ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Hdomag kendisine yakışan mallıkta bi video yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 oy verirken heyecandan pusulaya sıçtım, geçersiz sayılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Theridone said: Baska kalemle imza atmak yasak sandikta, YSK nin verdiginden farkli kalem kullanamiyorsunuz Kendi kalemimle attım, mavi tükenmez ise sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben kendi kalemimle imza attım, mavi tükenmez kalemdi ama adam sormadı bile ne renk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 kermit said: oy verirken heyecandan pusulaya sıçtım, geçersiz sayılırmı ?oyunun rengine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bu sene Evetleri biraz daha güzel yapmıslar üst üste geçme diger taraf bulaşma şansı yok.. ama ona ragmen ben dikkatli katladım belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Sandıktakiler ilk kez genç biri geliyo, hiç gelen olmadı, aferin size falan dedi. Millet uyanamamıştır daha diye umuyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Oyu kullandım ama şöyle bir durum var verilen zarflarin ağzı kapanmıyor tam. Hatta bir sürü ağzı yarım açık zarf vardı sandıkta. Içinden kayıp düşebilir rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Verilen sandik egitiminde soylenen bu, baskandan baskasinin kalemi olmayacak dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 uk said: Oyu kullandım ama şöyle bir durum var verilen zarflarin ağzı kapanmıyor tam. Hatta bir sürü ağzı yarım açık zarf vardı sandıkta. Içinden kayıp düşebilir rahatça Ben rahatca katladim zarfi, gayet de sigdi. Cok mu bagimsiz aday vardi sizin orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Fistan said: kermit said: oy verirken heyecandan pusulaya sıçtım, geçersiz sayılırmı ?oyunun rengine göre değişir ampulün altına doğru sürüldüyse sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ahahahaha rıdvan ince girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ince falan girmemiş lan dümdüz yazmış işte nerde espri var diye 15 kere okudum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben mi yanlış anladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Theridone said: uk said: Oyu kullandım ama şöyle bir durum var verilen zarflarin ağzı kapanmıyor tam. Hatta bir sürü ağzı yarım açık zarf vardı sandıkta. Içinden kayıp düşebilir rahatça Ben rahatca katladim zarfi, gayet de sigdi. Cok mu bagimsiz aday vardi sizin orda? Zarfa sığıyor ama zarfin ağzı tam kapanmamis bir sürü zarf vardı sandıkta. Şu islatilip kapatılan yeri kastediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 zarfın dışına düşse bile sayılır bişey olmaz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Liebe said: ben mi yanlış anladım :( Malesef panpa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 xaty said: Sandıktakiler ilk kez genç biri geliyo, hiç gelen olmadı, aferin size falan dedi. Millet uyanamamıştır daha diye umuyorum sadece.. Merak ettim,istanbul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 eskişehir ama 9 gibi gittik, millet uyuodur o saatte muhtemelen hiç sıra falan yoktu zaten, direk girip attık. imza kağıdı da bomboştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 boyunu duzgun ayarlayıp koydugunuzda kapanıyor ya bizim sandıkta da cok vardı kapanmadan dışarı doğru dusen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 abi eskiden negzel mühür vardı şimdi kaşe sistemine geçmişler. üstüne de yönünü gösteren bişi koymamışlar. annem evet i ters basmış birine, ben de hafif taşırdım bi tanesinde amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 yuvarlağın tam içinde olmasada olur abi çizgilerin dışına taşmasın yeter ters mers de sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 uk said: Üstünde yönünü gösteren bişi vardı. Baskı yönünde bir EVET yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar