Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mosquito said:

Mosquito said:

valla benim legendary acc. u oyuna başlamak isteyen olursa, satabilirm bu arada normalden ucuz bi fiyata. dursun bu da burda.

grind beni baydı ondan yeniden başlamam heralde.

bu sayfada da dursun

Selamlar,

Satılık mıdır hala?
Mesaj tarihi:
En son bunu demişler

https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/55782-Our-Apologies-Starter-Packs-Founder-Packs/?pageNo=1

We can not make any changes to the launch schedule and can only apologize for the misunderstanding.

Launch dateler
https://albiononline.com/en/news/official-release-times-starter-packs

anlayacağın aynısına devam.
Mesaj tarihi:
İnfinite'de oynicam ben :(

TR guildlarında oynanmaz releasede. Dayanışma yok başa buyrukluk çok fazla sisteme gelebilecek potansiyel yok gördüğüm kadarı ile. O yüzden infinite'e girdim ben :P
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

şöle open world small group /duo/trio pk yapacak guild bulsam bende gelirim belki ama bulamadım daha o kafada adam.

Hacım gıcık bi tip değilsen uyum sağlamayı seviyorsan İnfinitede 10 15 kişilik bi türk kabilesi oluşturduk Akın diye bi arkadasım var o bakıyo türk kısmına. İsterseniz gelin. Ben trio roam small scale işine de girerim yani çok zevkli oluyor öyle zaten.

İnfinite Envy ally'ı olcak high tier blackzoneda takılcaz :D

edit: gıcık demem sebebim TR guildında oynarken çok fazla kafasına göre takılan adam vardı o yüzden dedim senlik bir şey değil.
Mesaj tarihi:
Yani 180den iyi ama :D

şöyle 60 70 i görmek lazım flat oyun için ama 100 de iş yapar yeter ki 100 e düşsün de.

WTFAST gibi programlar denicem eğer ping ciddi anlamda düşerse satın alırım herhalde.
Mesaj tarihi:
selam

arkadaslar ben çok uzun zaman wow oynadım. oyundn anlayan bi grupla hafif grup koordinasyonu gerektiren bir oyun arıyorum mmo tabiki. bu oyun hakkında bu kadar yorum var . alsam baslasam beni tutar mı ? anlatmaya gerek yok zamanında hard core wow playerdım . ne tarz oyun sevdiğimi anladınız.
Mesaj tarihi:
Takım oyunu istiyorsan albion online kesinlikle çok iyi. smallscale ile de oyun oynanıyor. Zaten oyunun mantığı 5v5 üzerine kurulu. Zerg fightlar işin geyiği. Tam bir takım oyunu oyunu garip oldu böyle diyince de. Hardcoresan zevk alırsın oyundan baya
  • Yeni Oluştur...