartı ya da KK. Sonuçta sen aktifbank müşterisi oluyorsun. Bunlar kart parası da gömer ilerde kesin. ne ala. bir bankanın zorla müşterisi yapılır 101 bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kart parası gömüyor zaten 30 tl mi ne.. her sene ödeniyor bu 30tl.. aslında bu noktada şikayet edilebilir.. ben maça gitmek için neden aktifbank müşterisi olmam gerekiyor..! belki ben o banka ile çalışmak istemiyorum bilgilerimi bankayla paylaşmak istemiyorum.. gidip dava açılsa bence kazanılma durumu olabilir.. isteğim dışında bir bankaya müşteri olmak zorundayım maça gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 tek maç bileti almak isteyenlere nolcak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 tek maç filan farketmiyor mecbur alacaksın.. mesela benim eşim kırk yılda bir maça gider.. şimdi ben eşimi kızımı maça götürmek için 60 tl daha para vermek.. bankada hesap açtırmak zorundayım.. saçmalığa bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Hahahaha ne saçma sistem lan bu. Bu sisteme karşı olduğu halde paşa paşa paracıkları ödeyip abankın kapaması olup maça giden enayileri böyle doya doya sevecek başka yöntemler de geliştirmeleri lazım. 2 3 posta daha bi sevilmeyi hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi ben senelerdir arkadaşın vip kartlarıyla gidiyorum maça. hersene alıyolar 3 tane vip'ten koltuk. yer olduğunda gidiyodum gayet güzel. şimdi onuda yapamicam ben di mi? bide şöle bi saçmalık var. bu adamlar 3 tane vip kartını her sene alıyolar ki müşterileri falan denk gelirse akşam aktivitesi olarak şirket adına götürsünler adamları maça falan. bu olay nası olucak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 aktif bank adı manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 mokoko said: abi ben senelerdir arkadaşın vip kartlarıyla gidiyorum maça. hersene alıyolar 3 tane vip'ten koltuk. yer olduğunda gidiyodum gayet güzel. şimdi onuda yapamicam ben di mi? bide şöle bi saçmalık var. bu adamlar 3 tane vip kartını her sene alıyolar ki müşterileri falan denk gelirse akşam aktivitesi olarak şirket adına götürsünler adamları maça falan. bu olay nası olucak mesela? zenginlerin işini yaparlar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 mokoko said: abi ben senelerdir arkadaşın vip kartlarıyla gidiyorum maça. hersene alıyolar 3 tane vip'ten koltuk. yer olduğunda gidiyodum gayet güzel. şimdi onuda yapamicam ben di mi? bide şöle bi saçmalık var. bu adamlar 3 tane vip kartını her sene alıyolar ki müşterileri falan denk gelirse akşam aktivitesi olarak şirket adına götürsünler adamları maça falan. bu olay nası olucak mesela? kartlara tc kimlik numarası tanımlanabiliyor heralde.. yada onun gibi bir şey.. muhtemelen internet sitesinden yada müşteri hizmetleri gibi biryerden senin yerine maça gidecek kişinin tc kimlik numarasını kart'a tanımlatman gerekiyor..bunun bir sınırı varmıdır.. yurtdısından gelen adamlar yani tc kimlik numarası olmayanlar nasıl kullanır hiç bir fikrim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar