Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 dünya derbisi diyoruz 1,5 pozisyon var maçta
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://tweetspor.com/wp-content/uploads/2013/11/felipe_melo.jpg Hepinize iyi geceler gençler, bi dahaki viraja çok hızlı girmeyin sonra devriliyorsunuz sdfgfdasfsg
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Esnaf said: 2. döneminin son senesinde sezon sonuna kadar kalsa fb şampiyon olamıyacaktı yani aslfkaslf iddia yok. sadece istatistik.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: dünya derbisi diyoruz 1,5 pozisyon var maçta şunu bi biz diyoruz herhalde :) bi 10 yıldır izlediğim hiç bir gs-fb maçı zevkli değildi. ya iki taraftan biri çok ezici üstündü yada her ikisi de çok kötüydü
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/_np/0839/23940839.jpg
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 şu melonun dili kıvrılıp bi tarafına girmiş ya çok hoşuma gitti. bülent korkmazdan bu yana bazı futbolcuların insan içine bile çıkmaması gerektiğini düşünüyorum. emrede bunlardan biri ancak. melo kadar terbiyesiz ve seviyesinizi görmedim. bu arada pascal da gereken cevabı vermiş https://twitter.com/pnouma21/status/452905843563196416
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 GS yi kutlarım, izlediğim en boktan derbilerden biriydi. Futbol namına zevk veren tek kişi snejder di. Gerisi kavgaya gelmiş
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ula yenildik harbide ne bileyim üzülmedim böyle 13 puan fark olunca pek bir atraksiyon olmuyor ama hakkaten çok pohtan maçtı kahvede verdiğim 6tlye üzüldüm.
janis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Selçuk bu saatten sonra koparır ipleri GS ile. Bence o olay maçın önüne geçti, şuan gs futbolcular bu olayı konuşuyorlardır. Adam resmen formayı çıkardı verdi ellerine. Mancini gibi adamda yutmaz bu olayı. İkisinden biri gider. Bu büyük ihtimalle selçuk olur.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 mancini de yutmaz, unal basgan da, konusup anlasamazlarsa tek yon bilet.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 unity said: mac selfiesi size. montaj mı gerçek mi?
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu macla beraber fenerin sampiyonlugu haketmedigi, birileri tarafindan sampiyon yapildigi tescillenmis oldu eze eze yendik resmen, yari sahadan cikamadi fener. emre nin kapasitesi yetemedi meloyla ugrasmaya.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 evet o birilerinin birinin selçuk olduğunu düşünmeye başladım...
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 serjuhan said: Selçuk dediğin adam 1,5 senedir top oynamıyor üstüne bu sene takımı dinamitliyor. Zerre haklı değil. Geçen maçta da sakatım ayağına çıkmıştı. Bu maçı show yapmak için seçti eminim. Gitsin nereye istiyorsa. Ama bu yabancı sınırı oldukça bu yerli topçular çok başa bela olur. katılıyorum
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 DoruK said: bu macla beraber fenerin sampiyonlugu haketmedigi, birileri tarafindan sampiyon yapildigi tescillenmis oldu eze eze yendik resmen, yari sahadan cikamadi fener. emre nin kapasitesi yetemedi meloyla ugrasmaya. eze eze 1 kişi eksik rakibe karşı 90 dakikada 3 pozisyon buludunuz?
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 biri çocuğu olursa ismini taşındı koysun gördükçe gülüyom
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Esnaf said: 2. döneminin son senesinde sezon sonuna kadar kalsa fb şampiyon olamıyacaktı yani aslfkaslf nouma da bu resmi paylaşmış ahahaha gs'li birisi melo'nun dil çıkarttığı resmi koyup melo'dan sana cevap var diyor. pascal da bu resmi koyup ''sağol canım sen de selamımı söyle'' diyor sdsfs hesabı korumaya falan aldı adam
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben de onu sorucaktim, diger elemaninkiler gozukmuyo, ne dedi de cevap verdi acaba diye. niye noumaya laf atmis ki adam.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 öncesini bilmiyorum. pascal abi adam geri durmaz ki sdsf
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://s14.directupload.net/images/140406/3dh3ufyz.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 µh said: DoruK said: bu macla beraber fenerin sampiyonlugu haketmedigi, birileri tarafindan sampiyon yapildigi tescillenmis oldu eze eze yendik resmen, yari sahadan cikamadi fener. emre nin kapasitesi yetemedi meloyla ugrasmaya. eze eze 1 kişi eksik rakibe karşı 90 dakikada 3 pozisyon buludunuz?pozisyona girmeye calismadi ki takim, kedinin fareyle oynadigi gibi oynadi 90 dakika bakma selcukun kari tripleri olmasa 4-5 atardi gs
Öne çıkan mesajlar