Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bozulmayan external hdd

DoruK

Öne çıkan mesajlar

gocebe hayata gececegimden dolayi 10 yildir falan desktop pcmde sakladigim belgelerimi, resimlerimi vs. tasiyip her yere yanimda goturebilecegim bi external hdd lazim

cok bi ozellige sahip pahali bir sey olmasina gerek yok sadece aldiktan 1 yil sonra bozulup kufur ettirmesin yeter. oraya buraya koyup tasirken darbe almasini onleyici kaucuk bi kabi falan olsa fena olmaz ama asil istedigim guvenilir bisi olmasi. external hdd konusunda cok bilgim yok hangi marka iyidir hangisinden uzak durmak lazim fln, bi model onerebilecek olan var mi sunu al diye? 300 gb falan bu arada depolayacagim dosyalar cok degil.
Sosyal ağlarda paylaş

2.5" WD elements kullanıyorum. İlkini alalı 3 sene olacak, 500gb olanı şu an kardeşim kullanıyor tık demedi daha. Bende 1tb olanı var, babamlara da smarttv falan alınca yine 1tb usb 3.0 olanından aldık, o da 4. ayını deviriyor bir sıkıntı yok.

son aldığımız bu, ince , güzel bi kasası var
http://bimeks.com.tr/urun/128604/wd-1-tb-elements-2-5-usb-3-0-external-hard-disk.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

az bozulan istiyorsan, samsunglara bak. darbelere de daha dayanıklı oluyor ama pahalı. wd ve seagate fiyat/performans hep. wd dahili/harici hep başıma iş açtı benim. darbelere karşı dayanıklı değil. bir karış mesafeden düşürsen bozuluyor. printer'ın üstünden masaya düşürmüştüm.

dahili olarak kullanırken bir keresinde pc donduğu için düğmeden kapatmıştım. 3 tb'lık hdd komple silinmişti, gidip suratlarına fırlatmıştım sonra
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

2.5" WD elements kullanıyorum. İlkini alalı 3 sene olacak, 500gb olanı şu an kardeşim kullanıyor tık demedi daha. Bende 1tb olanı var, babamlara da smarttv falan alınca yine 1tb usb 3.0 olanından aldık, o da 4. ayını deviriyor bir sıkıntı yok.

son aldığımız bu, ince , güzel bi kasası var
http://bimeks.com.tr/urun/128604/wd-1-tb-elements-2-5-usb-3-0-external-hard-disk.aspx

vatanda 179 lira. alsam mı ben de bi tane ya.
Sosyal ağlarda paylaş

116$ + bide externala verdiğin para :p kaç tb?

bi voltaj sapıtmasına/elektrik git-gele bakıyor malesef hepsi.

benim şu an 1.8tb cloudum var aylardır toplam ödediğim para 50$ falan olcak işte nisanda sfd. olurda kazara data kaybedersem 30 day backup var ordan geri yüklüyorlae anında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...