valequenta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 mactan sonra degil mactan once olay cikarmak lazim. temizlenin de gelin demek lazim once. neyse sonuc olarak 3-4 tane iteler gondeririz.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oldboyzların durumu cok fena beyler. neyse 5 6 koyar egleniriz.
Somon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 koyarız seviyesine de inildi, olay tamam
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 defansa otobüs çekecekmiş gs http://i.imgur.com/m7ZvTsh.jpg
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Sosyal medyada yeni bir tartışma konusu başlamış Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray taraftarı alkışlayacakmı ??? :D
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 jacabo said: bizim soyadlar ne kötü ya bizim ? fenerli olucam diyodun oldun sanırım. hayırlı olsun sanada
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bonjo said: Sosyal medyada yeni bir tartışma konusu başlamış Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray taraftarı alkışlayacakmı ??? :D fenerbahce neyi kazaniyor ya ahah. kupakizi fenere bak sen, (buyuk ihtimalle) $ikesiz seneler sonra farkla lider oldu diye su laflari soyleyebiliyorlar filan.
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kermit said: jacabo said: bizim soyadlar ne kötü ya bizim ? fenerli olucam diyodun oldun sanırım. hayırlı olsun sanada lan türklerin cohel fenerli olucam demedim skler böyle aşın izdirabını beşiktaşı bırakıcam dedim yozgat yimpaşı düşünüyorum
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 valequenta said: Bonjo said: Sosyal medyada yeni bir tartışma konusu başlamış Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray taraftarı alkışlayacakmı ??? :D fenerbahce neyi kazaniyor ya ahah. kupakizi fenere bak sen, (buyuk ihtimalle) $ikesiz seneler sonra farkla lider oldu diye su laflari soyleyebiliyorlar filan.aglama melis.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Alkışlamak kişiye kalmış ama görmemişler gibi kupa töreninde stad ışığı kapattırmazlar herhalde sdf.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 valequenta said: Bonjo said: Sosyal medyada yeni bir tartışma konusu başlamış Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray taraftarı alkışlayacakmı ??? :D fenerbahce neyi kazaniyor ya ahah. kupakizi fenere bak sen, (buyuk ihtimalle) $ikesiz seneler sonra farkla lider oldu diye su laflari soyleyebiliyorlar filan. yoo sürekli derbilerde tokatladıgımız icin soyleyebiliyoruz o lafları. hayır yaşında tutuyor o maclara ama bilincaltına attın heralde :)
fenn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Fener'in heykelini dikelim şampiyon olursa lafımı yineliyorum
benjani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://3.bp.blogspot.com/_W1hrchiHCN8/SdsizqSbLYI/AAAAAAAAAKg/VjNCfFBsiU0/s400/geliyoruz+sami+yen.jpg
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://img141.imageshack.us/img141/986/adanate7.jpg
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 zaaa nasi kosuyo volkana bak sdfsdf
Öne çıkan mesajlar