Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

şu an oyunun başında p2w lik hiçbişey yok. kimse item filan satmıyor zaten. parayı verebileceğin bir yer yok. ama evet. zergfest win win.

farm kasmak için bile kendi adandaki farm alanını craftera bağışlıyorsun, hızlıca craft kassın diye. ne kadar çok farm alanı o kadar hızlı kasış.

iyi yönetilen, kalabalık bir guild her zaman bir adım önde.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun başında herkes craft kastığı için kimsenin satmaması normal. herkes toplama, işleme, craft etme, salvage atma derdinde. 1 ay sonra ah'deki manzara çok farklı olur.

zerg olayına engel olmaları gerek ya bir şekilde, bu tarz bütün oyunlarda aynı problem yaşanıyor ne yazık ki. instance'a çevirip, kişiyi taraf bazlı kısıtlamadan nasıl engellersin bilemiyorum. ödüllendirmeyi azaltsan hatta yok etsen bile insanlar "ezmek" için zergluyor.

hammer and sickle komunist ruslar ise kriz yaratırsınız aman diyim, zaten ortalık karışıl asdsadjıas
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

şu an oyunun başında p2w lik hiçbişey yok. kimse item filan satmıyor zaten. parayı verebileceğin bir yer yok. ama evet. zergfest win win.

farm kasmak için bile kendi adandaki farm alanını craftera bağışlıyorsun, hızlıca craft kassın diye. ne kadar çok farm alanı o kadar hızlı kasış.

iyi yönetilen, kalabalık bir guild her zaman bir adım önde.

Temel hatan oyunu oynamayan adama laf anlatmaya çalışmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de oyunda T4'e kadar herşeyin craftını kasarsın,kasta 1-2 saat alır ama T4 ten sonrasını kasmak biraz döt ister, neden;
- Labour point yetmez, T4 'ten sonra 100-200 diye istediği laborlar artıyor, yok ben çinliyim dersende 2xx.xxx T4'ten - T4.2 ye istiyor kolay gelsin ve artarak devam ediyor.

- Bende o kadar online süre yok :p

- Oyun parasıyla alamadığın hiçbir şey yok bu yüzden P2W denmez bence, yinede de size kalmış.

- Kale ve territory savaşları felaket zevkli.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=cAyTTqRmPXA?feature=oembed" width="459">

Taze taze :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...