Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı-kadıkoy arası kiralık daire

barbu

Öne çıkan mesajlar

babacan
içerenköyden mahmutbeye gidioyurm 2 senedir.

O geçiş vakti 5 ayda bir 15 dakka geriye kayıyo

bunun erken kalkması kışı yağmuru var.

yapma körpüden geçme

serviste dizlerin ağrır
sorun problem çok yani. İşinin yeride güzel, tut oralardan bi ev. Zaten metro var oraya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
1800 e. suadiye tren istasyonun orada. caddeye 1-2 dakika. minibüse de 6-7 filandır. deniz filan görüyormuş. arkadaş öyle dedi. ben dikkat etmedim. odalar büyük. yeterli, içi bakımlı..ama eski bina.

girdi baya baya kira + emlakcı komisyonu. 1 sene sonunda aglayarak aile ocagına donecem sanırım param bitti diye sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ama normalde de üst Bostancı gerçekten çok merkezi bir yer. Hani o bölgelerde yer olsa ağaoğlu falan bina dikse çok uçuk fiyatlar olur.

Önünden kalkan minibüs ile pendik-kadiköy yapabiliyorsun.
2 adım yukarısı e5 metro/metrobüs
Biraz aşağısı alt bostancı vapur - deniz otobüsü ile karşıya geçebiliyorsun. Bir dolmuş ile caddebostan / taksim yapabiliyorsun. Değeri bilinmiyor bence Bostancının asdash
Sosyal ağlarda paylaş

oha kiralar ucmus gercekten.
ama bostanci gercekten en yasanilacak yer istanbulda. ulasim rahatligi olsun insani olsun izmiri ozletmiyor.
tasinacagim sira kentsel donusum zibisi yuzunden hic kiralik ev yoktu. emlakcilar kapiya gelmeden git isareti yapiyorlardi. ben de bulabildigim tek kiralik eve ciktim buna ragmen inanilmaz ucuza kaliyorum. soylesem siniriniz bozulur dskjhfks
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...