progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5rd2bFfwBg0 hiç hevesim kalmadı ya oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 43 gbmiş oyun. Bunu insan oynayacak insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 O boktan dokular nası 43gb tutmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=41Y8t1IBTlA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 UK demesi şey olmuş sanki biraz :p Ubisoft has confirmed that their upcoming titles won't be available on the UK version of Valve's digital store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bir metal gear bunun kadar ilgi odagi olamadi cok uzuluyorum en buyuk kaybi pc degil konsol oyunu olmasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ps4 de cikti bu , ama 980p diye pc de oynamayi dusnuyorum. var mi ps4 versiyonu satin alan, graifkler nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oyunun çıkışına az kaldı, unity için ucuzluk arayanların bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gamergate'te de %20 indirim kodlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Aldım da isten güçten zamanım olmadı oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Beyler almak isteyen olursa 100tl ye satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Oyunun geçtiği yerlere göre oyun dili seçen manyak var mı benim gibi merak ettim. Ben İtalyanca dublajı daha çok sevmiştim AC 2 ve Brotherhood'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ee oyle olunca ingilizce hicbir dublaj olmuyor mu ? yani ingilizce alt yazi en azindan ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ps4'te full hd peç falan gelcek mi ? gelcekse alayım. ac2'den sonra bunu severim gibi geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Altyazı oluyor tabi, onun da dilini değiştirebiliyorsunuz. Hiç yapmadıysanız daha önce tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Red said: ps4'te full hd peç falan gelcek mi ? gelcekse alayım. ac2'den sonra bunu severim gibi geldiydi. belli değil daha. Black Flag'e çıktığı gün 1080p patchlemişlerdi de bunda hiç öyle bir şey demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 progamer said: Red said: ps4'te full hd peç falan gelcek mi ? gelcekse alayım. ac2'den sonra bunu severim gibi geldiydi. belli değil daha. Black Flag'e çıktığı gün 1080p patchlemişlerdi de bunda hiç öyle bir şey demediler. bende ps4 e 1080p gelirse satin alicam ps4 e , peki black flag e hic bahsetmeden bi anda mi patch i getirdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 day 1 patch varmış ps4'te ama 1080p gelmiyor. Bugfix sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 görünce dayanamadım aldım oyunu ps4'e sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 1080 gelsin alırım ps4. hiç kör edemem gözleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 dun ign 'de video seyrettim de, inanilmaz detayli, ps4 de oyle olamaz grafikler. ps4 e alanlar bi baksa da soylese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 2 saat oynadım geldim. grafikler kötü değilmiş ya. Hani o screenshotlardaki kadar rahatsız etmedi oynarken. 1080p kadar net değil de. Koymadı yani 900p sdf Feci pop in var harbiden ama. Dümdüz yolda koşarken ilerde insanların bi anda ortaya çıktığını görebiliyorsun, hatta bazen yanından geçerken kıyafetleri değişiyor. Framerate sıkıntısı da var. Çok fazla aksiyon olan bi görevde düştü baya fps. Hani direk takılma olmadı da, rahatsız ediyor. PS4 yetememiş gibi, yada optimizaston kötü. Grafikler genel olarak güzel ama, özellikle binaların içleri çok detaylı, suratlar da öyle. Eğer şunu ultrada kaldıracak bir PC'im olsa öyle oynamak isterdim de, olmadığından PS4 yine gidiyor yani. Free run da yeni kontrol sistemi iyi olmuş ama animasyonlarda sıkıntı var. Daha doğrusu arada çok fantastik atlayışlar filan yapıyor Arno. Baya süzülüyor havada sdf Combat'da o kadar değişik değil ya. Counter kill yok ama yine saldırmasını bekle, parry'le sora, sora vur vur vur, sora bi daa saldırsın şeklinde gidiyor. 3-4 kişi zorlamadı pek de daha oyunun başındayım tabii. Hikaye de hoşuma gitti şimdilik. Bi ara hafiften Count of Monte Cristo'ya da bağladı. Yalnız harbi hekes ingiliz aksanıyla konuşuyor hiç Fransa'da geçiyormuş havası vermiyor, arada 2-3 Fransızca kelime söylemeseler. Paris'e gelene kadar oynadım tabii daha. Patch'de de 1080p yokmuş harbi. Glitch filan oluyor ama hala arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Ben de dün aldım ps4e, grafikler iyi lakin inanılmaz fps düşüşleri oluyor. Paris gördüğüm en kalabalık AC şehri ve kalabalıkta fps yerlerde. Hatta bazen olmadık yerlerde de tekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 oyunu tv den normalde kullandığım 27 inch ekrana takınca harbi grafikleri daha kötü oldu sdf. birde paris'te çok daha fazla frame drop oluyor. abv ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar