beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Selam, sanırım telefonumu kaybettim. galaxy ace vardı , herhangi bir android programı yoktu kayıp durumları için. telefon şu an kapalı bu arada. yapılabilecek birşey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 vatan'da haftasonu indirimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 hükümlü mü hükümsüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 mobil cihazlar bölümüne bi cenaze topiği acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 https://www.google.com/android/devicemanager?hl=tr buradan şansını dene bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Skyfire said: https://www.google.com/android/devicemanager?hl=tr buradan şansını dene bi istersen üstteki mesajı alıntıladım ama, burdan ne yapabilirim acaba? telefon kapalı ama bulan -varsa- kendi kartını falan takmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 o sayfadan anca yerini görebiliyorsun veya zil sesini çaldırabiliyorsun (önceden telefon kilitleme izni verdiysen teli de kilitleyebilirsin); ama başka google hesabı bağladılarsa telefona veya telefon kapalı ise bulamaz sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 hmm teşekkür ederim, kitleme emri vermemiştim sanırım. "konum bilgisi mevcut değil. son kullanıldığı tarih 20 mart 2014 " diyor. internete en son bağlandığım tarih sanırım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Telefonun en son acik oldugu noktayi gorursun oradan. Belki yardimci olur eger hirsiz ne yaptigini bilmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 "kilitleme ve silme özelliğini kur" diyor mesela bunun için telefondan internete bağlanılması şart, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 hayır vahiyle iniyor o özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 cerberus alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 WaNTeD said: cerberus alsaydın keşke ben genelde internete girmiyorum telden. cerberus için de internet şarttır sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Silphatos said: mobil cihazlar bölümüne bi cenaze topiği acabilirsin adam nasıl dertlenmiş lan gpu'a asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 acısını paylaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 imei yi de bilmiyorum sanırım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar