stormeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 .com bu ne iğrençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Çok kötü olmuş yeni hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Özellikle fontlar böyle kalitesiz blog sayfaları gibi. mis gibi dizaynı vardı sitenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 aynen kalitesiz blog gibi olmuş da altyazı bölümünde layout aynı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ooo leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bari flood u kaldırsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bence normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 aboo mobil'den bakma gibi bir hataya düştüm aman aman turkcealtyazi.org akarım uçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Lan 15 yıldır aynı tasarımla devam ediyordu, zamanla eksikleri giderilir. Değişiklik iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 çok basit olmuş ya.sıradan blog siteleri gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 14 dakikada stormeagle said: .com bu ne iğrençlik stormeagle said: Özellikle fontlar böyle kalitesiz blog sayfaları gibi. mis gibi dizaynı vardı sitenin stormeagle said: aboo mobil'den bakma gibi bir hataya düştüm aman aman turkcealtyazi.org akarım uçarım turkcealtyazi.org akarım uçarım reklam kokan hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bsplayer varken hala mı altyazı sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bsplayer ne yapıyor ki altyazı mı buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 sitenin tasarımı da öyle abartılacak kadar kötü falan değil ayrıca, kötü değil hatta. ne tasarımı bekliyordunuz altyazı indirilen sitede görende çok dolaşıyorsunuz zanneder. girip arama motoruna isim yazıp, download edip çıkıyorsun. sanki hergün takip ettiğiniz portal anasını satayım assdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 mac de bs player yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 BOKUM GİBİ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 baya kötü ya o kadar kötü ki kötü yani diyecek söz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 sitede geziyor musunuz siz ? ben direk arama yapıyorum altyazıyı indirip kapıyorum siteyi zaten niye bu kadar takıldınız anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 lel ben google da aradığım şey + divxplanet diye aratıyorum direkt aradığım şeyin landing page'ine gidiyorum kullanmaya başladığımdan beri, bir kere homepage'e girmemiştim şu başlıktaki linke girene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 gezmiyorum da tabi altyazıyı indirene kadar gözlerim yanıyor 2 gündğr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben torrent düşüp düşmediğine ordan bakıyordum ya ana sayfada filmi görürsem girip indiriyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Esnaf said: bsplayer ne yapıyor ki altyazı mı buluyor evet direk uyumluları getiriyor seçiyorsun kendi indirip atıyor, 4-5 siteden kontrol ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 divxplanet çok bozdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 eski layout'a dönmüşler hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 doğru mu bulmuşlar umarım o dandik tasarıma para vermemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar