paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Troll dolacak simdi ama kendimi size yakın hissediyorum beyler :( 6 aya yakındır bir ilişkim var. Başlarda güzeldi bir ara sevmediğim kendimi kandırdığımı düşünüyordum falan kötüydü ayrılmıştık. Şimdi her şey iyi gibi ama böyle arada bazen acaba yeni insanlar mi tanısaydım diyorum çünkü kız arkadaşım önceden de tanıdığım biriydi. Böyle seviyorum lan aslında ama bazen de bazen diyorum işte. Hani flortlesme aşamaları falan hiç olmadı bizde. Yeni insanlar tanımak yazmak onun hayatını tanımak dinlemek arkadaşlarıyla tanışmak ne bileyim güzel şeyler biz zaten bayadir arkadaştık. Ama ne bileyim ayrılınca da olmadıydı kıskandım ettim olmadı. Şimdi sıkıntı kız arkadaşım daha önce hiç biriyle cinsel ilişki yaşamamış. Benle de yaşamak istiyor ama ben böyle ulan acaba olmasa mi diyorum. Sonrada diyorum ki ulan önceden ben hiç düşünmezdim sonrasını tereddüt etmezdim bu hatuna tereddüt ediyor isem büyük bir sıkıntı var diyorum. Napacağımı bilemiyorum lan nolur biri bi nasihat versin :( ama sevişmek de istiyorum yani çekiyor beni. ( şimdi diyeceksiniz ki yok istemeseydin bir de Angut) özet. Derdimi s.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 İçinde ergen kalmış. o kıza da büyük haksızlık, senin ilişkide oldugun insanın kafasında böyle düşünceler uçsa agzını geleni söylersin. Ben de söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 go with the flow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 JOKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 o kadın sevişmek istiyorsa sevişirsin abi sıkıntı yok. çünkü: zar çocuklukta korusun diye var olmuş bir şeydir. o kadın senden ayrıldıktan sonra sevebileceği adam zar arayacaksa zaten sıkıntı yoktur. yanlış sevmiştir. gogo no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ilişkiye girme biraz daha zaman geçir önce kendin anla ne hissettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Laraken said: o kadın sevişmek istiyorsa sevişirsin abi sıkıntı yok. çünkü: zar çocuklukta korusun diye var olmuş bir şeydir. o kadın senden ayrıldıktan sonra sevebileceği adam zar arayacaksa zaten sıkıntı yoktur. yanlış sevmiştir. gogo no rmk. Tamam da kardeşim kız için düşünüyorum ben. Çok değer veriyorum ona şimdi bir gün ayrılınca bir şey olunca üzülsün istemiyorum ne bileyim aq tamam saçma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Laraken said: o kadın sevişmek istiyorsa sevişirsin abi sıkıntı yok. çünkü: zar çocuklukta korusun diye var olmuş bir şeydir. o kadın senden ayrıldıktan sonra sevebileceği adam zar arayacaksa zaten sıkıntı yoktur. yanlış sevmiştir. gogo no rmk. Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6 aydır sevişmeyip napıyosunuz canınız sıkılmıyo mu bence sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bilocan falan var ne bileyim çeşitli türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 neyse ya daha uzatmamın anlamı yok. hepiniz hiç sevişmemiş insanlarsınız ki evleneceğiniz kadından da onu bekliyorsunuz yani. oh... wait... haklısınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6 aya yakındır bir ilişkim var. kendimi size yakın hissediyorum beyler no no no no no no noooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Seninle aynı yatağa girip sana kendini teslim edecek kadar seviyorsa seni, önce onu sevip sevmediğinden emin ol, seviyorsan da birlikte ol, sonuçta belki çok daha güzel zamanları beraber yaşayarak çok daha fazla paylaşımınız olacak ve sonunda daha mutlu olacaksınız. İçinde şüpheler varsa zor bir durum, kolaylıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sevgililik bir yanda seks bir yanda olur mu? öyle ayrım yaptıkça hastalıklı bir hâl alır ilişki. yitirdiğiniz 6 aya yazık, sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aa zina okey beyler gogo sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 patlat gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6 ay evcilik mi oynadiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sürtünme kaynakli 2. derece yaniklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 'Bana zarlar hileli' Mirkelam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bi gün ayrılırsınız. sonra kız gider başkasıyla birlikte olur sende sinirden kendini silkersin. ben diyim. el oğlu senin gibi ince düşünmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bakireliğe anlam yüklemeyin abi lütfen artık. sene 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahimpolat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 @op arkadasim bu konuda rasyonel bi değerlendirme yapilip da sana mantikli bir oneride bulunulmasini bekleme zira konumuz aşk, mantik yok. nasil icin rahatsa, nasi mutluysan onu yapicaksin. bu isler boyle. sevisme mevzuu yerine ben bu kiza ikiyuzluluk yapiyorum diye kafa yorsan daha iyi. pisman olcam diyosan, hemen ayril seviyorum diyosan sağa sola bakmayi kes opuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 imamizer said: bi gün ayrılırsınız. sonra kız gider başkasıyla birlikte olur sende sinirden kendini silkersin. ben diyim. el oğlu senin gibi ince düşünmez çünkü. ayrilirlarsa kiz baskasiyla birlikte olmasin mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ah alma sakin ah almak cok fena senden cikmasa da cocuklarindan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ah uh oh alabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar