DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gocebe hayata gececegimden dolayi 10 yildir falan desktop pcmde sakladigim belgelerimi, resimlerimi vs. tasiyip her yere yanimda goturebilecegim bi external hdd lazim cok bi ozellige sahip pahali bir sey olmasina gerek yok sadece aldiktan 1 yil sonra bozulup kufur ettirmesin yeter. oraya buraya koyup tasirken darbe almasini onleyici kaucuk bi kabi falan olsa fena olmaz ama asil istedigim guvenilir bisi olmasi. external hdd konusunda cok bilgim yok hangi marka iyidir hangisinden uzak durmak lazim fln, bi model onerebilecek olan var mi sunu al diye? 300 gb falan bu arada depolayacagim dosyalar cok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 mekanik olup bozulmayan birsey yoktur tatlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 2.5" WD elements kullanıyorum. İlkini alalı 3 sene olacak, 500gb olanı şu an kardeşim kullanıyor tık demedi daha. Bende 1tb olanı var, babamlara da smarttv falan alınca yine 1tb usb 3.0 olanından aldık, o da 4. ayını deviriyor bir sıkıntı yok. son aldığımız bu, ince , güzel bi kasası var http://bimeks.com.tr/urun/128604/wd-1-tb-elements-2-5-usb-3-0-external-hard-disk.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Western Digital al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Western DigitAL geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 az bozulanından olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 benim tavsiyem google drive gibi bir cloud yapi kullanman hdd dedigin bozulmasa bile caliniyor birsey oluyor yazik oluyor o kadar fotografa. ben parasi neyse veriyorum, huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bende wd 2 gb olanı kullanıyorum, bozulursa çok kötü olur rüyalarıma giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 az bozulan istiyorsan, samsunglara bak. darbelere de daha dayanıklı oluyor ama pahalı. wd ve seagate fiyat/performans hep. wd dahili/harici hep başıma iş açtı benim. darbelere karşı dayanıklı değil. bir karış mesafeden düşürsen bozuluyor. printer'ın üstünden masaya düşürmüştüm. dahili olarak kullanırken bir keresinde pc donduğu için düğmeden kapatmıştım. 3 tb'lık hdd komple silinmişti, gidip suratlarına fırlatmıştım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://petapixel.com/assets/uploads/2014/03/416687333197-620x176.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 İki disk al harici. Biri evde dursun. Kaybını minimuma indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 1tb yetioda artio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Norak said: http://petapixel.com/assets/uploads/2014/03/416687333197-620x176.png Aylık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 öyleydi galiba yeni ucuzlatmışlardı geçen, bide opendrive var bayaa çok kullanıcısı olan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Yıllık 30-40$ olmalı 1tb, şu hali pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aylık 1tb için 10 dolar verceğime gider kasa kiralar oraya korum hdd mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aylik 10 dolar gereksiz masraf box zaten 50 gb free veriyor ama yavas net baglantisi vs ugrastirmayacak her an elimin altinda olcak bisi lazim ondan hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 gene garantisi yokki onun, durduğu yerde sebepsiz yere bozulan bişi hdd. cloud için kullanılan diskler normal hdd değil zaten sdf. ben çift hdd yöntemi ile 1998den beri tek mb data kaybetmedim misal, şimdi tek hdd tek cloud oldu son 1-2 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 stimpak said: 2.5" WD elements kullanıyorum. İlkini alalı 3 sene olacak, 500gb olanı şu an kardeşim kullanıyor tık demedi daha. Bende 1tb olanı var, babamlara da smarttv falan alınca yine 1tb usb 3.0 olanından aldık, o da 4. ayını deviriyor bir sıkıntı yok. son aldığımız bu, ince , güzel bi kasası var http://bimeks.com.tr/urun/128604/wd-1-tb-elements-2-5-usb-3-0-external-hard-disk.aspx vatanda 179 lira. alsam mı ben de bi tane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bide cloud alırken mümkünse unlimited olsun, ve mirroring yapmasın, bunlardan pek yok ama arada iyileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 beatifulmind said: aylık 1tb için 10 dolar verceğime gider kasa kiralar oraya korum hdd mi lol Sen olayı anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Norak said: bide cloud alırken mümkünse unlimited olsun, ve mirroring yapmasın, bunlardan pek yok ama arada iyileri var. Ben kendi cloudumu kendim yaptım, içine de externalin diskini koydum. http://www.webdenal.com/zyxel-nsa-320_426504.html Oha 10 günde 30 lira ucuzlamış tüh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 116$ + bide externala verdiğin para :p kaç tb? bi voltaj sapıtmasına/elektrik git-gele bakıyor malesef hepsi. benim şu an 1.8tb cloudum var aylardır toplam ödediğim para 50$ falan olcak işte nisanda sfd. olurda kazara data kaybedersem 30 day backup var ordan geri yüklüyorlae anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Externali zaten önce aldım ya 3,5luk disk pek taşınmıyordu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar