k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Biraz önce mesaj geldi telefonuma, biri mail adresime giriş yapmaya çalışmış. Hefei, Anhui, Çin Halk Cumhuriyeti diyor. Bu ne abi, böyle bir şey gören duyan var mı daha önce ? Girişi engellemiş google ama anlamadığım bir şey var bu tarz mailler hatalı giriş denemesi ile geliyor mu yoksa doğru şifreyle girmeye çalışınca mı engelleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hepsi aynı anda zıplarsa mailini hacklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ne alaka yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cin'in sagi solu belli olmaz. alakasiz ip'den login olunca uyariyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 şifrem çok dandirik bi şeydi ama böyle bir şeyin başıma gelmesi için de hiçbir sebep yok yani. çok enteresan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 çinli karılaramı yazıon çağal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 vpn proxy yada saçma sapan bi dns kullandıysan belki odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Aynısı banada oldu geçen gün, normalde kullanmadığım bir mail adresim var, doğrudan asıl adresime forward ediliyor mailler. Oraya girmeye cabalamislar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bana da şu sıralar çok sık uyarı maili gelmeye başladı. özellikle yahoo hesabım için devamlı çin'den birileri girmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mal said: vpn proxy yada saçma sapan bi dns kullandıysan belki odur. Vpn de proxy de kullanmıyorum. Dns de google dnsleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şifreyi ve aynı şifreyi kullandığın her yerin şifresini değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şifre dandikti değiştirdim zaten de aynı şifreyi başka hiçbir yerde kullanmıyordum. Kaspersky de var hep açık pcyi de tarattım hiçbir şey çıkmadı. Aklım almıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 mevcut şifre birilerinin içinde onyüzibinonbin haxlanmış şifre/username bulunduran databeseinde var demekki, ordan denemiştir login botlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 benim de yahoo mailimi hackliyorlar ara ara cep telefonuma onay kodu geliyor sklfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Acaba oyunlarla ilgisi olabilir mi ? Wow filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 İnternet hayatımıza gireli 25 yıl olmuş, hala mail hackleme girişimlerine şaşıran mı kalmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Benim 10 yıldır falan aynı şifrem, hiç çalınmadı hesabım. Ne oyun hesabım ne de mailim falan. Nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. edit: Ama şifrelerimi kategorize ettim. Şöyle; Önemli şifrem: Büyük/küçük harf, numara, özel karakter içeriyor ve 12 karakter. Bu genelde bankacılık ve mail şifrem. Sosyal medya (twitter, fb, pati vs. için): 8 karakter sadece harf ve rakam. Dandik şifrelerim : genelde forumlarda, çöp sitelerde kullandığım sıralı 123123123, asdasd123 gibi şifreler. Yıllardır işe yarıyor bu yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 toggie said: İnternet hayatımıza gireli 25 yıl olmuş, hala mail hackleme girişimlerine şaşıran mı kalmış yahu. birkaç aydır hiçbir şey indirmedim sanırım oyun yamaları dışında. zaten oynadığım 3-4 tane oyun var. onları da ben indirmiyorum zaten kendi kendilerine güncelleniyorlar. bu yüzden şaşırıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bana da olmustu iki uc kez.niye hep cin ya baska ulke mi yok sifreni değiştir gitsin ya dusunme cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar