Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir kaç kere group pvp yapın, kale kuşatmasına falan girin de ondan sonra görürsünüz p2w mi değil mi :) Ama esas sıkıntı p2w degil aslında, oyun tamamen zergfest
Mesaj tarihi:
şu an oyunun başında p2w lik hiçbişey yok. kimse item filan satmıyor zaten. parayı verebileceğin bir yer yok. ama evet. zergfest win win.

farm kasmak için bile kendi adandaki farm alanını craftera bağışlıyorsun, hızlıca craft kassın diye. ne kadar çok farm alanı o kadar hızlı kasış.

iyi yönetilen, kalabalık bir guild her zaman bir adım önde.
Mesaj tarihi:
oyunun başında herkes craft kastığı için kimsenin satmaması normal. herkes toplama, işleme, craft etme, salvage atma derdinde. 1 ay sonra ah'deki manzara çok farklı olur.

zerg olayına engel olmaları gerek ya bir şekilde, bu tarz bütün oyunlarda aynı problem yaşanıyor ne yazık ki. instance'a çevirip, kişiyi taraf bazlı kısıtlamadan nasıl engellersin bilemiyorum. ödüllendirmeyi azaltsan hatta yok etsen bile insanlar "ezmek" için zergluyor.

hammer and sickle komunist ruslar ise kriz yaratırsınız aman diyim, zaten ortalık karışıl asdsadjıas
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

şu an oyunun başında p2w lik hiçbişey yok. kimse item filan satmıyor zaten. parayı verebileceğin bir yer yok. ama evet. zergfest win win.

farm kasmak için bile kendi adandaki farm alanını craftera bağışlıyorsun, hızlıca craft kassın diye. ne kadar çok farm alanı o kadar hızlı kasış.

iyi yönetilen, kalabalık bir guild her zaman bir adım önde.

Temel hatan oyunu oynamayan adama laf anlatmaya çalışmak.
Mesaj tarihi:
30 dolarlık paket aldım. Topladığım taş dal calı çırpı deri et ne bulursam auctionda sattım hemen. 5 saate binek aldım yük için. 100 dolarlık paket boşunaymış. 70 doları 5 saate kapatabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Bir de oyunda T4'e kadar herşeyin craftını kasarsın,kasta 1-2 saat alır ama T4 ten sonrasını kasmak biraz döt ister, neden;
- Labour point yetmez, T4 'ten sonra 100-200 diye istediği laborlar artıyor, yok ben çinliyim dersende 2xx.xxx T4'ten - T4.2 ye istiyor kolay gelsin ve artarak devam ediyor.

- Bende o kadar online süre yok :p

- Oyun parasıyla alamadığın hiçbir şey yok bu yüzden P2W denmez bence, yinede de size kalmış.

- Kale ve territory savaşları felaket zevkli.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=cAyTTqRmPXA?feature=oembed" width="459">

Taze taze :)
Mesaj tarihi:
Lag feci, insert hem_de_ne.jpg

Dun son parti account larda active oldu, cekirge surusu gibi. Zone da 50 kisinin ustu combat a girdigi anda frame loss lar havada ucuyor.

Server restart + global chat disable ettiler dun gece ama tam duzelmedi.
Mesaj tarihi:
şu 20v20 den tabletle nasıl oynuyorlar baya merak ediyorum ya pc 15 fpslere düşüyorsa. devler gerçekten salak ya. tablet desteğini çekseler öküz gibi geliştirmenin önünü açarlar aslında. ne güzel olmuş 20v20 kombat. lagını, bugını temizlesen şöyle 3-5 mode daha eklesen.
Mesaj tarihi:
Territory savaşları 5vs5
Şehir savaşları 20vs20
Kale savaşları direk zerg vs zerg.

Özellikle kırmızı maplerde geçiş yerleri kamplanıyor tek tek indiriyoruz kuşları adamı öldrüpte lootlamak priceless.
  • Yeni Oluştur...