df Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 taksiye 40 lira vermeyeyim diye 1000 lira fazla kira veririm diyorsun ama abartıp her haftasonu iki gün sabaha kadar içip taksiyle dönsen. 40 * 8 = 320 lira para vereceksin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Suark said: köprüyü geçme abi. Hayatının tavsiyesi bak bu =) köprüyü çıkar aradan jacabo said: köprü olacaksa bari deniz ulaşımını kullanabil Ben sabah 7.15'de Maslak'ta olduğumdan Köprüyü tıkanmadan geçiyorum sfsd. sorun olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 babacan içerenköyden mahmutbeye gidioyurm 2 senedir. O geçiş vakti 5 ayda bir 15 dakka geriye kayıyo bunun erken kalkması kışı yağmuru var. yapma körpüden geçme serviste dizlerin ağrır sorun problem çok yani. İşinin yeride güzel, tut oralardan bi ev. Zaten metro var oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 buldum ev. götüme girdi amk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kaça buldun nerede nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 1800 e. suadiye tren istasyonun orada. caddeye 1-2 dakika. minibüse de 6-7 filandır. deniz filan görüyormuş. arkadaş öyle dedi. ben dikkat etmedim. odalar büyük. yeterli, içi bakımlı..ama eski bina. girdi baya baya kira + emlakcı komisyonu. 1 sene sonunda aglayarak aile ocagına donecem sanırım param bitti diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hayatımı silken kararlar part 1923912 1.8 ne abi lordmusun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 2 kişi kalıcam. neyseki kaçacak şey ikiye bölünecek. ama gene de biraz girmiş olacak işte.. neyse. aldık bir karar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hayırlısı baya yakınsın bana bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 sen nerdesin bingilim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 üst bostancıdayım, sahile yürüyerek 10-15 dk fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 8-10 yıl Altıntepe 5-6 yılda Bostancı Lunaparkın oralarda oturdum. Minibüs yolu üzerinde olduğu anda çöplük ev bile 1.5k+ oluyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 lunaparkın o civardayım işte bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 stormeagle said: 8-10 yıl Altıntepe 5-6 yılda Bostancı Lunaparkın oralarda oturdum. Minibüs yolu üzerinde olduğu anda çöplük ev bile 1.5k+ oluyor direk. Kentsel dönüşüm ayağına iyice artmiş iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Öyle ama normalde de üst Bostancı gerçekten çok merkezi bir yer. Hani o bölgelerde yer olsa ağaoğlu falan bina dikse çok uçuk fiyatlar olur. Önünden kalkan minibüs ile pendik-kadiköy yapabiliyorsun. 2 adım yukarısı e5 metro/metrobüs Biraz aşağısı alt bostancı vapur - deniz otobüsü ile karşıya geçebiliyorsun. Bir dolmuş ile caddebostan / taksim yapabiliyorsun. Değeri bilinmiyor bence Bostancının asdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oha kiralar ucmus gercekten. ama bostanci gercekten en yasanilacak yer istanbulda. ulasim rahatligi olsun insani olsun izmiri ozletmiyor. tasinacagim sira kentsel donusum zibisi yuzunden hic kiralik ev yoktu. emlakcilar kapiya gelmeden git isareti yapiyorlardi. ben de bulabildigim tek kiralik eve ciktim buna ragmen inanilmaz ucuza kaliyorum. soylesem siniriniz bozulur dskjhfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 O minibüslere binmek yerine yürümeyi tercih ediyorum. 2 saatte anca varır gideceği yere. Metro desen anasının nikahında rahat 17-18 dakika yürümesi var yokuş yukarı. Bi sahil olayı güzel, trende geldimi tekrar giderli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kemal akguder taraflari en rahati. hem metroya hem minibus caddesine 5 dk. hem de yuruyerek sahile 15 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 evin parasını verip, kontrat imzalamaya gittiğimde ev sahibi fiyat yükseltti. tutamadım gene..hayat beni silkiyor resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ev sahipleri çoğunlukla böyle şeref yoksunu oluyor. kendimi tenzih ediyorum 50 tl zam yaptım bu sene sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 of ulan ev yok. nefret ediyorum bütün ev sahiplerinden de emlakçılardan da hiçbir bok görmeden kapora yatıranlardan da. evlerine ateşler düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Liebe said: ev sahipleri çoğunlukla böyle şeref yoksunu oluyor. kendimi tenzih ediyorum 50 tl zam yaptım bu sene sadece. Tufe oraninda yapabiliyo olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tufenin de abv. HERŞEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi yapabiliyorsun da kaçıyor gidiyor kiracı o zaman. 1 ay boşta kalsa kıçımıza giriyor o yapmaya çalıştığın faiz zarar ettiriyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aferin akıllanmışsınız sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar