Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yekta'da ilk maçın gazıyla bir anda kendini xavi ilan etmiş herhalde. bi bok yaptıkları yok

selcuk ve burak zaten yatacak yerleri yok
Mesaj tarihi:
geçen sene şamp ligindeki burak dopingli falandı herhalde. öyle performanslar gösteren adam nasıl böyle mal olabiliyor lan tekrar. nasıl bir vizyonsuzluk bu sdfs
Mesaj tarihi:
işte bi frikik attı şişirdik adamı

ben burda selcuk topçu değil diyordum ilk geldiği zaman da. burak da aynen. ne anamız kaldı ne bacımız sdfds

selcuk tam bir süperlig topçusu. koy koşsun oynasın hırslı efendi adam. ama yetenek falan yok yani. hüseyin cimcir'in firikik atanı
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

selçuk inanılmaz kötü ya.adam aldığı her topu kaptırdı LAN

Bana da topu alinca willian ramirez cahill bassa , anamin cikarttigi yere geri donerdim heralde
Mesaj tarihi:
abi burak out her şekilde. ne top tuttu, ne kanat akımı hiç birşey yok.

hayro daha iyi olurdu yemin ediyorum.

hepsini geçtim niye her topu geri oynuyoruz lan. ya kaleye, ya defansa habire geri atıyoruz topu lan. 4 galatasaraylı var 2 chelseali, bizimkiler geri top atıyor.

mancini basgandan ikinci yarı dokunması bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Abi adamlar 5.viteste top oynuyo biz 3.viteste. Olmuyo yani. Futbolcuları suçlamak teknik direktörü suçlamak falan anlamsız.

Terry 15 senedir, Lampard 13 senedir,Cech 10 senedir, ivanovic 6 senedir gibi bi istikrar söz konusu. Yani çok alışmışlar. Toplu ortamda biri osursa kokusundan kimin osurduğunu anlarlar.
Mesaj tarihi:
burak'ın tek olayı gol atmasıydı şimdi o da yok yani tek forvet drogba çıksaydık, hayro hatta ceyhun oynasaydı, sneijder daha serbest kalırdı. gerçi selçuk inanılmaz kötü adam defansa gelip top alıyor falan
  • Yeni Oluştur...