Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Derbi Son Viraj | Galatasaray v Fenerbahçe @ 6.04.2014 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://tweetspor.com/wp-content/uploads/2013/11/felipe_melo.jpg

Hepinize iyi geceler gençler, bi dahaki viraja çok hızlı girmeyin sonra devriliyorsunuz sdfgfdasfsg
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

dünya derbisi diyoruz 1,5 pozisyon var maçta

şunu bi biz diyoruz herhalde :) bi 10 yıldır izlediğim hiç bir gs-fb maçı zevkli değildi.
ya iki taraftan biri çok ezici üstündü yada her ikisi de çok kötüydü
Mesaj tarihi:
şu melonun dili kıvrılıp bi tarafına girmiş ya çok hoşuma gitti. bülent korkmazdan bu yana bazı futbolcuların insan içine bile çıkmaması gerektiğini düşünüyorum. emrede bunlardan biri ancak. melo kadar terbiyesiz ve seviyesinizi görmedim. bu arada pascal da gereken cevabı vermiş

https://twitter.com/pnouma21/status/452905843563196416
Mesaj tarihi:
Selçuk bu saatten sonra koparır ipleri GS ile. Bence o olay maçın önüne geçti, şuan gs futbolcular bu olayı konuşuyorlardır. Adam resmen formayı çıkardı verdi ellerine. Mancini gibi adamda yutmaz bu olayı. İkisinden biri gider. Bu büyük ihtimalle selçuk olur.
Mesaj tarihi:
bu macla beraber fenerin sampiyonlugu haketmedigi, birileri tarafindan sampiyon yapildigi tescillenmis oldu

eze eze yendik resmen, yari sahadan cikamadi fener. emre nin kapasitesi yetemedi meloyla ugrasmaya.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Selçuk dediğin adam 1,5 senedir top oynamıyor üstüne bu sene takımı dinamitliyor. Zerre haklı değil. Geçen maçta da sakatım ayağına çıkmıştı. Bu maçı show yapmak için seçti eminim. Gitsin nereye istiyorsa. Ama bu yabancı sınırı oldukça bu yerli topçular çok başa bela olur.

katılıyorum
Mesaj tarihi:
DoruK said:

bu macla beraber fenerin sampiyonlugu haketmedigi, birileri tarafindan sampiyon yapildigi tescillenmis oldu

eze eze yendik resmen, yari sahadan cikamadi fener. emre nin kapasitesi yetemedi meloyla ugrasmaya.

eze eze 1 kişi eksik rakibe karşı 90 dakikada 3 pozisyon buludunuz?
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

2. döneminin son senesinde sezon sonuna kadar kalsa fb şampiyon olamıyacaktı yani aslfkaslf

nouma da bu resmi paylaşmış ahahaha

gs'li birisi melo'nun dil çıkarttığı resmi koyup melo'dan sana cevap var diyor.

pascal da bu resmi koyup ''sağol canım sen de selamımı söyle'' diyor sdsfs hesabı korumaya falan aldı adam
Mesaj tarihi:
µh said:

DoruK said:

eze eze 1 kişi eksik rakibe karşı 90 dakikada 3 pozisyon buludunuz?
pozisyona girmeye calismadi ki takim, kedinin fareyle oynadigi gibi oynadi 90 dakika

bakma selcukun kari tripleri olmasa 4-5 atardi gs
  • Yeni Oluştur...