hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Aydeee. Sevindir şu garibi, gel de üzme bu garibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ben şimdi bow oynamak istiyorum. destiny board ın sağ tarafındanda açılıyor gördüğüm kadarıyla sol tarafındanda. farkları nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 hacım sağdakiler craft soldakiler combat skill ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Harvey discordtan yazmışsın da bugün dönüş yapayım dedim kanalda değilsin ve direk mesaj atılmıyor sana. Ne soracaktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Abi klasik newbie soruları işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Soldakileri kasman lazım abi savaş skilli için. SAğdakiler craft yaptıkça gelişiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proff Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Mosquito said: Mosquito said: valla benim legendary acc. u oyuna başlamak isteyen olursa, satabilirm bu arada normalden ucuz bi fiyata. dursun bu da burda. grind beni baydı ondan yeniden başlamam heralde. bu sayfada da dursun Selamlar, Satılık mıdır hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 za zaaaa 17sinde herkeş çullanıyo. Zaten saçmaydı para ile erken girme mantığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 En son bunu demişler https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/55782-Our-Apologies-Starter-Packs-Founder-Packs/?pageNo=1 We can not make any changes to the launch schedule and can only apologize for the misunderstanding. Launch dateler https://albiononline.com/en/news/official-release-times-starter-packs anlayacağın aynısına devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 bu test server ı ne zaman açılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ben de bakarım diyordum da, eskiden US/EU 2 server vardı (farklı map bölgeleri için galiba). Artık sadece US server varmış lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paticiktekiler hangi guildde oynayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 İnfinite'de oynicam ben :( TR guildlarında oynanmaz releasede. Dayanışma yok başa buyrukluk çok fazla sisteme gelebilecek potansiyel yok gördüğüm kadarı ile. O yüzden infinite'e girdim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 şöle open world small group /duo/trio pk yapacak guild bulsam bende gelirim belki ama bulamadım daha o kafada adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Test serverını indirmeyi başarabilen var mı? çok yavaş indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 şu US muhabbetini anlamadım. avrupada server olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mosquito said: şöle open world small group /duo/trio pk yapacak guild bulsam bende gelirim belki ama bulamadım daha o kafada adam. Hacım gıcık bi tip değilsen uyum sağlamayı seviyorsan İnfinitede 10 15 kişilik bi türk kabilesi oluşturduk Akın diye bi arkadasım var o bakıyo türk kısmına. İsterseniz gelin. Ben trio roam small scale işine de girerim yani çok zevkli oluyor öyle zaten. İnfinite Envy ally'ı olcak high tier blackzoneda takılcaz :D edit: gıcık demem sebebim TR guildında oynarken çok fazla kafasına göre takılan adam vardı o yüzden dedim senlik bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 fir3blad3 said: şu US muhabbetini anlamadım. avrupada server olmayacak mı ? nope, serverlar Amerika'da, 100-150ms ping alırız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 test serverı açık bende yaklaşık bi 20 ping düşüş yaşandı yeni patchte. 170 180ken 149lardayım suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 150 kotu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Yani 180den iyi ama :D şöyle 60 70 i görmek lazım flat oyun için ama 100 de iş yapar yeter ki 100 e düşsün de. WTFAST gibi programlar denicem eğer ping ciddi anlamda düşerse satın alırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 selam arkadaslar ben çok uzun zaman wow oynadım. oyundn anlayan bi grupla hafif grup koordinasyonu gerektiren bir oyun arıyorum mmo tabiki. bu oyun hakkında bu kadar yorum var . alsam baslasam beni tutar mı ? anlatmaya gerek yok zamanında hard core wow playerdım . ne tarz oyun sevdiğimi anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Takım oyunu istiyorsan albion online kesinlikle çok iyi. smallscale ile de oyun oynanıyor. Zaten oyunun mantığı 5v5 üzerine kurulu. Zerg fightlar işin geyiği. Tam bir takım oyunu oyunu garip oldu böyle diyince de. Hardcoresan zevk alırsın oyundan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 benim accountu almak isteyen var mı oynamicam sanırım 19unda başlicak veteranlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar