Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 scroll down fln yapınca böyle titretiyor, geri sardırıyor falan bir anlığına sayfayı. bozuldu mu acaba? eskiden boktan mouselar bozulunca böyle olurdu laptopta aldığım küçük 20 tl'lik olanlar falan :/ mouse da bu: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=2&g=ftr bi de bi kere bozuldu bu garantiye verdim yenisini verdiler falan. sol tuşu aşırı hassaslaşmıştı basınca 3-4 kere basıyodu hatta. valla yine bozulduysa kafam girsin artık ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 20 tl microsoft da öyle bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi çok anlamıyorum ben bu tarz çevre birimlerinden. çok oyun fln oynuyorum ama böyle fps'de böyle turnuvasal ayarlar yapan nördlükte değil. gittim vatana şöyle dedim güzel bi mouse alayım. elledim seçtim aldım. gayet de memnundum bu zamana kadar ne bilem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bozulan tt malı ilk kez duyuyorum, bozulmsutur herhal. olmadı driverına bi bak thresholdu falan sıfırlanmıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fakir misin black-ice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 fakirim. 170 lira saymıştım zamanında lan çok bi mouse için. daha da kötüsü ben klavyesini de almıştım set şeklinde takılıyodum böyle kırmızı ışıklı fln çok güzel :( yine TT alırım setim bozulmasın. bi driverlara bakayım bu arada cuce eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bozulmuştur abi benim de emektar x7'im aynısını yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 çok üzdünüz olm beni. şunu yap geçer demenizi beklemiştim hep. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 baksanıza abi koltuğumla bile uygundu ya :P fotobonus -kedi sevenlere: esneyen skotiş fold, -sequo'ya: raftaki 200 tl http://s29.postimg.org/gjmiwps5z/unnamed.jpg tt alsam şimdi yine bozulcak sanki bile bile lades olacak. 200'lükleri falan iyi duruyo bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ya git g400 al sinirlendirme insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kırmızı ışıklısı yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Kediyi karsi odemeli kargolasana bi sevip geri yollarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Surata bak allemyarappim yea cok sevimli esek sipasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abimin ya yollatmaz gel burada sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Kediyi ver razer deathadder gonderip 4g li mousepad i de hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Pron izlerken related videoslara fazla tıklarsan yeni sekmede açmak için ondan bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abine sormaya mi gittin nere gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Acip temizle abi icini gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kavanozdaki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 tuzlu fistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Olm kedi süper ya. Değil fakir sevil olsan bile çok kıskandım a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bendede vardı bundan sol tuş patladı,yolladım yenisini verdiler sonra sattım 0 fiyatına , bi ipnelik var bu tt de ama harbi çok gözel şekli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 olm benim de sol tuş patladı işte yazdım ilk postta. bana da yenisini verdiler keşke ben de satsaymışım bea. kavanozda da badem var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kedi süpermiş cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bazı mouse'ların altında, misal benim g9x, bir tuş oluyor. o tuş ile scroll'u gevşek ya da sert yapabiliyorsun. güzel bir olay. konuyla alakası yok ama belki birinin işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar